Kommande

Frölunda - Göteborg

Valthornsgatan 6

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
42  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
6 (5 i hissen)
Byggår:
2019
 • Nybyggt och modernt
 • Stor balkong med förmiddagssol
 • Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd (2019) välplanerad tvåa med balkong.

Välplanerad kvadratsmart nybyggd (2019) 2:a. I Brf Sjöstjärnan bor du i ett modernt hus med bekvämt avstånd till det mesta. Nära till Frölunda Torg med all tänkbar service och smidiga kommunikationer till såväl centrala Göteborg som till någon av de fina badstränderna i västra Göteborg. På bekvämt avstånd hittar du även Ruddalen med vacker natur och fina motionsspår.

Bilder

6045222-1-27

6045222-1-23

6045222-1-25

6045222-1-19

6045222-1-21

6045222-1-13

6045222-1-4

6045222-1-7

6045222-1-1_k

6045222-1-3

6045222-1-16

6071476-26

6045222-1-29

Planritning

Valthorn 6

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i flera skjutdörrsgarderober. Trägolv i ek och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Stora fönsterpartier och utgång till balkongen. Trägolv i ek och ljusa väggar.

KÖK
Toppmodernt kök med vit köksinredning. Många skåp och lådor med vitt kakel ovan en bänkskiva i ljus laminat. Vit kyl och frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn och varmluftsugn. Trägolv i ek och ljusa väggar.

SOVRUM
Stort ljust sovrum med plats plats för säng och sängbord. Trägolv i ek och ljusa väggar.

BADRUM
Stort och rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Vitt spegelskåp och kommod. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan. Väggskåp i vitt erbjuder gott om plats till förvaring. Vitt kakel på väggarna som bryts av snyggt mot ett grått klinkergolv.

Fakta

Beteckning:
Flerbostadshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 6 (5 i hissen), hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 42 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2019. Ett flerbostadshus. Gemensamma barnvagns-och cykelrum finns inom och utanför huset. Föreningen har gemensamt el-abonnemang och debiterar respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning.
Energideklaration: Energideklaration ej utförd.
Övriga utrymmen: Det finns gemensamt cykel- och barnvagnsrum och som medlem i föreningen har man tillgång till en bil- och cykelpool.
Balkong:
Stor härlig balkong med förmiddagssol.
Bilplats:
Garage 1 250 kr/mån. Har separat kö.
Föreningen disponerar över 49 parkeringsplatser i garage som hyrs av extern part. En garageplats kostar 1 250 kr/mån. Till platserna är det separat kö (finns lediga i dagsläget, enligt kontakt med SBC 2020-10-02). Besöksparkering finns i området. Det finns även möjlighet att hyra parkering i närliggande parkeringshus.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Andelstal:
Andel i föreningen: 0,65124 %. Andel av årsavgift: 0,64458 %.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 296 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: obligatorisk kostnad för bredband, tv och telefoni 206 kr, varmvatten efter egen förbrukning och beräknat till 90 kr. Hushållsel efter egen förbrukning, ca 300 kr/mån i nuvarande hushåll. Försäkring med bostadsrättstillägg tillkommer. Observera att driftskostnaderna kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1208 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Sjöstjärnan i Västra Frölunda. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Brf Sjöstjärnan i Västra Frölunda består av ett flerbostadshus med 130 lägenheter på fastigheten Göteborg Rud 8:15. Föreningens adress är Valthornsgatan 6.
Avgiftsförändringar: Inga beslutade avgiftsförändringar enligt styrelsen 2020-10-05.
Övriga utrymmen: Det finns gemensamt cykel- och barnvagnsrum och som medlem i föreningen har man tillgång till en bil- och cykelpool.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep