Kommande

Högsbo - Flatås - Göteborg

Svängrumsgatan 83

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
65  kvm
Antal rum:
3 rum
Våning:
2 av 5, hiss finns
Byggår:
2018/2019
Avgift:
3 521 kr/mån
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd ljus trea med soligt söderläge

Välkommen till en ljus nybyggd ljus trea i gavelläge med fönster i tre väderstreck. Stor balkong i soligt söderläge.

Modernt praktiskt Marbodalkök med många skåp och lådor erbjuder gott om plats till förvaring. Matplats vid fönster med plats för stora sällskap. Stort ljust vardagsrum med fönster och utgång till balkongen i söder.
Två sovrum i lugnt läge in mot gården. Badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

Här bor man i ett trivsamt område med närhet till både stad och natur. På nära avstånd ligger Frölunda Torg med all service samt både Ruddalen och Slottsskogens natur. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn.

Bilder

Svangrumsgatan_85_1002_12265167

Planritning

60748991_Svängrumsgatan 83_2D

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Beteckning:
Järnbrott 212:2.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 5, hiss finns.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 65 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2018/2019.
Energideklaration: Energideklaration ej utförd.
Övriga utrymmen: I föreningen finns gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum, föreningslokal och miljöhus. Det finns två innergårdar med plantering och en cykelservicestation. Källarförråd.
Balkong:
Balkong
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play.
Bilplats:
Föreningen har tillgång till 61 garageplatser för uthyrning till medlemmarna samt nio markparkeringsplatser. Garageplatserna kostar 1 250 kr/månad och lägenheterna som är 3-5 rok har förtur, annars gäller separat kö.

Ekonomi

Avgift:
3 521 kr/mån. I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, kallvatten, internet och kabel-TV. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Telia triple-play och bostadsrättstillägg. Utöver månadsavgiften tillkommer kostnad för individuell mätning av varmvatten samt hushållsel plus hemförsäkring.
Andelstal:
Andel i föreningen: 0.74472 %. Andel av insats: 0,75854 %.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Flatås park. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Brf Flatås Park äger fastigheten järnbrott 212:2 med adress Svängrumsgatan 71-87. Tre Svanenmärkta flerbostadshus med fem våningar plus underliggande källare/garage uppfördes 2019. Den totala boarean är 8 475,5 kvm fördelat på 140 lägenheter. Föreningens fastighet ingår i gemensamhetsanläggningen Göteborg Järnbrott GA:41.
Avgiftsförändringar: Inga beslutade avgiftsändringar men en budgeterad höjning med 2 % per år i den ekonomiska planen.
Övriga utrymmen: I föreningen finns gemensamt cykelförråd, barnvagnsrum, föreningslokal och miljöhus. Det finns två innergårdar med plantering och en cykelservicestation.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep