Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kvarnbyvallen 74
Kommande

Kvarnbyvallen - Mölndal

Kvarnbyvallen 74

Visning
  • Kontakta mäklaren för visning.

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättsradhus
Boarea:
117  kvm
Antal rum:
5 rum
Byggår:
2016
Avgift:
5 117 kr/mån
  • Gavelradhus med uteplats & gräsmatta
  • Två badrum med golvvärme
  • Altan i bästa söderläge
  • Parkering med laddstation utanför huset
  • Förråd på tomten
  • En cykeltur från natur, bad och kommunikationer
  • Nära Mölndalsbro och Centrum
  • Flera lekplatser i området
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Gavelradhus i bästa solläge med hörntomt

Välplanerat gavelradhus (byggår 2016) med hörntomt och uteplats i bästa solläge. Entréplan med kök, vardagsrum med utgång till altanen, badrum med dusch samt tvättavdelning. Övervåning med tre sovrum och ett allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum. samt badrum med badkar. Golvvärme i hela entréplanet och i båda badrummen. Parkeringsplats med laddstation i anslutning till entrén.

Det populära bostadsområdet Kvarnbyvallen har bekvämt avstånd till det mesta. Härifrån kan du enkelt med hissen Kråkfoten ta dig ner till Störtfjällsgatan och på en kort promenad nås knutpunkten Mölndals bro och Mölndals Centrum samt Mölndals galleria. Till Göteborg centrum tar du dig enkelt med buss eller spårvagn från Mölndals Bro och med pendeltåget åker du smidigt både till Kungsbacka och till Göteborg C. En cykeltur från bostaden finns natursköna Stensjön med badstrand, minigolf och kanotklubb.

Bilder
Drönare

Radhus markerat

12002434_3-328-16_photo_web

357761_03

318357-51

Lekplats

369099-57

11992404_3-178-16_photo_web

16c1b2e0-cb4f-11eb-8679-9dda8f8ceb0e

6100960_0007

6100960_0028

Stensjö center

6100960_009

6100960_014

6100960_017

Stensjön

6100960_005_MS

Planritning
12265325_1-312-5_2D_web

12265325_2-312-5_2D_web

12265325_3-312-5_2D_web

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

ENTRÉ
Stenlagd uteplats välkomnar in till en rymlig hall med klinkergolv och ljusa väggar. Skjutdörrsgarderober med ELFA inredning och städavdelning.

KÖK
Ljust kök med vit köksinredning från Marbodal och många skåp och lådor till förvaring. Vitvaror från Siemens med kyl och frys i fullhöjd, integrerad diskmaskin, ugn och mikrovågsugn i högskåp. Induktionshäll och fläkt. Ljus matplats vid fönstret.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med plats för både soffgrupp och matsalsmöbler. Stora fönsterpartier och utgång till uteplats och trädgård i bästa söderläge.

BADRUM 1
Stort och rymligt badrum med dusch och tvättavdelning. Tvättställ med kommod och spegel med belysning ovan. Tvättmaskin och torktumlare med bänkskiva ovan samt väggskåp. Klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna.

ÖVRE PLANET
Under trappan till övervåningen finns förvaring.

ALLRUM
Allrum som kan göras om till ett fjärde sovrum.

SOVRUM 1
Stort sovrum med gott om plats för dubbelsäng. Skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om plats till förvaring.

SOVRUM 2
Sovrum med plats för både säng och skrivbord.

SOVRUM 3
Sovrum med plats för både säng och skrivbord. Skjutdörrsgarderob som erbjuder gott om plats till förvaring.

BADRUM 2
Stort och rymligt badrum med badkar. Tvättställ med kommod och spegel med belysning ovan. Klinkergolv med golvvärme och vitt kakel på väggarna.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till det ena sovrummet finns en klädkammare med ELFA-Inredning.

Fakta

Beteckning:
Radhus.
Typ:
Bostadsrättsradhus.
Storlek:
5 rum. Boarea 117 kvm. Uppgift angående bostadens area är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningens förvaltare. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Övriga utrymmen:
Förråd ca 4 kvm.
Upplåten mark:
Marken om ca 169 kvm är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten) Arean innefattar huset, parkeringsytan, förrådet och gräsmattan.
Byggnad:
Byggnadsår: 2016. Det finns utvändigt oisolerat förråd vid huset. Fjärrvärme, vattenburen golvvärme i bottenvåning och badrum övervåning. Mekanisk till- och frånluft.
Energideklaration: Energiklass B. Specifik energiprestanda 53 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 59 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2019-01-21.
Uteplats:
Altan och trädgård: På den här fina hörntomten finns gott om plats för både umgänge och avkoppling. Altan i bästa söderläge med gott om plats för både möbler och blommor. Trädgården på husets gavel är en fin plats för lek eller kanske din egna framtida blomsterrabatt och kryddträdgård.
TV- och internetanslutning:
Obligatorisk avgift för Telia Triple Play bredband, tv och telefoni. En digitalbox för TV per radhus ingår.
Bilplats:
Parkering med egen laddplats för elbil vid huset.

Ekonomi

Avgift:
5 117 kr/mån.
Andelstal:
Andel av insats: 3,70370 %. Andel av årsavgift: 3,70370 %.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 1 847 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: uppvärmning 717 kr, försäkring 283 kr, obligatorisk kostnad telia triple play - bredband, tv & fast telefoni 252 kr, renhållning 227 kr och vatten efter egen förbrukning 368 kr.
Antal personer i hushållet: 5.
Hushållsel tillkommer efter egen förbrukning och är i nuvarande hushåll ca 1 749 kr / mån inklusive laddning av elbil.
Pantsättning:
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 525 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1313 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Estradhusen. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
På föreningens fastighet finns det 27 radhuslägenheter i två plan. Respektive bostadsrättshavare tecknar eget abonnemang och svarar för kostnaden av fjärrvärme för uppvärmning och varmvatten , sophämtning samt vatten och avlopp. Kostnad för hushållsel tillkommer samt obligatorisk avgift för Telia Triple Play bredband, tv och telefoni.
Markägare: Föreningen äger marken.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljaren, ekonomisk förvaltare, föreningens hemsida, representant för föreningen, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta och råder dig som köpare att kontrollera uppgifterna samt eventuella avgiftsförändringar och kommande renoveringar med föreningen.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta