Övre Buråsliden 7B
Kommande

Johanneberg - Göteborg

Övre Buråsliden 7B

Visning
  • Kontakta mäklaren för visning.

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
79  kvm
Antal rum:
3 rum
Våning:
2 av 3
Byggår:
1933
Avgift:
6 241 kr/mån
  • Ljus gavellägenhet
  • Social öppen planlösning
  • Kök med köksö
  • Nära Willys, blomsterbutik och restauranger
  • Buss och spårvagn inom gångavstånd
  • Förråd & tvättstuga i källaren
  • Möjlighet att hyra parkeringsplats
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Ljus gaveltrea i populära Johanneberg

Välplanerad gavellägenhet i populära Johanneberg. Ljust kök med mycket plats till förvaring. Praktisk och snygg köksö i anslutning till den rymliga matplatsen för stora sällskap. Vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord och TV-möbel. Båda sovrummen erbjuder plats för både säng, sängbord och skrivbord och har garderober. Badrum med vädringsfönster som släpper in dagsljuset. Här i populära Johanneberg har du nära till kommunikationer så som buss och spårvagn. Willys ligger några minuter bort liksom flera restauranger, bageri och blomsterbutik. En cykeltur genom Carlanderska Parken och den vackra Näckrosdammen så är du nere på Götaplatsen och Avenyn med ett stort utbud av allt du kan behöva.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklare Camilla Christander för mer information. Tel 0725-60 11 33 camilla@christander.se.

Bilder
11825727_1-328-16_photo_web

Digitalt visitkort nytt foto

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande entré med gott om plats till klädförvaring i klädkammare.

KÖK
Ljust kök med många skåp och lådor till förvaring. Kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spis med ugn och fläkt ovanför. En snygg och praktisk köksö erbjuder extra arbetsplats och förvaring. I anslutning till köket finns matplatsen som erbjuder plats för stora sällskap.

VARDAGSRUM
Rymligt vardagsrum med plats för soffgrupp, soffbord och TV-möbel.

SOVRUM 1
Lägenhetens största sovrum har plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord för den som önskar. Här finns flera garderober till förvaring.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för säng, sängbord och skrivbord . Här finns garderober till förvaring.

BADRUM
Badrum med badkar, wc, tvättställ med kommod och spegel ovan. Vädringsfönster släpper in dagsljuset.

Fakta

Beteckning:
Övre Buråsliden 7A-7B.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 3.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 79 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Övriga utrymmen:
Förråd finns i källaren.
Byggnad:
Byggnadsår: 1933.
Energideklaration: Energiklass E. Specifik energiprestanda 138 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 152 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2020-01-08.
Bilplats:
5 parkeringsplatser för uthyrning. Det är ingen kö till parkeringsplatserna just nu och nuvarande ägare hyr plats nr 1. Parkering kostar 500 kr/mån + 100 kr/mån om man har en hybridbil att ladda mellan kl 21.30-07.00. (Ej 100 % el-bil).

Ekonomi

Avgift:
6 241 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen: 16,98%. Andel av årsavgift: 16,98%.
Indirekt nettoskuld:
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 630 970 kr. Föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadsrättens andel av årsavgift. Beräkningen är gjord med föreningens årsredovisning som underlag.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 155 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 155 kr.
Hushållsel tillkommer efter egen förbrukning. Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 525 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1313 kr som betalas av säljaren.

Förening

Brf Övre Buråsliden 7. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
Föreningen äger fastigheten Krokslätt 82:5 i Göteborg kommun med därpå uppförd byggnad med 7 lägenheter. Byggnaden består av ett trevåningshus som uppfördes under åren 1932-1934. En ombyggnation samt totalrenovering genomfördes 1984. Föreningen förvärvade fastigheten i april 2008. Fastighetens adress är Övre Buråsliden 7 A-B. Föreningen upplåter 6 lägenheter med bostadsrätt och 1 lägenhet samt 5 parkeringsplatser med hyresrätt. Det är ingen kö till parkeringsplatserna just nu och nuvarande ägare hyr plats nr 1. Parkering kostar 500 kr/mån + 100 kr/mån om man har en hybridbil att ladda mellan kl 21.30-07.00. (Ej 100 % el-bil) Det finns tvättstuga och förråd.
Ingen beslutad avgiftsändring men en planerad höjning på ca 2,5-5% 2023 enligt styrelsen 2022-04-11

Bredablick Förvaltning i Sverige AB är föreningens ekonomiska förvaltare: https://bredablickgruppen.se/forvaltning/ekonomisk-forvaltning/.
Markägare: Föreningen äger marken.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen om föreningen är inhämtad från årsredovisning, föreningens ekonomiska förvaltare samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta