Frölunda - Göteborg

Valthornsgatan 6

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
80  kvm
Antal rum:
3 rum
Byggår:
2019
Avgift:
4 006 kr/mån
Pris:
3 195 000 kr, utgångspris
 • Nybyggt och modernt
 • Stor balkong med eftermidagssol
 • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
 • Nära Frölunda Torg
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725-601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd hörnlägenhet med stor balkong

Mycket fin och välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stora fina fönster i vardagsrum och kök. Helkaklat badrum vita väggar och grått klinkergolv. Genomgående trägolv i ek och ljusa väggar i hela lägenheten. Två sovrum med skjutdörrsgarderober. Stor balkong med gott om plats för umgänge och avkoppling.

I Brf Sjöstjärnan bor du i ett modernt nybyggt hus med bekvämt avstånd till det mesta. Nära till Frölunda Torg med all tänkbar service och smidiga kommunikationer till såväl centrala Göteborg som till någon av de fina badstränderna i västra Göteborg. På bekvämt avstånd hittar du även Ruddalen med vacker natur och fina motionsspår.

Sälj med nr 1

Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober. Trägolv i ek och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Stora fönsterpartier och utgång till balkongen. Trägolv i ek och ljusa väggar.

KÖK
Toppmodernt kök i anslutning till vardagsrummet. Vit köksinredning med många skåp och lådor med vitt kakel ovan en bänkskiva i ljus laminat. Stor vit kyl och frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn och varmluftsugn. Stor matplats vid fönster. Trägolv i ek och ljusa väggar.

SOVRUM 1
Stort ljust sovrum med gott om plats plats för dubbelsäng. Skjutdörrsgarderober. Trägolv i ek och ljusa väggar.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för både säng och skrivbord. Skjutdörrsgarderober. Trägolv i ek och ljusa väggar.

BADRUM
Stort och rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Vitt spegelskåp och kommod. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan. Väggskåp i vitt erbjuder gott om plats till förvaring. Vitt kakel på väggarna som bryts av snyggt mot ett grått klinkergolv.

Fakta

Beteckning:
Flerbostadshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3, hiss finns.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 80 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2019. Ett flerbostadshus. Gemensamma barnvagns-och cykelrum finns inom och utanför huset. Byggnaden värms med fjärrvärme via radiatorer. Föreningen har gemensamt el-abonnemang och debiterar respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning.
Balkong:
Stor balkong med gott om plats för både matplats och relaxavdelning.
Bilplats:
Föreningen kommer disponera preliminärt 49 garageplatser genom hyra från extern part i anslutning till föreningens fastighet i ett garage som angörs via källarplan alternativt gårdsentré. Till platserna är det separat kö.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Pris:
3 195 000 kr, utgångspris.
Avgift:
4 006 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten.
Andelstal:
Andel i föreningen: 1,0219%. Andelstal enligt ekonomiska planen.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 773 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: hushållsel 400 kr, varmvatten efter egen förbrukning, beräknat till 167 kr, obligatorisk kostnad för bredband och tv och telefoni 206 kr.
Kostnaderna varierar beroende på hushållets sammansättning och levnadssätt.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1163 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Sjöstjärnan i Västra Frölunda. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 130 lägenheter i ett flerbostadshus.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, ekonomisk plan samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Som förvärvare av en bostadsrätt är det även av vikt att informera sig om förhållanden kring bostadsrättsföreningen. En kontakt med företrädare för föreningen rekommenderas liksom att ta del av och sätta sig in i föreningens stadgar och ekonomisk plan. Företrädare för föreningen bör besitta erforderlig kunskap för att besvara detaljerade frågor om innehållet i den ekonomiska planen. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande fastigheter.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

Planritning

Karta

Karta

Sälj med nr 1


Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Blocket bostad
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Eminenta
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep