Kommande

Bosgården - Mölndal

Hagåkersgatan 24 A

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
105  kvm
Antal rum:
5 rum
Byggår:
1960
Avgift:
4 720 kr/mån
 • Öppen planlösning
 • Nära kommunikation
 • Populärt område
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla
Emilia Karlstam

Assisterande mäklare

Emilia Karlstam
Tel: 0725192202 E-post: emilia@christander.se Kontakta Emilia

Stor renoverad lägenhet med balkong

Stor renoverad lägenhet i populära Bosgården! Välkomna till denna fina lägenhet med genomtänkt planlösning som totalrenoverades 2019. Hit lockas även den kräsne! Inom gångavstånd finns natur, spårvagn, bageri och Mölndals centrum med stort utbud av butiker och restauranger. Cykelavstånd till Göteborg!

Välkommen högst upp i huset och stig in i en luftig hall med god förvaring. Vackert golv och dimbara spotlights i taket. Helkaklat badrum med golvvärme, spotlights, och regn dusch. Mycket påkostat och exklusivt. I hallen finns även en gäst wc i samma utförande. Köket är generöst till yta och förvaring. Vardagsrummet ansluter till både köket och den mysiga balkongen som vetter åt söder. Vardagsrummet är rymligt och lätt möblerat med matplats för upp till 10 personer. Vidare in i lägenheten så finns en avskild del med två sovrum. Välplanerat och genomtänkt. I hallen finns inbyggd tvättmaskin, torktumlare och skåpförvaring bakom stilrena skjutdörrar.


Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare för mer info och förhandsvisning.

Bilder

hagåker

hag24

hag

Planritning

10973760_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Beteckning:
Leopold 3.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3.
Storlek:
5 rum. Boarea 105 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 1960.
Energideklaration: Energiklass E. Energiprestanda, primärenergital 113 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2018-10-02.
Övriga utrymmen: Föreningen har en gemensam tvättstuga och en föreningslokal med en bäddsoffa, ett mindre kök, toalett och ett långt bord med tillhörande sittplatser. Föreningslokalen går att hyra för 200 kr/natt. Källarförråd samt matförråd.
TV- och internetanslutning:
Föreningens fastighet är ansluten till Comhem och Telenor.
Bilplats:
Föreningen har 14 garage (ca 400-500 kr/mån) och 28 parkeringsplatser (ca 125 kr/mån) som medlemmarna kan hyra. Separat kö.

Ekonomi

Avgift:
4 720 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Andelstal:
Andel av insats: 2,79647 %. Andel av årsavgift: 2,79647 %.
Driftkostnad:
Kostnad för hushållsel och hemförsäkring tillkommer och är i nuvarande hushåll ca 250 kr/mån för hushållsel och 120 kr/mån för hemförsäkring. Observera att driftkostnaderna kan varier beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av säljaren.

Förening

HSB BRF Leopold i Mölndal. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: HSB Brf Leopold består av 55 lägenheter upplåtna med bostadsrätt. Det finns även två lokaler. Föreningen äger fastigheten Leopold 3 med adresserna Hagåkersgatan 22 och 24 i Mölndals kommun. Byggnaden är uppförd 1960 och den totala boytan uppgår till 3 356 kvm.

För att bli medlem i föreningen krävs också att man är medlem i HSB. För mer information: https://www.hsb.se/goteborg/medlem/privatperson/om-medlemskapet/.
Avgiftsförändringar: Det finns inga beslutade avgiftsförändringar enligt kontakt med styrelsen 2021-01-20.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Utförda renoveringar: Under året har föreningen bytt till säkerhetsdörrar. Andra nyligen utförda renoveringar är bland annat målning av fasader, elrenoving av hiss och invigning av ny sopsortering. Stamrenovering är gjord 2003-2004.
Kommande renoveringar: Föreningen följer en 30-årig underhållsplan och styrelsen beräknar att underhållsåtgärder ska täckas av fonderade medel. Under året planeras renovering av entréer.
Övriga utrymmen: Föreningen har en gemensam tvättstuga och en föreningslokal med en bäddsoffa, ett mindre kök, toalett och ett långt bord med tillhörande sittplatser. Föreningslokalen går att hyra för 200 kr/natt.

Området

Bosgården är mycket populärt med dess ypperliga kommunikationer som tar dig till Korsvägen på ca 10 min. Du bor alltså med stadens puls några minuter ifrån men har ändå naturområden och löpstigar i närområdet. Mölndals sjukhus, kommunikationer, grönområde vid Safjällets och Änggårdsbergen. Tvärs över gatan finns också Brogyllens mycket omtyckta bageri samt en mindre servicebutik! Hemköp och Mölndals nya köpcentrum ligger även ett par kvarter bort. På cykelavstånd nås bland annat badsjöarna Stensjön och Rådasjön samt trevliga utflyktsställen så som exempelvis Gunnebo Slott.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep