Kommande

Göteborg

Vädursgatan 3

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
28  kvm
Antal rum:
1 rum
Byggår:
1992
Avgift:
1 683 kr/mån
 • Fint läge in mot gården
 • Stora fönster ger härligt ljus
 • Diskmaskin
 • Nära ICA Focus, gym och kommunikationer
 • Bredband, TV bas och telefoni ingår i avgiften
 • Juridisk person (företag) tillåts köpa
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Välplanerad ljus 1:a

Ljus och välplanerad 1:a i fint läge in mot gården. Här bor du centralt med närhet till både grönområden och stadspuls. Gångavstånd till ICA Focus, gym och kommunikationer samt Göteborgs innerstad med all service du kan tänkas behöva. Nära till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium samt massor av trevliga små restauranger på kort avstånd. Juridisk person (företag) kan tillåtas köpa i denna förening.

Bilder

Uteplats

11781391_20-328-16_photo_web

Gothia

6019992-64

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och förvaring.

KÖK
Ljust kök med gott om förvaring i skåp och lådor. Kyl/frys, glaskeramikhäll, ugn och fläkt samt diskmaskin .

RUM
Ljust rum i öppen planlösning med köket. Här finns plats för både soffa, bord och TV. Stora fönster för gott ljusinsläpp. I ena delen av rummet finns en naturlig plats för säng och sängbord.

BADRUM
Ljust kaklat badrum med dusch.

Fakta

Beteckning:
Vädursgatan 3.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2, hiss finns.
Storlek:
1 rum. Boarea 28 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 1992.
Energideklaration: Energiklass D. Specifik energiprestanda 110 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2015-02-10.
Föreningen planerar att bygga förråd enligt styrelsen 2022-03-24.

Ekonomi

Avgift:
1 683 kr/mån. Värme, vatten, TV och bredband.
Andelstal:
Andel i föreningen: 1.04798 %. Bostadsrättsandel: 0,01048.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 190 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: hushållsel 190 kr. Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1208 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Bishop Alumno. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Gårda 23:12 i Göteborgs kommun vilken förvärvades 2011. Fastigheten består av två flerbostadshus med bostadslägenheter, 2 st lokaler, 13 st garage samt 2 st lokaler med bostadsrätt. Det finns gemensam tvättstuga och garage. Enligt styrelsen 2022-03-23 är det ingen beslutad avgiftsändring men troligen en höjning vid årsstämman. Föreningen planerar att renovera taket på det vita huset, bygga förråd, renovera trapphuset i vita huset och byta dörrar.

Juridisk person (företag) tillåts köpa i föreningen och skriver ett avtal med föreningen i samband med ansökan om medlemskap där företaget bla godkänner en avgift för andrahandsuthyrning á 300 kr/mån.

Föreningen har tecknat ett kollektivt elavtal som innefattar hela föreningen för att alla medlemmar ska få så låga omkostnader som möjligt. Det innebär alltså att du som enskild medlem inte ska teckna ett separat elavtal med någon leverantör. Elavgiften finns specificerad på avgiftsräkningen.

Föreningens fastigheter är anslutna till Tele 2 (fd Com Hem). Avgiften för bredband 100/100, TV bas och telefoni ingår i månadsavgiften till föreningen. Om du är intresserad av att utöka någon av tjänsterna går det bra att kontakta Com Hem. Vid flytt skickar du tillbaka routern och TV-boxen till Com Hem och säger upp ditt avtal även om du inte har tecknat något separat. Om du flyttar in kontaktar du Com Hem för att starta igång tjänsterna och få hem en router och TV-boxer kostnadsfritt.

Föreningens E-postadress: styrelse.bishopalumno@gmail.com
Föreningens hemsida: www.brfbishopalumno.com/.
Föreningen tillåter juridisk person som köpare.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep