Norra Liden
Kommande

KUNGSHÖJD - Centrum - Göteborg

Norra Liden

Visning
  • Kontakta mäklaren för visning.

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
108  kvm
Antal rum:
4 rum
Avgift:
6 464 kr/mån
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Välplanerad ljus lägenhet med balkong

Snart har vi denna välplanerade ljusa lägenhet till salu. Här bor du centralt nära service, kommunikationer, restauranger och caféer. Mysig innergård med grönskande träd och och buskar, sittplatser samt lekplats för de små. Välkommen att höra av dig till fastighetsmäklare Camilla Christander vid intresse: camilla@christander.se eller 0725-601 1 33.

Bilder
421317-38

421317-40

421317-42

421317-41

Digitalt visitkort nytt foto

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Beteckning:
Flerfamiljshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Storlek:
4 rum. Boarea 108 kvm.
Balkong:
Stor balkong med plats för möbler och blommor.

Ekonomi

Avgift:
6 464 kr/mån.
Driftkostnad:
Observera att driftskostnader kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.

Förening

Brf Norra Liden 5-23. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
https://norraliden.se/.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljaren, ekonomisk förvaltare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta och råder dig som köpare att kontrollera uppgifterna samt eventuella avgiftsförändringar och kommande renoveringar med föreningen. Bostäder i tätbebyggda områden är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet kan komma att förändras. Vi rekommenderar därför att köparen kontaktar kommunen för vidare information om det finns byggplaner i området. Köparen har undersökningsplikt.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta