Norra Liden 11
Kommande

KUNGSHÖJD - Centrum - Göteborg

Norra Liden 11

Visning
  • Kontakta mäklaren för visning.
Snabbfakta
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
31  kvm
Antal rum:
1 rum
Byggår:
1963
Avgift:
2 441 kr/mån
  • Lugnt läge in mot gården
  • Förening med låg belåning
  • Gångavstånd till Göteborgs Universitet
  • Nära Älvsnabben till Lindholmen
  • Flera restauranger och caféer i närområdet
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Mysig lägenhet med bra läge!

Välkommen till denna mysiga lägenhet i centrala Göteborg. Med alla fönster in mot en grönskande innergård är det lätt att trivas här. Köket är ljust och här finns plats till förvaring i lådor och skåp. Det stora vardagsrummet kan lätt delas av för den som önskar en avskild sovalkov. Badrum med dusch, wc och tvättställ med spegel ovanför. Bra förvaring i garderober och i källaren finns förråd till lägenheten. Här bor du centralt nära service, kommunikationer, restauranger och caféer. Några minuters promenad till Kungsgatan med hela sitt utbud av butiker, restauranger och caféer. För dig som vill träna finns flera gym i närheten att välja på. Gångavstånd till Göteborgs Universitet och en kort promenad till Stenpirens resecenter och båten till Lindholmen. Mysig innergård med grönskande träd och och buskar samt sittplatser. I föreningen som är lågt belånad finns gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och parkering för uthyrning. Kontakta fastighetsmäklare Camilla Christander för mer information.

Bilder
421317-38
421317-40
12894726_1-312-5_2D_web
421317-41
12424229_24-328-16_photo_web
12424229_25-328-16_photo_web
Stenpiren resecentrum

Stenpiren resecentrum

Planritning
12894726_1-312-5_2D_web
Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Beteckning:
Flerfamiljshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Storlek:
1 rum. Boarea 31 kvm. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Övriga utrymmen:
Källarförråd.
Byggnad:
Byggnadsår: 1963.
Energideklaration: Energiklass E. Specifik energiprestanda 124 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 149 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2020-05-12.
Bilplats:
Föreningen har 96 st parkeringsplatser (ink laddplatser) i garaget och 37 parkeringsplatser på utsidan av huset. Kostnaderna variera beroende på storlek från ca 800-1600 kr/mån. För laddplatserna debiteras 200 kr/mån extra plus förbrukad el. Normalt får man en plats inom en månad. (Kontrollerat med föreningen 2023-06-21).

Ekonomi

Avgift:
2 441 kr/mån. Inklusive värme och vatten.
Andelstal:
Andel av insats: 0,27660 %. Andel av årsavgift är 0,0024833.
Indirekt nettoskuld:
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 41 357 kr. Föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadsrättens andel av årsavgift. Beräkningen är gjord med föreningens årsredovisning som underlag.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 273 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: hushållsel 130 kr, bostadsrättstillägg 36 kr och obligatoriskt bredband och tv 107 kr.
Antal personer i hushållet: 2.
Pantsättning:
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 860 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 2006 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Norra Liden 5-23. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
Brf Norra Liden 5-23 innehar fastigheten inom vallgraven 62:13 med tomträtt. Fastigheten bebyggdes 1963 och består av ett flerbostadshus. Föreningen upplåter 143 lägenheter och 6 lokaler med bostadsrätt samt 3 lokaler med hyresrätt.

Föreningen har en gemensamhetslokal och en övernattningslägenhet som föreningens medlemmar kan hyra till en kostnad. Det finns även en gård med lekmöjligheter för barn samt grillplats.

Föreningens hemsida: https://norraliden.se/
Föreningens e-post: info@norraliden.se.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Markägare: Marken är tomträtt.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljaren, ekonomisk förvaltare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta och råder dig som köpare att kontrollera uppgifterna samt eventuella avgiftsförändringar och kommande renoveringar med föreningen. Bostäder i tätbebyggda områden är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet kan komma att förändras. Vi rekommenderar därför att köparen kontaktar kommunen för vidare information om det finns byggplaner i området. Köparen har undersökningsplikt.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta