Kommande

Mölndal

Vänortsgatan 23

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
35  kvm
Antal rum:
1 rum
Våning:
5 (4 i hissen)
Byggår:
2014
Avgift:
1 243 kr/mån
 • Ljus och luftig planlösning
 • Balkong in mot gården
 • Kombinerad tvättmaskin/torktumlare
 • Föreningslokal/övernattningsrum i föreningen
 • Garage och parkeringsplatser för uthyrning
 • Låg månadsavgift
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Välplanerad och ljus lägenhet med balkong

Välkommen till en ljus välplanerad lägenhet med balkong i högt läge in mot gården. Här bor du i en välplanerad lägenhet nybyggd från 2014. Ljust kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Balkong med plats för utemöbler och blommor. I föreningen finns övernattningsrum, garage och utomhusparkering för uthyrning.

Bilder

20-Fasad

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Beteckning:
BRF Västerport.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 5 (4 i hissen), hiss finns.
Storlek:
1 rum. Boarea 35 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2014.
Energideklaration: Energiklass C. Specifik energiprestanda 69 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2016-10-11.
.
TV- och internetanslutning:
Kollektiv internet/TV/telefoni-tjänst från Bahnhof. Obligatoriskt tillägg på månadsavgiften 145 kr för 1000/1000 Mbit internet och digital-TV grundutbud.
Bilplats:
Det finns 61 p-platser i garaget och 25 p-platser ovan jord d.v.s. det har byggts en parkering per lägenhet. Men det finns ingen p-plats knutet till lägenheten utan man hyr i mån av att det finns lediga p-platser. Dock prioriterar föreningen de i kölistan som inte har någon p-plats framför den
som redan har en plats. Parkering utomhus administreras av styrelsen. Från och med 2018-04-01 är avgiften 400kr/mån. Maila styrelsen för att ställa dig i kö. Garageparkering kostar 816 kr/mån och administreras av Q-park, de nås på 0771-96 90 00.

Ekonomi

Avgift:
1 243 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen: 0,675%. Andel av årsavgift: 0,67%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 286 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: obligatorisk avgift tv/tele/bredband 145 kr, vatten á conto 102 kr och värme á conto 39 kr.
Antal personer i hushållet: 2. Hushållsel och hemförsäkring tillkommer.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1183 kr som betalas av köparen.

Förening

BRF Västerport. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Mölndal Brunbjörnen 1 med adress Vänortsgatan 11-25 och omfattar 86 bostadsrätter med sammanlagd bostadsarea 6 008 kvm. Det finns cykelrum och barnvagnsrum (gratis). Dessa finns på flera ställen i källaren och i entréerna. Det finns en föreningslokal/övernattningsrum (300 kr/dygn) i källaren till uppgång 23. Det finns även några extra förråd att hyra i källaren. Dock är alla uthyrda för närvarande.
Avgiftsförändringar: Ingen beslutad avgiftsändring enligt föreningen 2021-06-10.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep