Kommande

HISINGEN - ERIKSBERG - Göteborg

Monsungatan 98

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
103  kvm
Antal rum:
4 rum
Byggår:
2015
Avgift:
4 141 kr/mån
 • Vattenutsikt
 • Gavellägenhet
 • Två inglasade balkonger
 • Badrum med tvättmaskin & Torktumlare
 • Gäst-WC
 • Övernattningsrum i föreningen
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Välplanerad gavellägenhet om 4 rok med två inglasade balkonger

Välkommen till denna välplanerade gavellägenhet om 4 rok. Dubbla balkonger, båda inglasade och med fin vy över vattnet och närområdet.
Kontakta fastighetsmäklare Camilla Christander för mer information, camilla@christander.se eller 0725-601133.

Bilder

IMG_20010 (2)

400556-21

400556-28

400556-34

400556-09

Kajen

IMG_3802

Bockkranen

Bron vinter

IMG_3775

IMG_3759

IMG_3758

Planritning

60777251_2D

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Ljus hall med plats för avhängning i stor skjutdörrsgarderob med spegelglas. Klinkergolv i grått som längre in i hallen övergår till ekparkett som är genomgående i lägenheten. Vitmålade väggar.

VARDAGSRUM MED INGLASAD BALKONG
Rymligt vardagsrum med plats för både soffa tillhörande möblemang med tv och förvaringsmöbler. Stort fönsterparti släpper in fint ljus tillsammans med en balkongdörr helt i glas. Parkettgolv och vitmålade väggar.

KÖK MED INGLASAD BALKONG
Ljust kök med plats för matbord vid stora fönster. Vita skåp med kromade handtag. arbetsbänk i ljus laminat med vitt kakel på väggen ovan. Kyl och frys i fullhöjd samt inbyggd ugn och inbyggd mikro. Samtliga vitvaror är i vitt utförande. Integrerade diskmaskin. Ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM 1
Stort sovrum med plats för dubbelsäng. Skjutdörrsgarderob längs ena väggen erbjudet gott om förvaring. Tre liggande fönster samt ett stående fönster släpper in ljus. Ekparkett och vita väggar.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för både säng och skrivbord. Garderob med skjutdörrar ger förvaring. Ett fönster för ljusinsläpp. Ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för säng och skrivbord. Detta rummet passar även perfekt för hemmakontoret. Två stora fönster släpper in ljus. Ekparkett och vitmålade väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Vikbara duschväggar i klarglas och härlig takdusch och handdukstork. Wc, handfat med vit kommod och med spegelskåp ovanför. Badrummet är även utrustat med tvättmaskin och torktumlare samt arbetsbänk och väggskåp. Infällda spotlights i taket.

GÄSTTOALETT
Gästtoalett med grått klinkergolv och vitkaklade väggar. Wc, handfat och spegel.

INGLASADE BALKONGER
Lägenheten har två härliga inglasade balkonger. Båda med gott om plats för sittmöbler och blommor samt med vacker utsikt över hamninloppet och området.

Fakta

Beteckning:
Sannegården 70:2.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Storlek:
4 rum. Boarea 103 kvm. Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2015.
Energideklaration: Energiklass C. Energiprestanda, primärenergital 72 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2016-07-01.
Övriga utrymmen: Till varje lägenhet finns förråd. Det finns miljörum, cykelförråd, barnvagnsrum, mötesrum, övernattningsrum samt utrymmen för el, tele, vatten och fjärrvärme.
TV- och internetanslutning:
Telia.
Bilplats:
Under husen och gårdarna finns garage med 52 parkeringsplatser samtliga med laddstationer. Det finns även fyra mc-platser. Platserna hyrs ut med separat kö och hyresavtal. Priset för en bilplats i garaget är 900 kr/mån utan el och 1000 kr/mån med el. En mc-plats kostar 300 kr/mån. För tillfället är det två personer i kö (enligt kontakt med styrelsen 2021-03-12).

Ekonomi

Avgift:
4 141 kr/mån. I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet och kabel-TV.
Andelstal:
Andel i föreningen är 0,0179830. Andel av årsavgift: 1,79831 %.
Driftkostnad:
Hushållsel tillkommer efter egen förbrukning och är i nuvarande hushåll ca 250 kr/månad.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av säljaren.

Förening

BRF Kajpromenaden. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Brf Kajpromenaden består av två flerbostadshus om 9 respektive 10 våningar och underliggande garage. I husen finns 61 lägenheter om 1-4 rum och kök, samtliga upplåtna med bostadsrätt.
Avgiftsförändringar: Det finns inga beslutade avgiftsförändringar enligt styrelsen 2021-03-12. I januari 2021 hade föreningen en avgiftsfri månad.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Kommande renoveringar: Under 2021 planerar föreningen att justera ventilationen för ovk-godkännande (enligt kontakt med styrelsen 2021-03-12).
Övriga utrymmen: Till varje lägenhet finns förråd. Det finns miljörum, cykelförråd, barnvagnsrum, mötesrum, övernattningsrum samt utrymmen för el, tele, vatten och fjärrvärme.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, ekonomisk plan samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep