Krokslätt - Mölndal

Hökegårdsgatan 14B

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
63  kvm
Antal rum:
2 rum
Byggår:
1938
Avgift:
3 935 kr/mån
Pris:
2 695 000 kr, utgångspris
 • Balkong i fritt soligt läge
 • Bytt kök och vitvaror 2017
 • Väggar och tak ommålade 2021
 • Bytt inredning i badrum 2021
 • Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord
 • Möjligt att göra om till 3 rok
 • Ny induktionshäll 2021
 • Två vindsförråd
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Välplanerad och ljus lägenhet högst upp på 3e våningen

Välplanerad och ljus lägenhet högst upp på 3e våningen. En mycket välplanerad ljus lägenhet med ommålade väggar och tak 2021. Bytt kök och vitvaror 2017. Stort sovrum som har plats för både dubbelsäng och skrivbord. Det stora sovrummet kan delas av så lägenheten blir en kvadratsmart 3:a med två sovrum. Balkongen i fritt läge erbjuder skönt häng. Bra förvaring i många garderober och två vindsförråd.

Virtuell visning

Virtuell styling

Bilder

8-Vardagsrum

9-Vardagsrum

20-Matplats

4-Kok

5-Kok

11469307_1-312-5_2D_web

11469307_1-129-5_2Dv2_web

12-Sovrum

11-Sovrum

14-Sovrum

10-Sovrum

15-Badrum

3-Balkong

1-Fasad

Digitalt visitkort nytt foto

Planritning

11469307_1-312-5_2D_web

11469307_1-129-5_2Dv2_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Ljus rymlig hall med bra plats för avhängning, garderob och städskåp.

KÖK
Bytt kök och vitvaror 2017 med många lådor och skåp som erbjuder gott om förvaring. Inbyggd mikrovågsugn och ugn samt induktionshäll (2021) och fläkt. Integrerad diskmaskin samt rostfri kyl och frys. En snygg stenskiva i granit erbjuder tillsammans med barköket och ett utfällbart köksbord mycket arbetsyta.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i halvöppen planlösning med köket. Stort fönster och en glasad balkongdörr som ger ett fint ljus till hela lägenheten. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang samt matbord.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng och skrivbord. Två stora fönster släpper in rikligt med ljus. En hel vägg med garderober. Detta rum har i liknande lägenhet i huset delats av till ett andra sovrum så att lägenheten blivit 3 rok.

BADRUM
Fräscht badrum med ny inredning 2021. Spegelskåp med belysning och tvättställ med kommod. Vikbara duschväggar, Wc och handdukstork.

BALKONG
Balkong i fritt läge med plats för mysigt häng.

Fakta

Beteckning:
Illern 13.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 63 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 1938.
Energideklaration: Specifik energiprestanda 65 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2009-09-29. Energideklarationen var giltig tom 2019-09-29.
Två vindsförråd.

Ekonomi

Pris:
2 695 000 kr, utgångspris.
Avgift:
3 935 kr/mån.
Andelstal:
Andel av insats: 11,47798 %. Andel av årsavgift: 11,47798 %.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 150 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: obligatorisk internetuppkoppling 150 kr. Hushållsel tillkommer och är i nuvarande hushåll ca 350 kr/mån. Hemförsäkring tillkommer och är i nuvarande hushåll ca 161 kr/mån. Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av säljaren.

Förening

Brf Living Room. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen äger och förvaltar fastigheten Illern 13. Föreningens byggnad består av 12 lägenheter, samtliga upplåts som bostadsrätt samt en lokal om 53 kvm. Den totala boytan enligt taxeringsbesked uppgår till 516 kvm. Föreningen planerar att byta nedre delen av fasadens täckskivor samt instängning av sopkärl men det är inte beslutat. I fastigheten finns en tvättstuga där tvättmaskin och torktumlare är nya samt ett hobbyrum, båda i källarvåningen. Det finns 4 parkeringsplatser som är uthyrda och det är ingen i kö just nu.

Inga beslutade avgiftsändringar enligt styrelsen 2021-07-13.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep