SÅLD

Frölunda - Göteborg

Valthornsgatan 6

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
70  kvm
Antal rum:
3 rum
Byggår:
2019
Avgift:
3 666 kr/mån
 
Budgivning pågår
 • Nybyggt och modernt
 • Stor uteplats med förmiddagssol
 • Badrum med tvättmaskin och torktumlare
 • Källarförråd
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla
Emilia Karlstam

Assisterande mäklare

Emilia Karlstam
Tel: 076-0283935 E-post: emilia@christander.se Kontakta Emilia

Nybyggd (2019) välplanerad hörnlägenhet med stor uteplats

Välplanerad kvadratsmart nybyggd (2019) 3:a med egen uteplats och förråd. I Brf Sjöstjärnan bor du i ett modernt hus med bekvämt avstånd till det mesta. Nära till Frölunda Torg med all tänkbar service och smidiga kommunikationer till såväl centrala Göteborg som till någon av de fina badstränderna i västra Göteborg. På bekvämt avstånd hittar du även Ruddalen med vacker natur och fina motionsspår.

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i skjutdörrsgarderober varav en med spegelglas. Trägolv i ek och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum i öppen planlösning med köket. Stora fönsterpartier och utgång till uteplatsen. Trägolv i ek och ljusa väggar.

KÖK
Toppmodernt kök i anslutning till vardagsrummet. Vit köksinredning med många skåp och lådor med vitt kakel ovan en bänkskiva i ljus laminat. Stor vit kyl och frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, mikrovågsugn och varmluftsugn. Ljus matplats vid fönster och utgången till uteplatsen. Trägolv i ek och ljusa väggar.

SOVRUM 1
Stort ljust sovrum med gott om plats plats för dubbelsäng. En hel vägg med skjutdörrsgarderober erbjuder got om plats till förvaring. Trägolv i ek och ljusa väggar.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för både säng och skrivbord. Trägolv i ek och ljusa väggar.

BADRUM
Stort och rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Vitt spegelskåp och kommod. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan. Väggskåp i vitt erbjuder gott om plats till förvaring. Vitt kakel på väggarna som bryts av snyggt mot ett grått klinkergolv.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 1, hiss finns.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 70 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Upplåten mark:
Uteplatsen/marken är upplåten med bostadsrätten och är ca 21 kvm (ingår i bostadsrätten).
Byggnad:
Byggnadsår: 2019. Ett flerbostadshus. Gemensamma barnvagns-och cykelrum finns inom och utanför huset. Föreningen har gemensamt el-abonnemang och debiterar respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning. Övriga utrymmen: Det finns gemensamt cykel- och barnvagnsrum och som medlem i föreningen har man tillgång till en bil- och cykelpool. Lägenheten har källarförråd.
Uteplats:
Uteplats: Stor uteplats om ca 21 kvm med trädäck som ger möjlighet till både matplats och loungemöbler.
Bilplats:
Garage 1 250 kr/mån. Har separat kö.
Föreningen disponerar över 49 parkeringsplatser i garage som hyrs av extern part. En garageplats kostar 1 250 kr/mån. Till platserna är det separat kö (finns lediga i dagsläget, enligt kontakt med SBC 2020-10-02). Besöksparkering finns i området. Det finns även möjlighet att hyra parkering i närliggande parkeringshus.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Avgift:
3 666 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten.
Andelstal:
Andel i föreningen är 0,0093540. Andel av årsavgift: 0,93538 %. Andelsprocent: 0,94504%, Andelstal kapital: 0,0093540, Andelsprocent kapital: 0,94504%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 366 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: varmvatten efter egen förbrukning, beräknat till 160 kr, obligatorisk kostnad för bredband och tv och telefoni 206 kr. Hushållsel efter egen förbrukning, ca 100 kr/mån i nuvarande hushåll. Försäkring med bostadsrättstillägg tillkommer. Observera att driftskostnaderna kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1183 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Sjöstjärnan i Västra Frölunda. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Brf Sjöstjärnan i Västra Frölunda består av ett flerbostadshus med 130 lägenheter på fastigheten Göteborg Rud 8:15. Föreningens adress är Valthornsgatan 6.
Avgiftsförändringar: Inga beslutade avgiftsförändringar enligt styrelsen 2020-10-05.
Övriga utrymmen: Det finns gemensamt cykel- och barnvagnsrum och som medlem i föreningen har man tillgång till en bil- och cykelpool.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Bilder

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep