Visas sön 23 jan

Kvarnbyvallen - Mölndal

Kvarnbyvallen 15

Visning

 • Sön 23 jan kl. 14:15-14:45

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka tid

  Boka visning

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
45  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
2(1 tr)
Byggår:
2017
Avgift:
2 734 kr/mån
Pris:
2 595 000 kr, utgångspris
 • Stor balkong
 • Plats för dubbelsäng
 • Kombinerad tvättmaskin/torktumlare
 • Skjutdörrsgarderober
 • Förråd i källaren
 • En cykeltur från natur, bad och kommunikationer
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Ljus välplanerad tvåa med balkong på populära Kvarnbyvallen

Mycket fin och välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med plats för två och praktisk skjutdörrsgarderob som erbjuder mycket plats till förvaring. Lägenheten har stora fina fönster och balkong med gott om plats för umgänge och avkoppling.

Det populära bostadsområdet Kvarnbyvallen har bekvämt avstånd till det mesta. Härifrån kan du enkelt med hissen Kråkfoten ta dig ner till Störtfjällsgatan och på en kort promenad nås knutpunkten Mölndals bro och Mölndals Centrum med den nybyggda gallerian. Till Göteborg centrum tar du dig enkelt med buss eller spårvagn. Med pendeltåget åker du smidigt både till Kungsbacka och till Göteborg C. En cykeltur bort finns natursköna Stensjön med badstrand, minigolf och kanotklubb.

Virtuell visning

Bilder

6-Vardagsrum

11703317_1-178-16_photo_web

8-Vardagsrum

4-Kok

3-Kok

13-Hall

11-Sovrum

12-Sovrum

1-Tvattstuga

2-Badrum

14-Hall

9-Balkong

15-Omrade

15-Fasad

428509_27x hög

369099-57

429593-66

Mölndals centrum

6100960_0007

6100960_0028

6100960_005_MS

6100960_017

6100960_009

6100960_014

Stensjön

Digitalt visitkort nytt foto

Planritning

11703319_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i garderob och städskåp.

KÖK och MATPLATS
Vitt kök med tyststängande lådor och skåp erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Bänkskiva i mörkare ton och vitt kakel i stående sättning på väggen över bänken. Inbyggd mikrovågsugn, ugn, induktionshäll och fläkt. Integrerad diskmaskin och kombinerad kyl och frys. Vitvarorna är i rostfritt utförande.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med plats för både soffa, soffbord och TV-möbel. Stort fönster och utgång till balkongen.

SOVRUM
Sovrum med plats för två. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob med ELFA system och snygga skjutdörrar.

BADRUM
Fräscht ljust helkaklat badrum med grått klinkergolv. Wc, spegelskåp med belysning och tvättställ med kommod. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovanpå och ett vägghängt skåp. Dusch med svängda vikbara duschväggar.

BALKONG
Härlig balkong om ca 8 kvm i fint läge med gott om plats för umgänge och avkoppling.

Fakta

Beteckning:
Störtfjället 24.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2(1 tr), hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 45 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2017.
Energideklaration: Energiklass C. Specifik energiprestanda 73 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 62 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2021-05-26.
Övriga utrymmen: Cykelrum, barnvagnsrum, styrelserum, källarförråd och miljörum för sopsortering.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play - bredband, TV och fast telefoni.
Bilplats:
Föreningen har 58 parkeringsplatser utan el som går att hyra för 400 kr/mån och 11 parkeringsplatser med el för 500 kr/mån. Till parkeringsplatserna är det separat kö. 1 i kö 2022-01-05.

Ekonomi

Pris:
2 595 000 kr, utgångspris.
Avgift:
2 734 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten. Varmvatten tillkommer efter egen förbrukning.
Andelstal:
Andel i föreningen är 0,0093160. Andel av årsavgift: 0,93157%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 477 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 134 kr, administrationskostnad för mätning av varmvattenförbrukning 17 kr, obligatoriskt avgift för telia triple play - (bredband, tv och ip-telefoni) 216 kr och varmvatten efter egen förbrukning 110 kr. Kostnad för hushållsel tillkommer och är i nuvarande hushåll ca 200 kr/mån.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1208 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Podium. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Brf Podium består av två bostadshus med 80 st lägenheter fördelat på 1-5 rum. Föreningen registrerades 2015 och förvärvade 2016 fastigheten Störtfjället 24. Fastigheten bebyggdes 2016-2017 och den totala lägenhetsytan är 5 531 kvm. Den ekonomiska och tekniska förvaltningen sköts av SBC. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentreprenad av JM AB. Föreningen är medlem i samfällighetsföreningen Störtfjället. Föreningens andel är 25 procent. Samfälligheten förvaltar sju gemensamhetsanläggningar med bl.a. vägar, parkeringar, trädgård och hiss. Mer information samt eventuella gemensamhetsanläggningar, servitut mm finns i årsredovisningen. Föreningen jobbar för närvarande mot att bli en rökfri förening med förhoppning att i framtiden kunna ändra stadgarna till att inte tillåta rökning i lägenheter, på balkonger/uteplatser och vid ingångarna.

Föreningens e-postadress: styrelsen@brfpodium.se
Föreningens hemsida: https://varbrf.sbc.se/podium.
Avgiftsförändringar: Inga beslutade avgiftsändringar enligt styrelsen 2022-01-05.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Övriga utrymmen: Cykelrum, barnvagnsrum, styrelserum, källarförråd och miljörum för sopsortering.

Området

Det populära bostadsområdet Kvarnbyvallen har bekvämt avstånd till det mesta. Härifrån kan du enkelt med hissen Kråkfoten ta dig ner till Störtfjällsgatan och på en kort promenad nås knutpunkten Mölndals bro och Mölndals Centrum med den nybyggda gallerian. Till Göteborg centrum tar du dig enkelt på 10-15 minuter med buss eller spårvagnskommunikationer.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep