Visas mån 8 mar

CENTRALA HISINGEN - Göteborg

Korstörnegatan 9

Visning

 • Mån 8 mar

  BOKAD VISNING - Kontakta fastighetsmäklaren för tidsbokning: camilla@christander.se 0725-601133

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
62  kvm
Antal rum:
3 rum
Byggår:
2019
Avgift:
3 376 kr/mån
Pris:
3 100 000 kr, accepterat pris
 • Balkong i söderläge
 • Kvadratsmart
 • Badrum med golvvärme och kombimaskin
 • Öppen planlösning
 • Nära kommunikation
 • Gemensamt orangeri på 90 kvm
 • Nybyggd 2019
 • Grönt Bolån - Energiklass B
 • Juridisk person tillåten som köpare
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla
Emilia Karlstam

Assisterande mäklare

Emilia Karlstam
Tel: 0725192202 E-post: emilia@christander.se Kontakta Emilia

Kvadratsmart trea med stor balkong.

Kvadratsmart trea med alla bekvämligheter. Stilrent kök med mycket förvaring i skåp och lådor. Badrum med golvvärme och kombimaskin. De vita väggarna och den ljusa parketten är genomgående för hela lägenheten. Stor balkong med plats för både möbler och blommor. Huset byggdes 2019 och högst upp finns ett orangeri på 90 kvm som föreningens medlemmar har möjlighet att hyra vid större tillställningar.

Kvarteret är välplanerat med en fin kombination av lägenheter i olika storlekar. Närheten till hållplatsen Rambergsvallen med både spårvagns- och bussavgångar gör det enkelt att transportera sig till stadens alla hörn. På kort promenadavstånd ligger också Ramberget med dess fantastiska utsikt, möjlighet till promenad eller träning i terräng eller kanske en mysig picknick.

Virtuell visning

Bilder

Vardagsrum

Kök

Vardagsrum

Matplats

Matplats

Digitalt visitkort nytt foto

Hall

Sovrum

Sovrum

Övrigt

Hall

Badrum

Entré

Balkong

Övrigt

Till hemnet banner nytt foto

Område

Fasad

374204_Solventilsgatan_16-30

374204_Solventilsgatan_16-11

374204_Solventilsgatan_16-29

374204_Solventilsgatan_16-28

Planritning

11061309_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
I hallen möts ni av de genomgående vita väggarna och ljusa golven. Till vänster finns plats för klädavhängning och en garderob för praktisk förvaring.

VARDAGSRUM
Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus i det rymliga vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Här finns plats för att möblera med både soffgrupp och matsalsbord.

KÖK
Bakom de vita skåpluckorna finns goda förvaringsmöjligheter. Kökets vitvaror består av spishäll, inbyggd ugn och micro, integrerad diskmaskin, köksfläkt och separat kyl och frys. Utrustningen är från Siemens. I anslutning till köket finns en vägg med garderober för ordentliga förvaringsmöjligheter.

SOVRUM 1
Ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord, förvaringsmöbel eller skrivbord. Härifrån nås bostadens balkong.

SOVRUM 2
Det mindre sovrummet används med fördel som kontor eller gästrum. En garderob för förvaring.

BADRUM med GOLVVÄRME
Stilrent badrum i grått och vitt. Väggarna är helkaklade i grått och på golvet ligger en grå klinker. Inredningen består av en kombimaskin med laminatskiva och ett väggskåp ovan, handfatskommod i vitt med tillhörande spegelskåp, handukstork, dusch med vikbara glasväggar och wc. Det finns även golvvärme.

BALKONG
Härlig balkong med plats för utemöbler och blommor.

Fakta

Beteckning:
Rambergsstaden 74:9.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2, hiss finns.
Storlek:
3 rum. Boarea 62 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2019.
Energideklaration: Energiklass B. Specifik energiprestanda 52 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 58 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2020-02-06.
Övriga utrymmen: Högst upp i huset finns ett orangeri på 90 kvm som föreningens medlemmar har möjlighet att boka. Här finns kök och toalett, rymliga ytor och det är möblerat med långbord för större sällskap. I källaren finns cykelparkering. Vindsförråd.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play.
Bilplats:
Föreningen har 14 parkeringsplatser i garage som går att hyra. Till garageplatserna är det separat kö.

Ekonomi

Pris:
3 100 000 kr, accepterat pris.
Avgift:
3 376 kr/mån. I avgiften ingår värme, internet och kabel-TV.
Andelstal:
Andel i föreningen är 2,2801.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 338 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: bostadsrättstillägg 38 kr, vattenförbrukning och ca 300 kr. Utöver detta tillkommer kostnad för hushållsel efter egen förbrukning, vilket i nuvarande hushåll är ca 435 kr/mån. Kostnad för hemförsäkring tillkommer, ca 160 kr/mån. Observera att driftkostnaderna kan varier beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av köparen.

Förening

BRF Sverigehusets Kubik 2. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Sverigehuset vill bidra till en positiv stadsutveckling och har byggt upp detta nyproducerade område på Centrala Hisingen. Sverigehusets Kubik 2 består av 52 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. För mer information se föreningens ekonomiska plan.
Avgiftsförändringar: Det finns inga beslutade avgiftsförändringar enligt kontakt med styrelsen 2021-01-27.
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning.
Övriga utrymmen: Högst upp i huset finns ett orangeri på 90 kvm som föreningens medlemmar har möjlighet att boka. Här finns kök och toalett, rymliga ytor och det är möblerat med långbord för större sällskap. I källaren finns cykelparkering.

Området

Kvarteret är välplanerat med en fin kombination av lägenheter i olika storlekar. Närheten till hållplatsen Rambergsvallen med både spårvagns- och bussavgångar gör det enkelt att transportera sig till stadens alla hörn. På kort promenadavstånd ligger också Ramberget med dess fantastiska utsikt, möjlighet till promenad eller träning i terräng eller kanske en mysig picknick.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande
fastigheter. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep