Kommande

CENTRALA HISINGEN - Göteborg

Korstörnegatan 15

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
56,5  kvm
Antal rum:
2 rum
Byggår:
2019
Avgift:
3 045 kr/mån
 • Balkong i söderläge
 • Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare
 • Nybyggd 2019
 • Nära kommunikationer
 • Gemensamt orangeri på 90 kvm
 • Grönt Bolån - Energiklass B
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd lägenhet 2019 med stor balkong.

Ljus fin lägenhet med stilrent kök som erbjuder mycket förvaring i skåp och lådor. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. De vita väggarna och den ljusa parketten är genomgående för hela lägenheten. Stor balkong med plats för både möbler och blommor. Huset byggdes 2019 och högst upp finns ett orangeri på 90 kvm som föreningens medlemmar har möjlighet att hyra vid större tillställningar.

Kvarteret är välplanerat med en fin kombination av lägenheter i olika storlekar. Nära Lundbybadet med både inomhus- och utomhusbassänger. Närheten till hållplatsen Rambergsvallen med både spårvagns- och bussavgångar gör det enkelt att transportera sig till stadens alla hörn. På kort promenadavstånd ligger också Ramberget med dess fantastiska utsikt, möjlighet till promenad eller träning i terräng eller kanske en mysig picknick.

Bilder

5-Balkong

7-Sovrum

8-Sovrum

16-Vardagsrum

15-Vardagsrum

14-Vardagsrum

12-Kok

19-Kok

9-Badrum

Badrum2

18-Hall

5-Balkong

6-Balkong

1-Fasad

17-Fasad

22-Ovrigt

4-Entre

3-Omrade

2-Omrade

20-Omrade

18-Omrade

1-Omrade

Digitalt visitkort nytt foto

Planritning

11604388_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
I hallen möts ni av de genomgående vita väggarna och ljusa golven. Till höger finns plats för klädavhängning och en garderob för praktisk förvaring.

VARDAGSRUM
Det stora fönsterpartiet släpper in rikligt med ljus i det rymliga vardagsrummet med öppen planlösning mot köket. Här finns plats för att möblera med både soffgrupp och matsalsbord.

KÖK
Bakom de vita skåpluckorna finns goda förvaringsmöjligheter. Kökets vitvaror består av spishäll, inbyggd ugn och micro, diskmaskin, köksfläkt och separat kyl och frys. Utrustningen är från Siemens. I anslutning till köket finns en vägg med garderober för ordentliga förvaringsmöjligheter.

SOVRUM
Ett rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng med tillhörande sängbord, förvaringsmöbel eller skrivbord. De många garderoberna erbjuder mycket plats till förvaring.

BADRUM
Stilrent badrum i vitt och grått. Väggarna är helkaklade i vitt och på golvet ligger en grå klinker. Inredningen består av en kombinerad tvättmaskin/torktumlare med laminatskiva och ett väggskåp ovan, handfatskommod i vitt med tillhörande spegelskåp, handukstork, dusch med vikbara glasväggar och wc.

BALKONG
Härlig balkong med plats för utemöbler och blommor.

Fakta

Beteckning:
Sverigehuset Kubik 1.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 56,5 kvm. Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2019.
Energideklaration: Energiklass B. Specifik energiprestanda 52 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 58 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2020-02-06.
Vindsförråd.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play.
Bilplats:
Föreningen har tillgång till parkeringsplatser i garage som går att hyra. Till garageplatserna är det separat kö men enligt info från förvaltaren 2021-11-19 finns det just nu lediga platser.

Ekonomi

Avgift:
3 045 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen är 1,7556.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 240 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 40 kr och vattenförbrukning ca 200 kr. Utöver detta tillkommer kostnad för hushållsel efter egen förbrukning, vilket i nuvarande hushåll är ca 430 kr/mån. Observera att driftkostnaderna kan varier beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1208 kr som betalas av köparen.

Förening

Sverigehuset Kubik 1. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 59 bostadsrätter som även har tillgång till ett orangeri på 90 kvm som föreningens medlemmar har möjlighet att boka. Här finns kök och toalett, rymliga ytor och det är möblerat med långbord för större sällskap. I källaren finns cykelparkering. Juridisk person som ägare tillåts endast till studiolägenheter i markplan. Föreningen tillåter delat ägarskap. Inga beslutade avgiftsändringar enligt styrelsen 2021-11-25 och just nu finns det ledig garageplats. Föreningen äger marken.

Kvarteret är välplanerat med en fin kombination av lägenheter i olika storlekar. Närheten till hållplatsen Rambergsvallen med både spårvagns- och bussavgångar gör det enkelt att transportera sig till stadens alla hörn. På kort promenadavstånd ligger också Ramberget med dess fantastiska utsikt, möjlighet till promenad eller träning i terräng eller kanske en mysig picknick.

Området

Kvarteret är välplanerat med en fin kombination av lägenheter i olika storlekar. Närheten till hållplatsen Rambergsvallen med både spårvagns- och bussavgångar gör det enkelt att transportera sig till stadens alla hörn. På kort promenadavstånd ligger också Ramberget med dess fantastiska utsikt, möjlighet till promenad eller träning i terräng eller kanske en mysig picknick.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande fastigheter. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep