Nyproduktion

Västra Frölunda - Göteborg

Svängrumsgatan 85

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
65  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
3 av 5, hiss finns
Byggår:
2018/2019
Avgift:
3 521 kr/mån
Pris:
2 995 000 kr, utgångspris
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725-601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd ljus tvåa med fritt söderläge

Välkommen till en nybyggd ljus tvåa med balkong i fritt soligt söderläge. Modernt praktiskt Marbodalkök med många skåp och lådor erbjuder gott om plats till förvaring. Matplats vid fönster och utgång till balkongen i söder. Stort ljust vardagsrum med fönster in mot gården. Sovrum med skjutdörrsgarderober och plats för både dubbelsäng och sängmöbler. Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Sälj med nr 1

Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med bra förvaring i vit garderob och städskåp. Ljust parkettgolv i vit ask och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för soffa och tillhörande möblemang. Stora fönster gör rummet ljust och luftigt. Ljust parkettgolv i vit ask och ljusa väggar.

KÖK och MATPLATS
Kök från Marbodal med grå luckor, bänkskiva ljusgrått med kakel i stående sättning på väggen ovan. Vitvaror från Siemens med stor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn samt fläkt och inbyggd mikrovågsugn. Ljus matplats vid fönster och utgången till balkongen.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. Mycket plats till förvaring i stora skjutdörrsgarderober och garderob med linneskåp.

BADRUM
Ljust fräscht helkaklat badrum med dusch. Spegelskåp med integrerad belysning matchas med tvättställ med vit kommod. Vägghängd WC stol. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna.

Fakta

Beteckning:
Flerfamiljshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3 av 5, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 65 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2018/2019. Flerfamiljshus. Fjärrvärme med vattenburna radiatorer. FTX-system. Övriga utrymmen: Det finns även cykelförråd, barnvagnsrum och föreningslokal. I området finns också två miljöhus.
Balkong:
Härlig balkong i söderläge.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play. TV-paket Lagom, IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit. En multimediacentral finns i varje lägenhet.
Bilplats:
61 garageplatser. Går att hyra för 1 250 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 9 parkeringsplatser. Går att hyra för 700 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Pris:
2 995 000 kr, utgångspris.
Avgift:
3 521 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Telia triple-play.
Andelstal:
Andel i föreningen: 0,74472%. Andel av insats: 0,73476%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 438 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 78 kr, varmvatten efter egen förbrukning 149 kr och hushållsel efter egen förbrukning 211 kr.
Kostnaderna varierar beroende på hushållets sammansättning och levnadssätt. Förbrukning av varmvatten och hushållsel kommer att mätas separat för varje lägenhet och faktureras efter uppmätt förbrukning en gång per kvartal. Således betalas varmvatten och hushållsel för tre månader på månadsavin för januari, april, juli och oktober.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1163 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Flatås park.
Allmänt om föreningen: Nybyggnation av flerbostadshus.
Avgiftsförändringar: Inga beslutade avgiftsändringar men en budgeterad höjning med 2 % per år i den ekonomiska planen.
Övriga utrymmen: Det finns även cykelförråd, barnvagnsrum och föreningslokal. I området finns också två miljöhus.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, ekonomisk plan samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Som förvärvare av en bostadsrätt är det även av vikt att informera sig om förhållanden kring bostadsrättsföreningen. En kontakt med företrädare för föreningen rekommenderas liksom att ta del av och sätta sig in i föreningens stadgar och ekonomisk plan. Företrädare för föreningen bör besitta erforderlig kunskap för att besvara detaljerade frågor om innehållet i den ekonomiska planen. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande fastigheter.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

Planritning

Karta

Karta

Sälj med nr 1


Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Blocket bostad
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Eminenta
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep