Kvarnbyvallen 27
Kommande

Kvarnbyvallen - Mölndal

Kvarnbyvallen 27

Visning
  • Kontakta mäklaren för visning.
Snabbfakta
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
95  kvm
Antal rum:
4 rum
Våning:
2 (1 tr)
Byggår:
2016
Avgift:
5 653 kr/mån
  • Inglasad balkong i fritt läge
  • Går att göra till 3 rok
  • Badrum med tvättmaskin & torktumlare
  • Gäst wc med dusch
  • Klädkammare & Skjutdörrsgarderober
  • Stort förråd i källaren
  • Parkering för uthyrning i föreningen
  • Nära Mölndalsbro och Centrum
  • En cykeltur från natur, bad och kommunikationer
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Ljus välplanerad fyra med inglasad balkong på populära Kvarnbyvallen

Ljus och välplanerad 4:a som kan göras till en 3:a för den som vill ha färre sovrum och ännu större sällskapsytor. Härlig inglasad balkong med fritt läge och fin utsikt. Den öppna planlösningen mellan vardagsrum och kök skapar sociala ytor och de många fönstren ger en luftig atmosfär. Köket är ljust och har mycket plats till förvaring i lådor och skåp. Matplats för 6-8 personer vid fönster och utgång till balkongen med härlig utsikt. Lägenheten har bra förvaring med skjutdörrsgarderober i det stora sovrummet och i hallen samt en separat klädkammare. Två helkaklade badrum varav det ena med badkar och det andra med dusch. I det större badrummet finns tvättmaskin och torktumlare.

Det populära bostadsområdet Kvarnbyvallen har bekvämt avstånd till det mesta. Härifrån kan du enkelt med hissen Kråkfoten ta dig ner till Störtfjällsgatan och på en kort promenad nås knutpunkten Mölndals bro och Mölndals Centrum samt Mölndals galleria. Till Göteborg centrum tar du dig enkelt med buss eller spårvagn från Mölndals Bro och med pendeltåget åker du smidigt både till Kungsbacka och till Göteborg C. En cykeltur från bostaden finns natursköna Stensjön med badstrand, minigolf och kanotklubb.

Bilder
Fasad Markerad
Drönare
Lekplats2
Lekplats
Sandlåda
12002434_3-328-16_photo_web
Utsiktsplats
Kråkfoten
Mölndalsbro
6100960_0007
6100960_0028
Stensjö center
a42ce110-e68b-11ec-ac44-81f2d37152d6
6100960_017
6100960_005_MS
Digitalt visitkort nytt foto
Planritning
12281592_1-312-5_2D_web
12281592_1-129-5_2Dv2_web

Alternativ planlösning som 3 rok

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i stora skjutdörrsgarderober med praktisk ELFA inredning.

VARDAGSRUM
Stort vardagsrum med flera fönster gör rummet ljust och luftigt. Här finns gott om plats för både soffgrupp, soffbord och TV-möbel. Väggen till sovrummet är inte bärande och kan tas ner för den som önskar ännu större sällskapsytor.

KÖK
Toppmodernt kök i öppen planlösning till vardagsrummet. Ljus köksinredning med tyststängande skåp och lådor. Kyl och frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn samt microvågsugn. Matplats för 6-8 personer vid fönster och utgång till den inglasade balkongen med utsikt mot Göteborg.

SOVRUM 1
Det största sovrummet erbjuder gott om plats för dubbelsäng och sängbord. Längs ena väggen finns skjutdörrsgarderober.

SOVRUM 2
Lägenhetens andra sovrum har bra storlek och plats för både säng och skrivbord.

SOVRUM 3
Lägenhetens tredje sovrum har fint läge med utsikt mot Göteborg. Här finns plats för säng och skrivbord. Rummet ligger bredvid vardagsrummet och väggen går att ta ner för den som önskar ett ännu större vardagsrum.

BADRUM 1
Stort och rymligt badrum med badkar. Tvättställ med kommod och spegel med belysning. Tvättmaskin och torktumlare från Siemens med bänkskiva ovan samt väggskåp som erbjuder gott om plats till förvaring.

BADRUM 2
Ljust badrum med dusch och wc. Tvättställ med kommod och spegel med belysning ovanför och under.

KLÄDKAMMARE
Praktisk klädkammare med ELFA inredning.

INGLASAD BALKONG
Från köket kommer du ut på den stora inglasade balkongen. De stora glaspartierna kan skjutas åt sidorna. Balkongen har eluttag och är en plats att njuta av stora delar av året. Utsikten är hänförande både på dagen och kvällen. När mörkret lägger sig syns stadens ljus i fjärran.

Fakta

Beteckning:
Kvarnbyvallen 21-27.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2 (1 tr), hiss finns.
Storlek:
4 rum varav 3 sovrum. Boarea 95 kvm. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningens ekonomiska förvaltare. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Övriga utrymmen:
Källarförråd.
Byggnad:
Byggnadsår: 2016.
Energideklaration: Energiklass B. Energiprestanda, primärenergital 55 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2016-05-22.
Övriga utrymmen: Det finns barnvagnsrum, cykelrum, styrelserum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd, källarförråd och extra lägenhetsförråd för uthyrning.
Balkong:
Stor inglasad balkong med plats för utemöbler och blommor.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play - Bredband, TV och Fast telefoni. Obligatorisk avgift 220 kr/mån.

Ekonomi

Avgift:
5 653 kr/mån. Inklusive värme och kallvatten.
Andelstal:
Andel av insats: 1,88558 %. Andel av årsavgift är 0,0188558.
Indirekt nettoskuld:
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 763 343 kr.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 937 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 400 kr, varmvatten efter egen förbrukning 300 kr, administrationskostnad för mätning av varmvattenförbrukning 17 kr, obligatorisk avgift telia triple play - bredband och tv och fast telefoni 220 kr.
Kostnad för hushållsel tillkommer efter eget avtal och förbrukning, Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på antal personer, brukandet av bostaden samt tjänsteleverantör.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 573 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1433 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Panorama. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
Brf Panorama består av två bostadshus med 67 st lägenheter. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Störtfjällets samfällighetsförening. Föreningens andel är 29 procent. Det finns barnvagnsrum, cykelrum, styrelserum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd, källarförråd och extra lägenhetsförråd för uthyrning. Det finns 50 parkeringsplatser med hyra 500 kr/mån samt 9 parkeringsplatser med eluttag för 600 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Enligt info från styrelsen 2023-01-02 är det för närvarande ingen kö till p-platserna. Det finns inte någon ledig p-plats men nuvarande bostadsrättshavare har en parkeringsplats som går tillbaka till föreningen när lägenheten säljs. Föreningen planerar att att installera laddplatser för elbil och hybrid, förhoppningsvis skall detta vara klart under 2023. Då kommer det att bli justerade priser för alla p-platser.

Föreningens hemsida: https://panorama.smartbrf.se/
Föreningens e-postadress: brfpanoramamolndal@gmail.com.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Markägare: Föreningen äger marken.

Området

I Brf Panorama bor du i det nya och populära bostadsområdet Kvarnbyvallen. Här bor du med bekvämt avstånd till det mesta. Från Kvarnbyvallen kan du åka den nybyggda hissen ner till Störtfjällsgatan och ta en kort promenad till knutpunkten Mölndals bro och Mölndals Centrum. Till Göteborg City tar du dig enkelt med kommunikationer. Med pendeltåget åker du smidigt både till Kungsbacka och till Göteborg C.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljaren, ekonomisk förvaltare, föreningens hemsida, representant för föreningen, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta och råder dig som köpare att kontrollera uppgifterna samt eventuella avgiftsförändringar och kommande renoveringar med föreningen.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta