Sandåsvägen 29
Kommande
Visas sön 2 jun

Tulebo - Kållered - Mölndal

Sandåsvägen 29

Visning
 • Sön 2 jun kl. 13:00-13:30

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka tid på vår hemsida.

  Boka visning
Snabbfakta
Typ:
Friliggande villa
Boarea:
194  kvm
Biarea:
35 kvm
Antal rum:
6 rum
Tomtarea:
1 217 kvm
Byggår:
2009
 • Ljust kök med matplats för stora sällskap
 • Vardagsrum med braskamin
 • Stor balkong samt en altan i fint läge
 • Fiber finns installerat
 • Solcellssystem som genererar ca 13 800 kWh/år
 • Elbilsladdare med två uttag
 • Direktacces till garage
 • Stor uppfart med plats för flera bilar
 • Tryggt och barnvänligt område
 • Nära badsjö, grönområden och skola
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Stor villa med garage och elbilsladdare med två uttag

Välplanerad stor villa med garage och plats för parkering för flera bilar på uppfarten (Elbilsladdare med två uttag finns). Med en genomtänkt planlösning, stora sällskapsytor och många rum är detta ett hem att trivas i för hela familjen. Stor tomt med en härlig balkong i bästa sydvästläge på ena sidan och en mysig altan med förmiddagssol på andra sidan. Här bor du i ett lugnt och barnvänligt område nära skola, badsjö, natur och grönområden. Villan byggdes 2009 och har ett solcellssystem som genererar ca 13 800 kWh/år.

Bilder
Dag
Andra sidan
Bak
Kvällsbild
Badplats
Kållered Sportcenter
Kållered Station
Streteredsskolan
WebApp.Models.EstateImage
Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Beteckning:
MÖLNDAL BACKEN 2:109.
Typ:
Friliggande villa. 220 - Småhusenhet, bebyggd.
Storlek:
Boarea 194 kvm, biarea 35 kvm. 6 rum.
Enligt uppmätning har huset en total boarea på: 194,3 kvm +/- 3%. och en biarea på: 35,7 kvm. Enligt Lantmäteriet är boarean 167 kvm och biarean 21 kvm.
Tomt:
Tomtarea 1 217 kvm. Tomtarealuppgifter enligt Lantmäteriet.
Byggnad:
Byggnadstyp: 1-plan med sluttningsvåning. Byggnadsår: 2009. Byggnadssätt: Grundmur: Betong. Grund: Betong. Stomme: Trä. Bjälklag: Trä. Fasad: Träpanel. Takbeklädnad: Betongpannor. Fönster: Fönster med isolerglaskassetter. Ventilation: Mekanisk frånluft.
Vatten: Kommunalt vatten året om. Avlopp: Kommunalt avlopp. Vind utförd med isolering av mineralull. frånluftsvärmepump till vattenburet system.
Energideklaration: Energiklass D. Specifik energiprestanda 56 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 111 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2024-05-02. Solcellssystem finns installerat som genererar ca 13 800 kWh/år enligt energideklarationen.
Servitut, planbestämmelser mm.:
Planer och bestämmelser: Sandåsvägen,backen 2:22 mfl, Detaljplan (Beslutsdatum: 2005-04-06, Registreringsdatum: 2005-10-10, Senast ändrad: 2023-12-08).
Gemensamhetsanläggning: MÖLNDAL BACKEN GA:3 - Kvartersvägar,gångvägar,gemensam kvartersmark,belysning,teknikskåp och dagvattensystem.

Ekonomi

Taxeringsvärde:
Taxeringsvärdet är 4 295 000 kr varav byggnadsvärde 2 881 000 kr. Fördelat på: småhusmark 1 414 000 kr och småhusbyggnad 2 881 000 kr. Typkod 220 - Småhusenhet, bebyggd. Taxeringsår: 2021.
Fastighetsskatt/-avgift:
9 525 kr/år
Pantbrev:
Totalt 3 400 000 kr.

Övrigt

Nuvarande ägare har låtit göra en uppmätning av arean och skickat denna information till Skatteverket för uppdatering av taxeringsvärde och svar beräknas komma i mitten av juni. Preliminärt nytt taxeringsvärde enligt Skatteverkets beräkningstjänst är ca 7 400 000 kr.

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljaren, lantmäteriet, energideklarationen samt överlåtelsebesiktningen och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta och råder dig som köpare att kontrollera uppgifterna. Köparen har undersökningsplikt. Bostäder i tätbebyggda områden är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet kan komma att förändras. Vi rekommenderar därför att köparen kontaktar kommunen för vidare information om det finns byggplaner i området.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta