Visas sön 19 sep

Göteborg

Hedåsgatan 14 A

Visning

 • Sön 19 sep
  kl. 14:50-16:00

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka visning på mäklarens hemsida Christander.se där det även finns en digital visning av lägenheten som du kan se när du vill. Den digitala visningen ligger under dokument och länkar samt överst innan bilderna

  Boka visning

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
112,1  kvm
Antal rum:
4 rum
Våning:
3 (2 tr)
Byggår:
1908
Avgift:
5 574 kr/mån
Pris:
6 495 000 kr, utgångspris
 • Stora ytor och högt i tak
 • Balkong i sydväst
 • Renoverad tvättstuga på gården
 • Nära Coop, Willys & ICA
 • Bra kommunikationer med buss & Spårvagn
 • Nära Avenyn, Götaplatsen & Scandinavium
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Ljus 4:a med stora ytor och balkong i sydväst

Välkommen till en ljus 4:a med högt i tak och balkong i sydväst. Kök med trevlig matplats vid fönster in mot gården. Stort vardagsrum som erbjuder plats för både soffa, soffbord och tv-möbel samt matsalsbord för 6-8 personer. Från vardagsrummet kommer du ut på balkongen med plats för avkoppling. I anslutning till vardagsrummet finns två stora sovrum, båda med plats för dubbelsäng och sängbord samt skrivbord för den som önskar. Vid köket finns det mindre rummet med plats för säng och sängbord. Badrum med dusch, tvättställ med kommod, wc samt tvättmaskin.

Här bor du centralt med närhet till allt som Göteborg har att erbjuda i form av butiker, restauranger, caféer och service. ICA, Willys och Coop ligger en kort promenad från bostaden liksom Avenyn, Götaplatsen och Scandinavium. Mycket goda kommunikationer med både buss och spårvagn. I huset finns biluthyrning och bilen hämtar och lämnar du smidigt utanför. Utöver Citys många finkrogar och kvartersrestauranger finns Restaurangskola på Skånegatan i närheten. Läs mer nedan.

Virtuell visning

Virtuell styling

Bilder

26-Vardagsrum

12-Vardagsrum

11-Matplats

13-Matplats

11520359_1-312-5_2D_web

14-Matplats

15-Sovrum

16-Sovrum

17-Sovrum

18-Sovrum

19-Matplats

22-Sovrum

23-Sovrum

8-Sovrum

5-Matplats

7-Kok

4-Matplats

6-Kok

3-Hall

9-Badrum

10-Hall

28-Hall

2-Hall

20-Balkong

21-Balkong

27-Omrade

6019992-64

Poseidon bakifrån

Poseidon

frilagd camilla

FB_insta_twitter_linkedin_square

Planritning

11520359_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om förvaring i garderob och förråd. Praktiskt och snyggt klinkergolv och ljusa väggar.

KÖK
Ljust kök med gott om förvaringsmöjligheter i lådor och skåp. Ljus inredning matchas fint med en mörkare arbetsbänk i sten. Vitvarorna består av kyl och frys, diskmaskin samt spis med ugn och glaskeramikhäll och fläkt ovan. Ljus matplats vid fönster in mot gården. Klinkergolv och ljusa väggar.

VARDAGSRUM
Stor vardagsrum som erbjuder plats för både soffa, soffbord och tv-möbel samt matsalsbord för 6-8 personer. De stora fönstren och glasade dubbeldörrarna ut till balkongen gör rummet ljust och luftigt. Ljusa väggar, högt i tak och vacker fiskbensparkett på golvet.

SOVRUM 1
Sovrum som erbjuder plats för dubbelsäng, sängbord och skrivbord. Fyra garderober erbjuder gott om plats till förvaring.

SOVRUM 2
Sovrum som erbjuder plats för dubbelsäng och skrivbord eller förvaringsmöbel för den som önskar. Ljusa nymålade väggar och fiskbensparkett på golvet.

SOVRUM 3
Sovrum in mot gården med plats för säng och sängbord. Här finns två garderober till förvaring.

BADRUM 1
Badrum med dusch, tvättställ med kommod, wc samt tvättmaskin. Kaklade väggar och klinkergolv.

BALKONG
Lägenheten har en mysig balkong i sydväst. Här finns plats för både möbler, blommor och dekoration.

Fakta

Beteckning:
BRF Bergkristallen 13.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3 (2 tr), hiss finns.
Storlek:
4 rum. Boarea 112,1 kvm. Boareauppgift enligt mätning. Boarea 112,1 +/- 2% enligt uppmätning från Independia. Boarea enligt föreningens lägenhetsregister är 107 kvm.
Byggnad:
Byggnadsår: 1908. Fjärrvärme.
Energideklaration: Energiklass E. Specifik energiprestanda 138 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 153 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2019-11-19.
Förråd finns på vinden. Vid den planerade ombyggnaden av vinden kommer hälften av lägenheterna få nya förråd i källaren och hälften på vinden i uppgång 14B. Storleken kan förändras men följer gällande regelverk.

Ekonomi

Pris:
6 495 000 kr, utgångspris.
Avgift:
5 574 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen: 6,25063%. Andel av årsavgift är 6,34183%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 530 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 100 kr och hushållsel 430 kr. Observera att driftkostnader kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av köparen.

Förening

BRF Bergkristallen 13. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen upplåter 16 lägenheter och 1 lokal med bostadsrätt samt 1 lokal med hyresrätt. Det finns soprum, ett kombinerat hobbyrum/barnvagnsrum i gårdshuset, modern renoverad tvättstuga på gården. samt cykelställ under tak på innergården. Föreningen har avtal med bredband från Comhem. Under 2022 kommer råvinden byggas om till lägenheter. Det är inte beslutade avgiftsändringar enligt styrelsen 2021-09-09. Hösten 2022 planeras en ny uppdaterad underhållsplan tas fram. Föreningen har tecknat kollektivt försäkring med bostadsrättstillägg för medlemmarna.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep