Kvarnbyvallen - Mölndal

Kvarnbyvallen 21

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
45  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
4 (3 tr)
Byggår:
2016
Avgift:
2 639 kr/mån
Pris:
2 495 000 kr, utgångspris
 • Våning 4 (3 tr)
 • Plats för dubbelsäng
 • Kombinerad tvättmaskin/torktumlare
 • Skjutdörrsgarderober
 • Förråd i källaren
 • Stor balkong
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Ljus välplanerad tvåa med balkong på populära Kvarnbyvallen

Mycket fin och välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med plats för två och praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder mycket plats till förvaring. Lägenheten har stora fina fönster i fritt läge utan insyn. Balkong med gott om plats för umgänge och avkoppling.

Det populära bostadsområdet Kvarnbyvallen har bekvämt avstånd till det mesta. Härifrån kan du enkelt med hissen Kråkfoten ta dig ner till Störtfjällsgatan och på en kort promenad nås knutpunkten Mölndals bro och Mölndals Centrum med den nybyggda gallerian. Till Göteborg centrum tar du dig enkelt med buss eller spårvagn. Med pendeltåget åker du smidigt både till Kungsbacka och till Göteborg C. En cykeltur bort finns natursköna Stensjön med badstrand, minigolf och kanotklubb.

Bilder

8-Vardagsrum

9-Vardagsrum

11-Kok

12-Kok

14-Kok

5-Sovrum

6-Sovrum

3-Badrum

4-Tvattstuga

Säljarens bild balkong 3

Säljarens bild balkong 2

Digitalt visitkort nytt foto

11505281_2-328-16_photo_web

369099-57

Mölndals centrum

6100960_0007

extra_6100960_0010

extra_6100960_0016

6100960_0028

6100960_009

6100960_017

6100960_014

Stensjön

6100960_005_MS

Planritning

11672172_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i garderob och städskåp.

KÖK och MATPLATS
Vitt kök med tyststängande lådor och skåp erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Bänkskiva i mörkare ton och vitt kakel i stående sättning på väggen över bänken. Inbyggd mikrovågsugn, ugn, induktionshäll och fläkt. Integrerad diskmaskin och kombinerad kyl och frys. Vitvarorna är i rostfritt utförande.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med plats för både soffa, soffbord och TV-möbel. Stort fönster och utgång till balkongen i fritt läge.

SOVRUM
Sovrum med plats för två. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob med ELFA system och snygga spegelskjutdörrar.

BADRUM
Fräscht ljust helkaklat badrum med grått klinkergolv. Wc, spegelskåp med belysning och tvättställ med kommod. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovanpå och ett vägghängt skåp. Dusch med svängda vikbara duschväggar.

BALKONG
Härlig balkong om ca 8 kvm i fint läge med gott om plats för umgänge och avkoppling.

Fakta

Beteckning:
Flerfamiljshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 4 (3 tr), hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 45 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningens ekonomiska förvaltare. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2016. Det finns styrelserum, cykelrum, barnvagnsrum, städrum, rullstolsförråd samt extra lägenhetsförråd för uthyrning.
Energideklaration: Energiklass B. Energiprestanda, primärenergital 55 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2016-05-22.
Övriga utrymmen: Det finns barnvagnsrum, cykelrum, styrelserum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd, källarförråd och extra lägenhetsförråd för uthyrning. Förråd finns i källaren.
Balkong:
Stor balkong med plats för utemöbler och blommor.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play - Bredband, TV och Fast telefoni.

Ekonomi

Pris:
2 495 000 kr, utgångspris.
Avgift:
2 639 kr/mån. Värme och kallvatten ingår. Varmvatten tillkommer efter egen förbrukning.
Andelstal:
Andel i föreningen är 0,0110390. Andel av årsavgift: 1,10391 %.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 546 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 109 kr, adm.avg mätning varmvatten och förbrukning 217 kr, obligatorisk avgift telia triple play - bredband och tv och fast telefoni 220 kr. Hushållsel tillkommer efter egen förbrukning och är i nuvarande hushåll ca 300 kr/mån. Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1208 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Panorama. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Brf Panorama består av två bostadshus med 67 st lägenheter. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Störtfjällets samfällighetsförening. Föreningens andel är 29 procent. Det finns 50 parkeringsplatser med hyra 400 kr/mån samt 9 parkeringsplatser med eluttag för 500 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. Det är 1 person i kö enligt föreningen, 2022-04-11. Månadsavgiften planeras höjas 3 % i Januari 2023.

Föreningens hemsida: https://brfpanoramagbg.se/
Föreningens e-postadress: brfpanoramamolndal@gmail.com.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Övriga utrymmen: Det finns barnvagnsrum, cykelrum, styrelserum, städrum, fastighets- och rullstolsförråd, källarförråd och extra lägenhetsförråd för uthyrning.

Området

I Brf Panorama bor du i det nya och populära bostadsområdet Kvarnbyvallen. Här bor du med bekvämt avstånd till det mesta. Från Kvarnbyvallen kan du åka den nybyggda hissen ner till Störtfjällsgatan och ta en kort promenad till knutpunkten Mölndals bro och Mölndals Centrum. Till Göteborg City tar du dig enkelt med kommunikationer. Med pendeltåget åker du smidigt både till Kungsbacka och till Göteborg C.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, ekonomisk förvaltare, representant för föreningen, årsredovisning samt stadgar. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep