Visas sön 26 sep

Göteborg

Norra Gubberogatan 5

Visning

 • Sön 26 sep
  kl. 14:10-14:20

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka visning på mäklarens hemsida Christander.se där det även finns en digital visning av lägenheten som du kan se när du vill. Den digitala visningen ligger under dokument och länkar samt överst innan bilderna

  Boka visning

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
56  kvm
Antal rum:
2 rum
Byggår:
1939
Avgift:
3 040 kr/mån
Pris:
2 495 000 kr, utgångspris
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Tvåa med balkong mot Gubberoparken

Välkommen till en smart planerad tvåa med balkong. Ljust kök med många skåp och lådor till förvaring. Matplats för 4-6 personer vid fönster. Stort vardagsrum med utgång till den mysiga balkongen. Sovrum med plats för säng och sängbord. Badrum med ljust kaklade väggar och badkar. Balkong med plats för avkoppling och utsikt över Gubberoparken.

Här på Norra Gubberogatan 5 bor du centralt med närhet till Olskroken och Redbergsplatsen som du når på en kort promenad. Här finns ett stort serviceutbud i form av butiker, apotek, gym, restauranger samt goda kommunikationer med spårvagn och buss.

Virtuell visning

Virtuell styling

Bilder

11549830_10-328-16_photo_web

11549830_9-328-16_photo_web

12-Matplats

11514300_1-312-5_2D_web

14-Hall

9-Sovrum

2-Vardagsrum

8-Vardagsrum

5-Vardagsrum

18-Balkong

6-Balkong

7-Utsikt

15-Hall

1-Badrum

13-Hall

19-Fasad

20-Omrade

21-Fasad

frilagd camilla

FB_insta_twitter_linkedin_square

Planritning

11514300_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning. Här finns två garderober och städskåp.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med gott om plats för soffa, soffbord och TV-möbel. Två fönster och glasad dörr till balkongen gör rummet luftigt.

KÖK
Ljust kök med många skåp och lådor till förvaring. Matplats för 4-6 personer vid fönster. Kyl/frys, spis med glaskeramikhäll och ugn samt fläkt ovan.

SOVRUM
Sovrum med plats för säng för och sängbord. Två garderober och linneskåp erbjuder plats till förvaring.

BADRUM
Badrum med ljust kaklade väggar och badkar. Tvättställ med spegelskåp och belysning ovanför.

BALKONG
Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen som erbjuder plats för både loungemöbler och blommor.

Fakta

Beteckning:
BRF Norra Gubberogatan 5-7.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 56 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 1939. Källarförråd finns.

Ekonomi

Pris:
2 495 000 kr, utgångspris.
Avgift:
3 040 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen: 1,714%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 349 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 132 kr och hushållsel 217 kr.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av köparen.

Förening

BRF Norra Gubberogatan 5-7. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Brf Norra Gubberogatan 5-7 äger fastigheterna Göteborg Gårda 69:3 och Gårda 69:4 i Göteborg. Föreningen bildades 2006 och man förvärvade fastigheterna 2015. Föreningen består av två flerbostadshus med 52 lägenheter och två lokaler. Byggnadsår 1939. Föreningen äger marken. Föreningen tillåter delat ägande. Det planeras en planerar en relining av grunden inom kort. Inga beslutade avgiftsändringar enligt styrelsen 2021-09-10.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep