Kommande

Bosgården - Mölndal

Vänortsgatan 6A

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
67,5  kvm
Antal rum:
3 rum
Byggår:
1950-1951
Avgift:
4 822 kr/mån

Välplanerad och ljus lägenhet med balkong

Välkommen till en välplanerad med balkong i bästa solläge! Här erbjuds ett vardagsrum med fin fiskbensparkett och påkostad dekorationsbelysning i vardagsrummet. Rymligt sovrum, smakfullt renoverat kök med matplats samt badrum där det är framdraget för tvättmaskin. Närhet till kommunikation in till Göteborg, naturen och service.

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med garderob samt plats för avhängning och hatthylla om så önskas. Parkettgolv och ljusa målade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med påkostad dekorationsbelysning längs taklisterna. Rikligt ljusinsläpp ifrån det stora fönsterpartiet samt utgången till balkongen som ligger i ett soligt västerläge med utsikt över den lugna innergården. Parkettgolv och ljusa målade väggar.

KÖK
Modernt kök med vit köksinredning med skåp, lådor och vitt kakel samt marmormönstrad bänkskiva. Vita vitvaror med dubbel kyl och frys, induktionshäll, mikro, integrerad diskmaskin och varmluftsugn. Parkettgolv och ljusa målade väggar.

SOVRUM
Stort, ljust sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. En stor garderob med mycket plats för förvaring samt överskåp. Fönster för ljusinsläpp. Parkettgolv och ljusa målade väggar.

BADRUM
Badrum med dusch. Spegel och handfat med kommod. Kakel på väggarna och klinkergolv på golvet. Framdraget för tvättmaskin om så önskas.

BALKONG
Härlig balkong med utsikt mot den gröna innergården. Här kan du njuta av ljumma sommarkvällar eller med en kopp te i handen.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2, ej hiss.
Storlek:
3 rum. Boarea 67,5 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 1950-1951. Energideklaration: Energiklass D, energiprestanda 101 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd. Vindsförråd samt mindre källarförråd.
Balkong:
Balkong
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Avgift:
4 822 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen: andelstal ägande 1.76040%. Andel av årsavgift: 1,76666%.
Pantsättning:
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1183 kr som betalas av köparen.

Förening

HSB BRF Björlin i Mölndal.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

Planritning

Planskiss

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep