Kommande

Eriksberg - Göteborg

Norra Skeppspromenaden 9

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
85,9  kvm
Antal rum:
3 rum
Byggår:
2006
Avgift:
5 359 kr/mån
 • Stor balkong med vattenutsikt
 • Gästlägenhet
 • Föreningslokal
 • Källarförråd
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Ljus fin lägenhet med stor balkong som har vattenutsikt

Fin lägenhet i populära Eriksberg med kajpromenaden, restauranger och butiker runt hörnet. Ljus planlösning med stora fönsterpartier och en rymlig balkong som har vattenutsikt. Vardagsrum och kök i halvöppen planlösning. Kök med mycket förvaring i skåp och lådor. Ljus matplats för 6-8 personer vid stort fönsterparti. Två bra planerade sovrum samt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Välkommen att kontakta Fastighetsmäklare Camilla Christander för mer information.

Bilder

IMG_3804

IMG_20010 (2)

Fin kajen

310977_76_1

IMG_3807

Ostindiefararen

Älvsnabben

IMG_3775

IMG_3761

ICA Sannegården

310977_63_1

334372_04

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Beteckning:
Göteborg Sannegården 28:16.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 6, hiss finns.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 85,9 m².
Byggnad:
Byggnadsår: 2006.
Energideklaration: Energiklass D. Specifik energiprestanda 103 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 114 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2019-09-16.
Övriga utrymmen: Föreningen har en gemensam gästlägenhet, en föreningslokal, en expedition, två gårdssoprum, två tvättstugor, cykelrum och lägenhetsförråd.

Gästlägenheten är möblerad med dubbelsäng, bäddsoffa, bord, stolar, pentry, och toalett med dusch. I föreningslokalen finns bord och stolar för upp till 30 personer samt full köksutrustning. Medlemmar har möjlighet att boka dessa till en avgift. Mer information finns på föreningens hemsida.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple play (grundutbud ingår i avgiften till föreningen).
Bilplats:
Föreningen har tillgång till 90 parkeringsplatser i varmgarage (600 kr/mån), 30 platser i kallgarage (550 kr/mån), 7 parkeringsplatser på gatan (400 kr/mån) samt ett antal mc-platser i varmgaraget (350 kr/mån). Det finns 16 st laddstolpar i varmgaraget (900 kr/mån + elförbrukning). Till varmgaragen är det kö, men till p-platser och kallgarage är det för tillfället ingen kö. P-plats området är just nu under ombyggnation och man kan då bli erbjuden en p-plats längre bort i mån av plats. (Info från HSB 2021-07-14).

Ekonomi

Avgift:
5 359 kr/mån. I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet och kabel-TV.
Andelstal:
Andel av insats: 0,82696%. Andel av årsavgift: 0,82696%.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är inte pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av säljaren.

Förening

HSB BRF Skotet i Göteborg. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: HSB Brf Skotet äger fastigheten Göteborg Sannegården 28:16. På fastigheten uppfördes 2006 fem hus med sammanlagt 135 lägenheter. Den totala lägenhetsytan är 9 777,3 kvm. Bostadshusen har adresserna Norra Skeppspromenaden 9,11,13,15 och 17. Föreningen är tillsammans med Brf Måsekär delägare i samfälligheten Sörhallsgaraget, ett varmgarage där föreningen disponerar över 90 parkeringsplatser. De är också delägare i samfälligheten Sköljstensgränd, ett kallgarage där de har 30 platser samt 7 utomhusplatser. Solpaneler finns installerade på taken. För mer information se föreningens årsredovisning.

För att bli medlem i föreningen krävs också att man är medlem i HSB. För mer information: https://www.hsb.se/goteborg/medlem/privatperson/om-medlemskapet/.
Avgiftsförändringar: Det finns inga beslutade avgiftsförändringar enligt kontakt med styrelsen 2021-07-14.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Övriga utrymmen: Föreningen har en gemensam gästlägenhet, en föreningslokal, en expedition, två gårdssoprum, två tvättstugor, cykelrum och lägenhetsförråd.

Gästlägenheten är möblerad med dubbelsäng, bäddsoffa, bord, stolar, pentry, och toalett med dusch. I föreningslokalen finns bord och stolar för upp till 30 personer samt full köksutrustning. Medlemmar har möjlighet att boka dessa till en avgift. Mer information finns på föreningens hemsida.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep