SÅLD

Kållered - Mölndal

Streteredsvägen 61A

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
23,5  kvm
Antal rum:
1 rum
Våning:
3 av 3
Byggår:
1964
Avgift:
1 066 kr/mån
 
Budgivning pågår
 • Stor balkong högst upp i huset
 • Eftermiddag/kvällssol
 • Låg avgift
 • Närhet till natur, badplatser och kommunikation
 • Två förråd ingår

Välplanerad lägenhet med stor balkong högst upp i huset!

Högst upp i huset finner ni denna trevliga lägenhet med en stor balkong i bästa solläge. Här möts man av välplanerade kvadratmeter och ljusa färgval. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök erbjuder sociala ytor. De stora fönstren skapar en panoramaeffekt med härlig utsikt och rikligt med ljusinsläpp. Denna bostad passar dig som uppskattar närhet till natur, bad, butiker och förbindelser men också vill få mer pengar över till annat då det är låg avgift på bostaden. Parkeringsplats finns att hyra genom föreningen.

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med möjlighet till avhängning och plats för garderob. Ljusa målade väggar och grått golv.

KÖK
Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Möjlighet att överta fristående köksö som finnes i lägenheten idag. Kök med ljusa luckor. Rostfri bänkskiva med vitt kakel ovan. Kombinerad kyl/frys i vitt och inbyggd vit mikro från Siemens. Ugn och spis samt från märket Bosch och fläkt från Electrolux. Golv i ek-imitation och ljusa målade väggar.

VARDAGSRUM/SOVRUM
Ljust vardagsrum med stora fönster och utgång till den rymliga balkongen i bästa solläge. Plats för säng med möjlighet att enkelt sätta upp en avgränsande vägg om så önskas. Golv i ek-imitation och ljusa målade väggar

BADRUM
Badrum med kakel på golv och i dusch. Vitt handfat och vitt spegelskåp ovan. Wc samt handdukstork i rostfritt utförande. Ljusgrå målade väggar.

STRETEREDSVÄGEN
Huset på Streteredsvägen 61A byggdes 1964. På framsidan finner du gröna ytor med grillplats och möblemang. Läget är perfekt, du har busshållplats runt husknuten och gångavstånd till Kållered station där du med lätthet tar dig in till Gbg centrum. Restiden till Lisebergs station och Centralstationen är cirka 8 respektive 15 minuter. Med bil tar man sig snabbt till Ikea, Kållereds köpcentrum och Torekulla Golfklubb. Egen parkeringsplats kan hyras av föreningen för endast 225 kr/månad (kort kötid).

BO I KÅLLERED
Kållered är en tätort belägen i Mölndals kommun. I Kållered finner man vacker natur och det är ett stillsamt område med bra kommunikationer och närhet till Göteborg. Här finns allt du kan önska. Du finner butiker, bibliotek, apotek, banker, vårdcentral etc. I västra Kållered finns Kållereds köpcentrum med varuhus som IKEA och många andra stora och välkända kedjor. För den som är sportintresserad finns Kållereds sportklubb som är en av Mölndals största föreningar med ca 1200 medlemmar där man kan utöva fotboll, ishockey och bandy. Torrekulla är ett naturområde med vandringsleder och sjöar som ligger i närheten av Kållereds köpcentrum. Tulebosjön är den största sjön i Kållered med en barnvänlig badplats och är en av de sjöar i Mölndals kommun som man kan fiska fritt i. Kållereds kyrka är Mölndals äldsta byggnad med delar från 1200-talet. Kyrkan ligger i Kållereds gamla centrum. Byn Långåker är känd sedan 1500-talet. I Mölndals kommun bor drygt 70.000 personer. Kållered har ett strategiskt läge i nära anslutning till de större kommunikationslederna E6, E20/Söderleden, västkustbanan samt kust till kustbanan. Pendeltåget mot Kungsbacka från Göteborg stannar i Kållereds centrum med anslutning till en större busshållplats.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3 av 3, ej hiss.
Storlek:
1 rum. Boarea 23,5 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 1964. Energideklaration: Energiklass F, energiprestanda 161 kWh/m² år.
Status: Energideklaration är utförd.
Datum: 2019-12-11. Övriga utrymmen: Tvättstuga finns att tillgå. Förråd på markplan + extra, mindre förråd i källare.
Balkong:
Balkong
TV- och internetanslutning:
Grundutbud med tv-kanaler genom Comhem.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Avgift:
1 066 kr/mån. Vatten/avlopp, renhållning samt grundutbud med tv-kanaler via Comhem.
Andelstal:
Andel i föreningen: andelstal kapital: 1.76289 %. Andel av årsavgift: 1.7741 %.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 557 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: obligatoriskt tillägg för uppvärmning 557 kr. Kostnad för hemförsäkring samt elkostnad tillkommer. Nuvarande hushåll betalar 50 kr/mån för el och 109 kr/mån för försäkring. Observera att driftskostnaderna kan variera beroende på antal personer, val av leverantör samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1183 kr som betalas av köparen.

Förening

BRF Skollyckan nr 1. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen äger fastigheten Stretered 3:3 i Mölndals kommun med adress Streteredsvägen 61A-C. På tomten har år 1964 uppförts ett bostadshus med 32 lägenheter med en sammanlagd lägenhetsyta på 1498 kvm. Dessutom finns en lokal med en yta av 26,5 kvm samt 23 avgiftsbelagda parkeringsplatser. År 2005 har en del av fastigheten Våmmedal S:8 förvärvats, avsedd för parkering.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Bilder

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep