Grafiska Vägen 4C - Vån 8
Kommande

Södra Centrum - Göteborg

Grafiska Vägen 4C - Vån 8

Visning
 • Kontakta mäklaren för visning.
Snabbfakta
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
50,5  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
8, hiss finns
Byggår:
2022-2023
 • Nybyggd med inflyttning 7 feb 2023
 • Balkong i söderläge med utsikt över innergården samt Mölndalsvägen
 • Inredningsval Tokyo Cyber
 • Nära spårvagnshållplats Elisedal
 • Cykelparkering och cykelpool
 • Gemensam takterrass
 • Nära ICA Maxi och Willys
 • Gångavstånd till Nordic Wellnes Gym
 • Skanska SmartaHem
 • Garage i föreningen
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd lägenhet med balkong i söderläge som har utsikt över innergården samt Mölndalsvägen

Nybyggd ljus och välplanerad lägenhet med balkong i söderläge. Stilrent kök som erbjuder mycket förvaring i skåp och lådor. Vardagsrum med plats för soffa, soffbord och TV-möbel. Rymligt sovrum med plats för dubbelsäng. Stort förråd/klädkammare. Badrum med kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Balkong med plats för både möbler och blommor.

Här bor du lyxigt bekvämt i en lägenhet utrustad med Skanska SmartaHem som bla innebär tre uppkopplade vägguttag, två uppkopplade taklampsuttag, lägenhetsdörr med digitalt kodlås, Scenario-knapp, uppkopplade brandvarnare, sensor på fönsterdörr, programmerbar gateway med app och webbsida, läckagevakt. I föreningen finns gemensam takterrass, garage, innergård och cykelparkering samt cykelpool Gångavstånd till ICA Maxi och Willys samt Nordic Wellnes gym. Nära Elisedals spårvagnshållplats och 3 hållplatser från/till Korsvägen.

Bilder
12145532_5-328-16_photo_web
Bild2
Fasad nerifrån2ljus
12145532_1-328-16_photo_web
12145532_4-328-16_photo_web
12000692_20-328-16_photo_web
6040707_1_30
6078379-70
6078379-73
Digitalt visitkort nytt foto
Planritning
12145533_1-312-5_2D_web
Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med bra plats för avhängning.

KÖK och MATPLATS
Kök och vardagsrum i öppen trevlig planlösning. Kök från Marbodal med granitfärgade lådor och skåp erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och fläktkåpa. Diskmaskin och kyl/ frys i rostfritt.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med stora fönster och glasad dörr till balkongen som ger ett fint ljus i hela lägenheten. Plats för soffgrupp, bord och TV-möbel.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Stor klädkammare / förråd till förvaring.

BADRUM
Ljust kaklat badrum med dusch. Spegelskåp och tvättställ med vit kommod. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare med bänk och väggskåp ovanför.

BALKONG
Härlig balkong med söderläge och gott om plats för både möbler och blommor. Från balkongen har du utsikt över innergården samt Mölndalsvägen.

TILLTRÄDE
Lägenheten är under byggnation med beräknat tillträde 2023-02-07

INREDNING
De inredningsval (Tokyo Cyber) som är gjorda för lägenheten finns att se i dokumentet inredningsval.

Fakta

Beteckning:
Grafiska Vägen 4C.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 8, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 50,5 kvm. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens upplåtelseavtal och den ekonomiska planen. Den angivna bostadsarean är beräknad med utgångspunkt från mätning på ritning enligt gällande mätstandard. Avvikelse mellan beräknad och uppmätt bostadsarea som är av mindre omfattning medför inte rätt för Förvärvaren att rikta anspråk mot Föreningen.
Övriga utrymmen:
Förråd finns inne i lägenheten.
Byggnad:
Byggnadsår: 2022-2023.
Balkong:
Härlig balkong i söder med plats för utemöbler och blommor.

Ekonomi

Andelstal:
Andel av insats: uppgiften har ej gått att få fram. Andel av årsavgift: 0,824 %.
Indirekt nettoskuld:
Bostadsrättens indirekta nettoskuldsättning är 676 018 kr. Uträkning gjord efter information från föreningens ekonomiska plan om föreningens lån.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 710 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: hushållsel 500 kr, vatten efter egen förbrukning uppskattad till ca 100 kr och tv/bredband/telefoni obligatorisk kostnad 110 kr.
Hemförsäkring tillkommer. Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på antal personer, brukandet av bostaden samt tjänsteleverantör.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är inte pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 573 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1433 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Plånet. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
Brf Plånet består av ett punkthus med 130 lägenheter. Byggnaden värms med fjärrvärme och ventileras med FTX-system. Bostadsrättsföreningen har ett gemensamt el-abonnemang som kommer debitera respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning. Förråd finns i lägenheten eller på plan 13 respektive plan 14. Väderskyddande cykelparkeringar finns i gatuplan samt på gården i separat byggnad. Totalt 196 cykelplatser. Föreningen har en cykelpool.

Föreningen har avtalsservitut omfattande tillgång till 39 parkeringsplatser varav en HKP. 18 platser i kvarterets garage varav en HKP och 21 platser i separat angränsande P-Hus (Göteborg Kallebäck 2:9). Besöksplatser på kvartersgatan, ingår i Göteborg Kallebäck ga:4 där föreningen deltar.

Mer information finns i den ekonomiska planen samt på Skanskas projektsida för Brf Plånet: https://bostad.skanska.se/sok-bostad/goteborg-tandstickan/oversikt.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, Skanskas hemsida, ekonomisk plan samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande fastigheter. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Förvärvaren är medveten om de olägenheter som kan föreligga med avseende på Lägenheten och fastighetens nyttjande under tiden till dess utbyggnaden inom arbetsområdet i sin helhet avslutats. Förvärvaren är också medveten om att vissa till Lägenheten hörande yttre arbeten eventuellt ej är färdigställda vid tillträdet till Lägenheten. Någon rätt för Förvärvaren att på grund av pågående eller kvarvarande arbeten utkräva ersättning eller nedsättning av årsavgiften föreligger inte. Sedan entreprenaden för Föreningen färdigställts och överlämnats till Föreningen, ska Förvärvaren hålla Lägenheten tillgänglig under ordinarie arbetstid för utförande av efterarbeten, garantiarbeten eller andra arbeten, som ska utföras av entreprenören. Förvärvaren äger inte rätt till någon ersättning för olägenheter på grund av sådana arbeten.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta