Visas sön 13 jun

GÖTEBORG - Göteborg

Mölndalsvägen 69D

Visning

 • Sön 13 jun
  kl. 13:10-13:50

  BOKAD VISNING - På mäklarens hemsida www.christander.se kan du boka dig samt se en virtuell visning av lägenheten. Den virtuella visningen ligger under dokument och länkar samt överst innan bilderna.

  Boka
 • Mån 14 jun
  kl. 16:00-16:30

  BOKAD VISNING - På mäklarens hemsida www.christander.se kan du boka dig samt se en virtuell visning av lägenheten. Den virtuella visningen ligger under dokument och länkar samt överst innan bilderna.

  Boka

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
87  kvm
Antal rum:
3 rum
Våning:
2 (1 tr)
Byggår:
2015-2016
Avgift:
4 724 kr/mån
Pris:
4 095 000 kr, utgångspris
 • Gavellägenhet
 • Balkong i soligt läge
 • Badrum med tvättmaskin & Torktumlare
 • Mysig innergård med inglasat uterum
 • Gemensam takterrass
 • Ca 150 meter till spårvagn (hållplats Elisedal)
 • Nära Willys, ICA och Nordic Wellnes
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Stor 3:a med solig balkong och gemensam takterrass

Välkommen till en ljus och rymlig gavellägenhet om 87 kvm med solig balkong. I Brf Almedals Odlingslott bor du i en populär förening med gemensam takterrass och ett mysigt inglasat uterum på gården. Bostaden har ett centralt och bra läge med närhet till både grönområden och stadspuls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, gym och kommunikationer. Några minuter med spårvagn nås Korsvägen och Göteborgs innerstad med all service du kan tänkas behöva. Nära till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium och flera trevliga restauranger.

Virtuell visning

Virtuell styling

Bilder

4-Vardagsrum

8-Vardagsrum

5-Vardagsrum

2-Balkong

21-Matplats

22-Kok

3-Kok

17-Kok

24-Sovrum

6-Sovrum

18-Ovrigt

16-Hall

20-Hall

19-Sovrum

23-Sovrum

10-Sovrum

9-Sovrum

12-Hall

15-Ovrigt

13-Badrum

14-Tvattstuga

11-Hall

6058449-117 zoomad - kopia

6058449-30

6058449-36

6058449-42

1-Omrade

25-Omrade

26-Omrade

6058449-25

6078379-73

6040707_1_31

6078379-70

Planritning

Planlösning webb

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande ljus hall med plats för avhängning i praktisk skjutdörrsgarderob.

KÖK
Ljust kök med många skåp och lådor till förvaring. Vitrinskåp med belysning och spotlights under skåpen ger ett modernt och fräscht intryck. Kyl och frys i fullhöjd, diskmaskin, micro och ugn i praktisk arbetshöjd samt glaskeramikhäll med fläkt ovan. Det rymliga köket erbjuder matplats för 6-8 personer.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet är rymligt och socialt med öppen planlösning mot köket och plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. De stor fönstren i två väderstreck och glasdörren ut till balkongen gör rummet ljust och
trivsamt.

SOVRUM 1
Lägenhetens största sovrum erbjuder plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns en stor garderob med spegelskjutdörrar som gör rummet ljust och luftigt. Sovrummet har fönster in mot den mysiga gården.
.
SOVRUM 2
Perfekt barnrum, gästrum eller kontor med fritt ljust söderläge. Här finns plats för både säng och skrivbord. Garderob för förvaring.

KLÄDKAMMARE
Klädkammare inredd med hyllor, klädhängare och lådor. Allt för bästa möjlighet till förvaring av både kläder och skor.

BADRUM med GOLVVÄRME
Helkaklat badrum med vita kakelplattor på väggarna och mörkare klinkergolv med värme. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare samt bänk med väggskåp ovanför. Takdusch med vikbara duschväggar, handdukstork, handfatskommod med tillhörande spegelskåp och wc.

BALKONG
Mysig balkong i bästa solläge. De platsbyggda balkongmöblerna i trä lämnas kvar liksom vindskyddet och plattorna på golvet. (cafébordet och de två stolarna ingår ej)

GEMENSAM TAKTERRASS
Högst upp i huset finns föreningens gemensamma takterrass med utemöbler. Här kan du njuta av solen hela dagen och kvällen och blicka ut över kolonilotterna eller in mot Liseberg.

Fakta

Beteckning:
Brf Almedals Odlingslott.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2 (1 tr), hiss finns.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 87 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2015-2016.
Energideklaration: Energiklass D. Energiprestanda, primärenergital 91 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2018-06-18.
Källarförråd finns.

Ekonomi

Pris:
4 095 000 kr, utgångspris.
Avgift:
4 724 kr/mån. Tv och bredband samt IP-telefoni finns i samtliga lägenheter och det ingår i avgiften.
Andelstal:
Andel i föreningen är 1,6405.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 559 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: vatten efter egen förbrukning som i nuvarande hushåll är ca 359 kr och hemförsäkring 200 kr. Hushållsel tillkommer och är i nuvarande hushåll ca 400 kr/mån. Observera att driftkostnaderna kan varier beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1183 kr som betalas av köparen.

Förening

BRF Almedals odlingslott. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 74 lägenheter och fastighetens adress är Mölndalsvägen 69 A-D. I föreningens källare finns ett parkeringsgarage med 46 bilplatser samt 4 mc-platser. Separat kö gäller. Föreningen är medlem i Almedals Terrassers samfällighetsförening där det ingår en takterrass, cykelförråd, barnvagnsrum, garage, miljörum, lusthus på gården och lekplats. Bygglov för inglasning av balkong finns i ca 1 1/2 år till enligt styrelsen 2021-06-03. (För mer info kontakta https://www.alnova.se/) Planerad avgiftshöjning 1 % från jan 2022.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep