Sälj med Christander Fastighetsförmedling
Värdering
Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig.

Sälj med Christander

Att få bästa säljresultat

Christander förmedlar bostadsrätter, villor och nyproduktion i hela Stor-Göteborg och vårt kontor finns på Kungsportsavenyen 21. Vi erbjuder dig flexibilitet, tillgänglighet och service när du ska sälja din bostad.

Våra digitala verktyg och marknadsföringspaket lägger grunden för en lyckad och framgångsrik försäljning med många bostäder sålda till rekordpris. Läs gärna rekommendationerna nedan från några av våra nöjda kunder. Kunskap och service tillsammans med 100% fokus på nöjda kunder ger det bästa säljresultatet för dig som säljer din bostad med oss.

Visste du att det finns ca 1100 fastighetsmäklare i Västra Götalands län?

Hittamaklare.se som är den största jämförelsesajten för mäklare i Sverige listar säljresultat i försäljningsvärde för alla publicerade bostäder.


Säljresultat för Camilla Christander:

Nr 1 i Västra Götalands län 3 år i följd
Nr 1 Nyproduktion i Västra Götalands län
Nr 1 i Mölndals kommun
Nr 1 i Göteborgs kommun

Helhetsbetyg

Mäklarens insats totalt sett.

Lyhörd

Inlyssnande och tar sig tid att svara på frågor.

Engagerad

Väl förberedd och lätt att få tag på.

Målinriktad

Har hög energi och är målinriktad.

Lätt att tycka om

Upplevs charmig och socialt kompetent.

Arvodet var rimligt givet insats och resultat
48 av 49 säljare

Camilla satte rätt förväntningar på slutpriset
49 av 52 säljare

Jag var nöjd med bostadsannonsen
52 av 52 säljare

Camilla var tydlig och höll mig uppdaterad
51 av 52 säljare

Källa: hittmäklare.se

Vi nöjda kunder!

Camilla är väldigt duktig och extremt kompetent
Hon var superduktig och professionell i sitt yrke och jag rekommenderar gärna Camilla till andra.
En väldigt lyckad försäljning och är väldigt nöjd med mäklarens insats.
Kunde inte ha gått bättre!
En mäklare som jag definitivt rekommenderar!
Camilla är en fantastisk mäklare!

Sälj med oss - Steg för steg

1 Första mötet

Du behöver inte ha bestämt dig för att sälja innan vi träffas första gången. Att boka ett möte för rådgivning, värdering eller information om våra tjänster kostar ingenting och du förbinder dig inte till något. Vi kommer hem till dig, värderar din bostad, ger dig förslag på en tidsplan för försäljningen och tillsammans kommer vi fram till hur just din bostadsaffär ska gå till.

2 Förbereda försäljningen av din bostad

När du bestämt dig för att sälja tillsammans med CHRISTANDER samlar skrivs ett förmedlingsuppdrag mellan dig som uppdragsgivare och fastighetsmäklaren. Här regleras bland annat utgångspris och provision. Nu börjar fastighetsmäklaren arbeta med din försäljning och samlar in information om din bostad, fotograferar din bostad med hjälp av en professionell fotograf och gör en säljande objektsbeskrivning till alla spekulanter.

3 Marknadsföring

Vi marknadsför din bostad på Hemnet.se, facebook.se, Booli.se, Instagram och Christander.se. Vi har också ett kontaktnät av kunder som söker bostad. Vi skräddarsyr marknadsföringen till varje enskild bostad för att nå bästa möjliga försäljningsresultat.

4 Visningen

Vi är alltid med personligen på visningen och berättar om fördelarna med just din bostad. Alla spekulanter får en fin objektsbeskrivning med alla fakta om din bostad.

5 Budgivning / Förhandling

När flera spekulanter är intresserade av samma bostad uppstår en budgivning och vi redovisar löpande buden till dig som säljare. Det är alltid du som säljare som bestämmer vem du vill sälja till och till vilket pris men vi som fastighetsmäklare kan ge dig som säljare av din bostad sakliga råd i valet mellan de olika spekulanterna.

6 Kontrakt

När du är överens med köparen och pris och tillträde är nästa steg att skriva under ett kontrakt som fastighetsmäklaren upprättar. Några dagar efter at kontraktet undertecknats av både köpare och säljare erlägger köparen en handpenning som vanligen är 10 % av köpeskillingen. Handpenningen sätter köparen in på fastighetsmäklarens klientmedelskonto tills eventuella villkor i kontraktet har uppfyllts då handpenningen kan betalas ut till dig som säljare.

7 Tillträde

På tillträdesdagen träffas köpare, säljare och fastighetsmäklare på fastighetsmäklarens kontor för att avsluta affären. Fastighetsmäklaren upprättar en likvidavräkning där köpeskilling och erlagd handpenning redovisas samt säljarens eventuella lån löses.

Önskar du en värdering av din bostad? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

* Obligatorisk uppgift