Norra Skeppspromenaden 9
Kommande

Eriksberg - Göteborg

Norra Skeppspromenaden 9

Visning
  • Kontakta mäklaren för visning.
Snabbfakta
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
69,5  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
6 av 7, hiss finns
Byggår:
2006
  • Ljust vardagsrum med flera fönster
  • Stort kök med matplats vid fönster
  • Badrum med tvättmaskin & torktumlare
  • Klädkammare
  • Nära vattnet och kajpromenaden
  • Gästlägenhet
  • Föreningslokal
  • Källarförråd
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Ljus fin lägenhet med balkong

Fin lägenhet i populära Eriksberg med kajpromenaden, restauranger och butiker runt hörnet. Ljus planlösning med stora fönsterpartier och en rymlig balkong. Vardagsrum och kök i halvöppen planlösning. Kök med mycket förvaring i skåp och lådor. Ljus matplats för 6-8 personer vid stort fönsterparti. Bra planerat sovrum med klädkammare i anslutning. Badrum med tvättmaskin och torktumlare.

Detta är en kommande försäljning, välkommen att kontakta fastighetsmäklare Camilla Christander för mer information:
camilla@christander.se Tel: 0725-601133.

Bilder
11509892_5-328-16_photo_web
IMG_3804
310977_76_1
IMG_3807
IMG_3775
IMG_3761
310977_63_1
ICA Sannegården
Fitnes24seven
334372_04
310977_56
Digitalt visitkort nytt foto
Planritning
12039554_1-312-5_2D_web
Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

ENTRÉ
Välkomnande hall med gott om plats för kläder och skor.

KÖK
Kök i halvöppen planlösning till vardagsrummet. Köket är välplanerat med många skåp och lådor. Kyl och frys, diskmaskin, spishäll med ugn. Mysig matplats för 6-8 personer vid det stora fönsterpartiet.

VARDAGSRUM
Ljust och luftigt vardagsrum med flera stora fönster utgång till balkongen. Här finns plats för både soffgrupp och tv-möbel.

SOVRUM 1
Det stora sovrummet erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord.

BADRUM
Helkaklat badrum med badkar, wc och handfatskommod med tillhörande spegel samt handukstork på väggen. Här finns tvättmaskin och torktumlare med bänk och väggskåp ovanför.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till sovrummet finns en stor klädkammare med gott om plats till förvaring.

BALKONG
Härlig balkong med plats för både utemöbler och blommor.

FÖRRÅD
I källaren finns förråd.

Fakta

Beteckning:
Göteborg Sannegården 28:16.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 6 av 7, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 69,5 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2006.
Energideklaration: Energiklass D. Specifik energiprestanda 103 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 114 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2019-09-16.
Övriga utrymmen: Föreningen har en gemensam gästlägenhet, en föreningslokal, en expedition, två gårdssoprum, två tvättstugor, cykelrum och lägenhetsförråd.

Gästlägenheten är möblerad med dubbelsäng, bäddsoffa, bord, stolar, pentry, och toalett med dusch. I föreningslokalen finns bord och stolar för upp till 30 personer samt full köksutrustning. Medlemmar har möjlighet att boka dessa till en avgift. Mer information finns på föreningens hemsida.
Balkong:
Härlig balkong med plats för både utemöbler och blommor.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple play (grundutbud ingår i avgiften till föreningen).
Bilplats:
Föreningen har tillgång till 90 parkeringsplatser i varmgarage (600 kr/mån), 30 platser i kallgarage (550 kr/mån), 7 parkeringsplatser på gatan (400 kr/mån) samt ett antal mc-platser i varmgaraget (350 kr/mån). Det finns 16 st laddstolpar i varmgaraget (900 kr/mån + elförbrukning). Till varmgaragen är det kö, men till p-platser och kallgarage är det för tillfället ingen kö. P-plats området är just nu under ombyggnation och man kan då bli erbjuden en p-plats längre bort i mån av plats. (Info från HSB 2021-07-14).

Ekonomi

Driftkostnad:
Hushållsel och hemförsäkring till kommer. Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 525 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1313 kr som betalas av säljaren.

Förening

HSB BRF Skotet i Göteborg. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
HSB Brf Skotet äger fastigheten Göteborg Sannegården 28:16. På fastigheten uppfördes 2006 fem hus med sammanlagt 135 lägenheter. Den totala lägenhetsytan är 9 777,3 kvm. Bostadshusen har adresserna Norra Skeppspromenaden 9,11,13,15 och 17. Föreningen är tillsammans med Brf Måsekär delägare i samfälligheten Sörhallsgaraget, ett varmgarage där föreningen disponerar över 90 parkeringsplatser. De är också delägare i samfälligheten Sköljstensgränd, ett kallgarage där de har 30 platser samt 7 utomhusplatser. Solpaneler finns installerade på taken. För mer information se föreningens årsredovisning.

För att bli medlem i föreningen krävs också att man är medlem i HSB. För mer information: https://www.hsb.se/goteborg/medlem/privatperson/om-medlemskapet/.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Markägare: Föreningen äger marken.

Övriga utrymmen: Föreningen har en gemensam gästlägenhet, en föreningslokal, en expedition, två gårdssoprum, två tvättstugor, cykelrum och lägenhetsförråd.

Gästlägenheten är möblerad med dubbelsäng, bäddsoffa, bord, stolar, pentry, och toalett med dusch. I föreningslokalen finns bord och stolar för upp till 30 personer samt full köksutrustning. Medlemmar har möjlighet att boka dessa till en avgift. Mer information finns på föreningens hemsida.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta