Visas sön 1 aug

CENTRALA HISINGEN - Göteborg

Korstörnegatan 9

Visning

 • Sön 1 aug

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka kontakta fastighetsmäklare Camilla Christander för tidsbokning, 0725-601133 . På mäklarens hemsida www.christander.se finns en virtuell visning av lägenheten som du kan se när du vill. Den virtuella visningen ligger under dokument och länkar samt överst innan bilderna..

 • Sön 1 aug kl. 17:00-17:20

  Välkommen på visning!

  Boka

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
62  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
2 (1tr)
Byggår:
2019
Avgift:
3 376 kr/mån
Pris:
2 950 000 kr, utgångspris
 • Balkong i söderläge
 • Öppen planlösning
 • Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare
 • Nybyggd 2019
 • Nära kommunikationer
 • Gemensamt orangeri på 90 kvm
 • Juridisk person kan tillåtas som köpare
 • Grönt Bolån - Energiklass B
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd lägenhet 2019 med stor balkong.

Ljus fin lägenhet med alla bekvämligheter. Stilrent kök med mycket förvaring i skåp och lådor. Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. De vita väggarna och den ljusa parketten är genomgående för hela lägenheten. Stor balkong med plats för både möbler och blommor. Huset byggdes 2019 och högst upp finns ett orangeri på 90 kvm som föreningens medlemmar har möjlighet att hyra vid större tillställningar.

Kvarteret är välplanerat med en fin kombination av lägenheter i olika storlekar. Nära Lundbybadet med både inomhus- och utomhusbassänger. Närheten till hållplatsen Rambergsvallen med både spårvagns- och bussavgångar gör det enkelt att transportera sig till stadens alla hörn. På kort promenadavstånd ligger också Ramberget med dess fantastiska utsikt, möjlighet till promenad eller träning i terräng eller kanske en mysig picknick.

Virtuell visning

Bilder

11-Kok

14-Matplats

13-Vardagsrum

12-Vardagsrum

16-Omrade

9-Kontor

3-Sovrum

5-Sovrum

4-Sovrum

6-Hall

8-Badrum

7-Badrum

15-Entre

2-Balkong

1-Fasad

17-Fasad

Övrigt

20-Omrade

18-Omrade

374204_Solventilsgatan_16-30

374204_Solventilsgatan_16-11

374204_Solventilsgatan_16-29

374204_Solventilsgatan_16-28

Planritning

Planritning

Alternativ planlösning 3 rok

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
I hallen möts ni av de genomgående vita väggarna och ljusa golven. Till vänster finns plats för klädavhängning och en garderob för praktisk förvaring.

VARDAGSRUM
Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus i det rymliga vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Här finns plats för att möblera med både soffgrupp och matsalsbord. Det stora vardagsrummet kan delas av så lägenheten blir en kvadratsmart 3:a med två sovrum.

KÖK
Bakom de vita skåpluckorna finns goda förvaringsmöjligheter. Kökets vitvaror består av spishäll, inbyggd ugn och micro, diskmaskin, köksfläkt och separat kyl och frys. Utrustningen är från Siemens. I anslutning till köket finns en vägg med garderober för ordentliga förvaringsmöjligheter.

SOVRUM
Ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord, förvaringsmöbel eller skrivbord. De många garderoberna erbjuder mycket plats till förvaring.

BADRUM
Stilrent badrum i grått och vitt. Väggarna är helkaklade i grått och på golvet ligger en grå klinker. Inredningen består av en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med laminatskiva och ett väggskåp ovan, handfatskommod i vitt med tillhörande spegelskåp, handukstork, dusch med vikbara glasväggar och wc.

BALKONG
Härlig balkong med plats för utemöbler och blommor.

Fakta

Beteckning:
Rambergsstaden 74:9.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2 (1tr), hiss finns.
Storlek:
2 rum. Boarea 62 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2019.
Energideklaration: Energiklass B. Specifik energiprestanda 52 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 58 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2020-02-06.
Övriga utrymmen: Högst upp i huset finns ett orangeri på 90 kvm som föreningens medlemmar har möjlighet att boka. Här finns kök och toalett, rymliga ytor och det är möblerat med långbord för större sällskap. I källaren finns cykelparkering. Förråd finns.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play.
Bilplats:
Föreningen har 14 parkeringsplatser i garage som går att hyra. Till garageplatserna är det separat kö. Enligt info från styrelsen 2021-06-23 finns det just nu lediga platser.

Ekonomi

Pris:
2 950 000 kr, utgångspris.
Avgift:
3 376 kr/mån. I avgiften ingår värme, internet och kabel-TV.
Andelstal:
Andel i föreningen är 2,2801.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 396 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 196 kr och vattenförbrukning ca 200 kr. Utöver detta tillkommer kostnad för hushållsel efter egen förbrukning, vilket i nuvarande hushåll är ca 305 kr/mån. Observera att driftkostnaderna kan varier beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av köparen.

Förening

BRF Sverigehusets Kubik 2. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Sverigehuset vill bidra till en positiv stadsutveckling och har byggt upp detta nyproducerade område på Centrala Hisingen. Sverigehusets Kubik 2 består av 52 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. För mer information se föreningens ekonomiska plan. Det finns inga beslutade avgiftsförändringar enligt kontakt med styrelsen 2021-06-23 som även meddelar att föreningen planeras slås ihop med Kubik 1 och kubik 3 för att vara mer kostnadseffektiva.
Föreningen kan acceptera juridisk person efter särskild prövning.
Övriga utrymmen: Högst upp i huset finns ett orangeri på 90 kvm som föreningens medlemmar har möjlighet att boka. Här finns kök och toalett, rymliga ytor och det är möblerat med långbord för större sällskap. I källaren finns cykelparkering.

Området

Kvarteret är välplanerat med en fin kombination av lägenheter i olika storlekar. Närheten till hållplatsen Rambergsvallen med både spårvagns- och bussavgångar gör det enkelt att transportera sig till stadens alla hörn. På kort promenadavstånd ligger också Ramberget med dess fantastiska utsikt, möjlighet till promenad eller träning i terräng eller kanske en mysig picknick.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande fastigheter. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep