Stensjöberg 2
Nyproduktion

Stensjön - Mölndal

Stensjöberg 2

Visning
  • Kontakta mäklaren för visning.
Snabbfakta
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
111  kvm
Antal rum:
5 rum
Våning:
3 & 4
Avgift:
5 356 kr/mån
Pris:
6 995 000 kr, utgångspris
  • Etagelägenhet med två balkonger
  • Allrum och kök i öppen planlösning
  • Två badrum varav ett med tvätt/tork
  • Masterbedroom med utgång till balkong
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Etagelägenhet med två badrum

Ljus etagelägenhet med två badrum och två balkonger. I entréplan finns ett stort allrum och ett kök med mycket plats till förvaring i lådor och skåp. Här finns flera stora fönster och utgång till en balkong om ca 6 kvm. Sovrum och badrum med fönster. På det över planet finns allrum med högt i tak, masterbedroom med utgång till balkongen, sovrum med fönster i två väderstreck och badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Vid vackra Stensjön planeras ett nyproduktionsprojekt med 18 bostadsrätter i landshövdingestil. Lägenheterna varierar i storlek från 1 - 5 rum och kök och har balkong, terrass eller uteplats. Det finns tre hissar ner till garaget för parkering, i garaget hittar ni även förråd till lägenheterna. Här bor du nära vackra promenadstråk, Stensjöns badplats med brygga, minigolfbana, restaurang med uteservering och minilivs.

INREDNING OCH MATERIALVAL
Landshövdingehus är en byggnadstyp som kännetecknas av en bottenvåning i sten medan andra och tredje våningen är uppförd i trä. Densify försöker återskapa denna hustyp genom att kombinera nya material med de klassiska formerna. Husets fasad kommer vara vit liggande panel och taket av orangea tegelpannor. Fönstren kommer att ha spröjs och balkongräckena är i trä för att passa huset. Genom att kombinera detta med nya material kan en klassisk känsla i ett modernt hus skapas.

Film
Bilder
1_5k

Visualisering av exempel på allrum

2B 1201 ep

2B 1201 öp

Kök

Visualisering av exempel på kök

Badrum

Visualisering av exempel på badrum

Sovrum

Visualisering av exempel på sovrum

Sovrum_2

Visualisering av exempel på sovrum

Stensjöstrand vis 2

Visionsbild utsikt - fasad

Bad

Brygga

Stensjö center

Kanot

Golf

Minilivs

Stensjön

Gunnebo

Gunnebo Slott

Mölndals Galleria

Mölndals Galleria

Översikt fastighet markerad

Planritning
2B 1201 ep

2B 1201 öp

Virtuell visning

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Lägenhetsnummer:
2B 1201
Våningsplan:
Våningsplan 3 & 4, hiss finns.
Storlek:
5 rum varav 3 sovrum. Boarea 111 kvm. Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen.
Balkong:
Balkong: Ca 6 kvm.
Balkong: Ca 2 kvm.

Ekonomi

Pris:
6 995 000 kr, utgångspris.
Avgift:
5 356 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme och kallvatten. Det till kommer Bredband, TV och telefoni, varmvatten som debiteras efter individuellt uppmätt förbrukning samt hushållsel.

Förening

Brf Stensjöstrand.

Området

OMRÅDET
I natursköna Stensjöberg i Mölndal finner du lugnet nära staden. Omgivet av natur och med utsikt över Stensjön är läget perfekt för dig som älskar en aktiv livsstil. I området finns många villor, radhus och bostadsrätter vilket skapar en trygg miljö. Med en promenad tar du dig till Gunnebo slott och trädgårdar, beläget mellan Stensjön och Rådasjön. Här kan du besöka slottet från 1700-talet, promenera bland grönska och avnjuta en god ekologisk lunch på Gunnebo Kaffehus och Krog. Gunnebo kulturreservat omges av slående natur med lövskogar, beteshagar och sjöar. Här finner ni dessutom kor, hönor, ankor och kaniner som är extra populära bland de små.

SKOLOR OCH OMSORG
Ca 500 meter från bostaden, med separata gång- och cykelvägar, ligger Lackarebäcksskolan som undervisar förskoleklass till skolår 6. Där ligger även två förskolor för de mindre barnen. För äldre barn finns Kvarnbyskolan.

SERVICE
Du behöver inte ta dig långt för att uträtta ärenden. I Mölndals centrum finner du ett stort utbud av restauranger, caféer och butiker, samt bibliotek, vårdcentral och gym. I Mölndal Galleria finner du det senaste inom mode och skönhet. Om något litet behöver inhandlas finns det en minilivs ca 100 meter från din bostad. Där finns även en minigolfbana samt restaurang med uteservering.

KOMMUNIKATIONER
Från busshållplatsen Tallkottegatan, cirka 130 meter ifrån bostaden tar du dig smidigt till knutpunkten Mölndals bro på ca 11 minuter med buss 753. Göteborgs centrum når du på ca 15 minuter med bussen
till Lisebergs Station, eller vidare mot Heden på dryga 20 minuter. Föredrar du istället att cykla kan du via cykelvägar ta dig in till Göteborg centrum på cirka 25 minuter. Du som kör bil når Mölndal innerstad på ca 10 minuter och Göteborg på en kvart.

Övrigt

KÖPPROCESSEN
Bokningsavtal skrivs först och i samband med det erläggs en bokningsavgift om 20 000 kr. när kostnadskalkylen för föreningen är klar så skrivs ett förhandsavtal mellan dig och bostadsrättsföreningen. I samband med att avtalet tecknas behöver du ett lånelöfte eller bekräftelse från en bank att finansiering finns. Du betalar ett förskott som är en delbetalning av din bostad. När föreningens ekonomiska plan är klar och Bolagsverket har beviljat tillstånd att upplåta bostadsrätt tecknas upplåtelseavtal och i samband med det handläggs din ansökan om medlemskap i föreningen. Vid detta tillfälle erläggs en dellikvid. Slutbetalning av din nya bostad görs senast på tillträdesdagen då resterande del av insats och upplåtelseavgift samt eventuella tillval du gjort ska vara betalda. Mer information samt en broschyr från Densify finns under dokument och länkar på vår hemsida.

Karta

Karta