Visas lör 6 mar

Centrala Hisingen - Göteborg

Hisingsgatan 10

Visning

 • Lör 6 mar
  kl. 13:00-13:30

  BOKAD VISNING - Max 2 per sällskap. Välkommen att boka tid på mäklarens hemsida.

  Boka

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
42  kvm
Antal rum:
1,5 rum
Våning:
2 av 6, hiss finns
Byggår:
2018
Avgift:
2 980 kr/mån
Pris:
2 350 000 kr, utgångspris
 • Välplanerad lägenhet
 • Stor balkong
 • Låg avgift
 • Tvättmaskin och diskmaskin
 • Attraktivt läge

Välplanerad lägenhet med stor balkong i soligt läge

Välkommen till denna smakfulla och ljusa lägenhet som med sina välplanerade kvadratmeter också erbjuder de flesta faciliteter man kan önska sig! Trots att lägenheten har en lyxig känsla av design och bekvämlighet får du i denna lägenhet mer pengar över till annat då det är låg avgift på lägenheten. Trevlig entré från loftbalkongen där det finns gott om plats för både utemöbler och blommor. Väl inne i hallen möts du av ljust gråmålade väggar och vackert trägolv som är genomgående i hela lägenheten. I vardagsrummet och hall finner man en naturlig plats för soffa och övrigt möblemang och här hittar du också gott om praktisk förvaring i garderober. Köket är ljust och här finns plats för matbord och stolar. Diskmaskin finns också, allt för att göra vardagen så bekväm som möjligt. Badrummet är helkaklat med dusch och kombimaskin. Perfekt läge, endast ett stenkast från Hjalmar Brantingsplatsen och Kvilletorget med all service du kan tänka dig. In till Göteborg centrum tar du dig enkelt inom 10 min med spårvagn eller med bil. Välkommen att trivas!.

Bilder

Vardagsrum

Matplats

Kök

Kök

Matplats

Balkong

Matplats

Matplats

Sovrum

Sovrum

Badrum

Vardagsrum

Utsikt

Fasad

Mysiga caféer i området

Saluhallen

Stort restaurangutbud

Livsmedelsbutiker i närområdet

Planritning

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

ENTRÈ/HALL
Välkomnande entré med loftbalkong där du har plats för både utemöbler och blommor. Väl inne i hallen möts du av ljust gråmålade väggar och vackert trägolv. Önskar du hatt/skohylla finns det plats för det men annars har du gott om förvaring i 6 stora garderober längs ena väggen.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med fönster och smakfullt ljusgrå väggar för att med lätthet kunna välja kulörer i möblemang efter egen smak. Plats för både soffa, tv-möbler och byråer. Även här trägolv vilket är genomgående i hela lägenheten.

SOVALKOV
Mysig sovalkov men en naturlig plats för sängen och möjlighet att enkelt sätta upp en avgränsande vägg om så önskas. Ljusgrå väggar.

BADRUM
Helkaklat badrum med klinkergolv och ljuskaklade väggar. Dusch med vikbara glasdörrar, wc, handdukstork, handfat med kommod och spegel ovanför. Du finner också en kombimaskin för den ultimata bekvämligheten i vardagen. Arbetsbänk ovan kombimaskinen och skåp med förvaring ovanför.

KÖK
Kök med ljusgrå väggar och trägolv. Vit färg på luckorna och kromfärgade handtag. Arbetsbänk med vitt kakel på väggen ovanför. Vit Spis/ugn och kombinerad kyl/frys. För att få den där extra bekvämligheten i vardagen finns det såklart också integrerad diskmaskin. Ljusgrå bänkskiva. Här finns en naturlig plats för ett större matbord. Underbart ljusinsläpp från balkongen.

BALKONG
Stor och vackert designad balkong med gott om plats för utemöbler. Här bjuds det in till soligt balkonghäng lagom till när solens strålar börjar värma. När fastigheten byggdes ville man skapa samma vackra stil på den som området har generellt varför det finns en extra tanke bakom designen.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 6, hiss finns.
Storlek:
1,5 rum. Boarea 42 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 2018.
Energideklaration: Energiklass B. Specifik energiprestanda 54 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 61 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2019-01-22.
Övriga utrymmen: Inom föreningen finns två miljörum för hantering av vanlig hushållsutfall.
Cykelrum och barnvagnsrum finns. Källarförråd ingår i bostadsrätten.
Balkong:
Balkong
TV- och internetanslutning:
Kabel-TV via Telia, grundutbud (8 valbara favoriter), Bredband 100/10 Mbit/s via Telia samt fast IP telefoni ingår månadsavgiften.
Bilplats:
Garage. Har separat kö.
P-plats. Har separat kö.
Det finns 42 parkeringsplatser och 2 MC-parkeringsplatser, 37 av dessa platser är belägna i fastighetens garage och 5 platser finns i anslutning till fastigeten vid ingången från Madängsgatan.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Pris:
2 350 000 kr, utgångspris.
Avgift:
2 980 kr/mån. Kabel-TV via Telia, grundutbud (8 valbara favoriter), Bredband 100/10 Mbit/s via Telia samt fast IP telefoni ingår månadsavgiften. Medlemmar ska teckna en egen hemförsäkring för sin lägenhet. Bostadsrättstillägg behöver ej tecknas då det ingår i fastighetsförsäkringen.
Andelstal:
Andel i föreningen är 0,90840.
Driftkostnad:
Hemförsäkring tillkommer. Även kostnad för kall- och varmvatten samt hushållsel tillkommer och denna kan komma att variera beroende på hushållets sammansättning och förbrukning.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av säljaren.

Förening

Brf Qvillestaden. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Mitt i kvarteret Brämaregården, mellan Lindholmen och Vågmästareplatsen, finns det 92 stycken fantastiska lägenheter där modern arkitektur samspelar med de äldre landshövdingehusen. Husen uppfördes mellan år 2016-1018. I föreningen finns två hus med 6 respektive 5 våningar med garage i markplan. Antal lägenheter inom föreningen är 92. Bostadsrättstillägg behöver ej tecknas då det ingår i fastighetsförsäkringen.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Utförda renoveringar: 2020 installerades kameraövervakning i garaget och upprustning av gården skedde.
Kommande renoveringar: Inga större arbeten planeras under 2021-2023.
Övriga utrymmen: Inom föreningen finns två miljörum för hantering av vanlig hushållsutfall.
Cykelrum och barnvagnsrum finns.

Området

Brämaregården är ett av Göteborgs mest klassiska arbetarkvarter och befinner sig mitt i en spännande utvecklingsfasföreningen som gör den extra attraktiv. Den positiva utvecklingen i området har lockat till sig flera nya butiker och restauranger de senaste åren. I Brämaregården, Kvillestaden och övriga kvarter runtomkring möts mat, musik och människor från världens alla hörn i en spännande mix. Denna mångkulturella atmosfär skapar kontraster och möten som är svåra att hitta någon annanstans. Italiensk pizza, asiatisk livs, thaimassage, japansk sushi, sydamerikansk husmanskost, och fisk från västkusten.... Hela världen i miniatyr. Dessutom finns underbara Keillers Park i närheten, en grön oas för avkoppling och utflykter med familj, vänner eller goda grannar (text hämtad från föreningens hemsida).

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep