Guldmyntsgatan 20
Kommande

Högsbo - Göteborg

Guldmyntsgatan 20

Visning
 • Kontakta mäklaren för visning.

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
86  kvm
Antal rum:
3 rum
Byggår:
2021
Avgift:
4 390 kr/mån
 • Nybyggd 2021
 • Gavellägenhet
 • Badrum & Gäst-Wc
 • Balkong & Uteplats
 • Stort förråd på samma våning
 • Samlingslokal
 • Övernattningslägenhet
 • Bilpool
 • Garage
 • Solpaneler på taket
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Gavellägenhet med både balkong och uteplats

Välkommen till Brf Bonum Guldmyntet och ett bekvämt boende för dig över 55 år. Välplanerad gavellägenhet har fönster i tre väderstreck och både balkong och uteplats. Vardagsrum med gott om plats för soffgrupp och TV-Möbel. Fullutrustat kök med ljus matplats vid två stora fönster. Det största sovrummet rymmer dubbelsäng med tillhörande sängbord. Här finns en garderob och i anslutning till rummet finns en stor klädkammare med ELFA- system och fönster. Det andra sovrummet har plats för säng och skrivbord. Badrum med tvättmaskin och torktumlare. Separat Gäst-WC vid entrén.

Här bor du i en modern fastighet med ett stort förråd på samma våningsplan samt gemensamhetslokal, övernattningslägenhet och garage i föreningen. En kort promenad från lägenheten finns Axel Dahlströms torg och spårvagnarna 1,2,7 och 8. Vid Axel Dahlströms torg finns mataffär, apotek, restaurang och ett litet bibliotek. Nära till Frölunda Torg med all tänkbar service och stort utbud av butiker, restauranger och caféer. En cykeltur bort finns såväl centrala Göteborg, Änggårdsbergen, Slottsskogen, Botaniska Trädgården och flera av de fina badstränderna i västra Göteborg.

Bilder
Snart till salu

Planritning
12237130_1-312-5_2D_web

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Beteckning:
Guldmyntsgatan 20-30.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 1, hiss finns.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 86 kvm. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningens ekonomiska förvaltare. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Övriga utrymmen:
Förråd på samma våningsplan.
Upplåten mark:
Uteplatsen/marken om ca 33 kvm är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten).
Byggnad:
Byggnadsår: 2021.
Energideklaration: Energiklass C. Specifik energiprestanda 67 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 67 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2021-10-13.

Ekonomi

Avgift:
4 390 kr/mån. Värme, bredband och kollektivt bostadsrättstillägg ingår i månadsavgiften.
Andelstal:
Andel av insats: 1,38922 %. Andel av årsavgift: 1,38921 %.
Indirekt nettoskuld:
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 1 186 707 kr. Föreningens räntebärande skulder minus räntebärande tillgångar och likvida medel multiplicerat med bostadsrättens andel av årsavgift. Beräkningen är gjord med föreningens årsredovisning som underlag.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 694 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 249 kr, hushållsel 361 kr, kallvatten 47 kr och varmvatten 37 kr.
Antal personer i hushållet: 2.
Hushållsel är både laddning till bilen och hushållsel. Hemförsäkring tillkommer. Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på antal personer, brukandet av bostaden samt tjänsteleverantör.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är inte pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 525 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1313 kr som betalas av köparen.

Förening

Bonum Brf Guldmyntet. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
Föreningen förvärvade Fastigheten Järnbrott 64:6 i Göteborgs kommun under 2021 och på fastigheten finns 2 st flerbostadshus med sammanlagt 79 lägenheter och 6 st uthyrningslokaler. Fastigheternas adress är Guldmyntsgatan 20-46 i Göteborg.

Medlemskap i föreningen kan beviljas person som fyllt 55 år och om äkta makar förvärvar bostadsrätt gemensamt är det tillräckligt att en av makarna uppnått sagda ålder. Med makar jämställs sambor enligt sambolagen och registrerade partners.

Fastigheten är fullvärdesförsäkrad och i försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för samtliga lägenheter. Hemförsäkring bekostas individuellt av bostadsrättshavarna.

Det finns miljörum, gemensamhetslokal, övernattningslägenhet, rullstolsförråd/laddningsrum, 2 st cykelrum samt öppna cykelparkeringar i garage och utomhus.

Det finns 35 st garageplatser varav 8 st med laddstolpe. Hyra för garageplats är 1 000 kr/mån och för plats med laddstolpe tillkommer el som debiteras utifrån verklig förbrukning. 5 st parkeringsplatser utomhus hyrs ut för 500 kr/mån. Till platserna är det separat kö. Spolrum/tvättrum finns i garaget.

Föreningens medlemmar är anslutna till bilpool via OurGreenCar Sweden AB och kostnaden ingår i månadsavgiften i 5 år från första inflyttning som påbörjades i november 2021. Förbrukningsavgifter betalas av medlemmen.

Varm-, respektive kallvattenförbrukning mäts separat för respektive lägenhet och debiteras vidare till respektive bostadsrättsinnehavare. Kostnaden för bredband, telefoni samt tv betalas av bostadsrättsinnehavaren. Individuel mätning av el för varje lägenhet. Månadsavgiften Avgiften har höjts med 4,6% för innevarande år enligt styrelsen 2023-02-03

Föreningens e-postadress: styrelsen@brf-guldmyntet.se
Föreningens ekonomiska förvaltare: www.riksbyggen.se.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljaren, ekonomisk förvaltare, föreningens hemsida, representant för föreningen, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta och råder dig som köpare att kontrollera uppgifterna samt eventuella avgiftsförändringar och kommande renoveringar med föreningen.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta