Kommande

Centrum - Johanneberg - Göteborg

Gibraltargatan 66

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
32  kvm
Antal rum:
1 rum
Byggår:
1939
Avgift:
2 108 kr/mån
 • Högt fritt läge på vån 6 utan insyn
 • Balkong i västerläge
 • Inglasad takterrass med grill & kyl/frys i föreningen
 • Ljus fräsch tvättstuga
 • Vindsförråd & källarförråd
 • Klädkammare & Skjutdörrsgarderob
 • Förening med god ekonomi & låg belåning
 • Säkerhetsdörr
 • Badrum med komfortvärme i klinkergolvet
 • Nära Chalmers, matbutik och kommunikationer
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Ljus fin lägenhet på våning 6 med balkong i fritt västerläge

Välkommen till en ljus fin lägenhet på våning 6 med fritt läge utan insyn. Balkongen i bästa västerläge har fantastisk utsikt och här njuter du av solen större delen av dagen och kvällen. En trappa upp finns föreningens gemensamma inglasade takterrass med plats för större sällskap att umgås och njuta av utsikten. Lägenheten har ett centralt läge med närhet till både grönområden och stadspuls. I populära Johanneberg har du nära till Chalmers, gym, service, restauranger och caféer, matbutiker och grönområden samt kommunikationer. Vackra Näckrosdammen är en fin plats för en picknick i det gröna. När du vill motionera finns Mossens idrottsplats och Fysiken nära till hands. Fysiken Gibraltargatan är ett av Göteborgs största med gym, fria vikter, gruppträning, yoga, CrossFit, Olympic Lifting och bollsporter. Götaplatsen, Avenyn, Korsvägen och Liseberg ligger på gångavstånd liksom flera av de stora skolorna. Läs mer nedan där det även finns en digital visning att se när du önskar.

Virtuell visning

Virtuell styling

Bilder

5-Sovrum

9-Sovrum

4-Balkong

6-Sovrum

7-Vardagsrum

8-Vardagsrum

13-Hall

10-Kok

2-Hall

1-Badrum

12-Hall

19-Vardagsrum

18-Vardagsrum

20-Matplats

3-Fasad

22-Tvattstuga

21-Fasad

Chalmers

Chalmers kårhus

frilagd camilla

6019992-64

6019992-72

Poseidon bakifrån

Poseidon

Näckrosdammen and

Universeum

Planritning

11506628_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande ljus hall med gott om plats för avhängning och förvaring i garderob med spegelskjutdörrar och klädkammare. Praktiskt klinkergolv och ljusa väggar som målades 2016.

KÖK med MATPLATS
Välplanerat kök med många lådor och skåp som erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Kyl/frys, glaskeramikhäll med fläktkåpa ovan samt en kombinerad ugn/mikrovågsugn. Matplats för 4 personer. Praktiskt klinkergolv och väggar som målades 2016.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med stort fönster och glasad balkongdörr ut till balkongen. Här finns plats för både soffa, säng och skrivbord för den som önskar. Det fria insynsskyddade läget i väster och utsikten gör rummet ljust och luftigt. Ljusa väggar som målades 2016 och ett fint parkettgolv som lades in samma år.

BADRUM med KOMFORTVÄRME
Fräscht helkaklat badrum med klinkergolv och komfortvärme. Spegelskåp med belysning och tvättställ med vit kommod. Vikbara duschväggar i klarglas. Handdukstork på väggen. Infällda spotlights i taket.

BALKONG
Balkong med fritt västerläge och sol större delen av dagen och kvällen. Här finns plats för både utemöbler och blommor.

GEMENSAM TAKTERRASS
En trappa upp finns föreningens gemensamma inglasade takterrass med plats för större sällskap att umgås och njuta av utsikten. Här finns grill, kyl/frys, infravärme samt soffgrupp, bord och stolar.

Fakta

Beteckning:
BRF Berglärkan nr 11.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 6, hiss finns.
Storlek:
1 rum. Boarea 32 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 1939.
Energideklaration: Energiklass D. Specifik energiprestanda 43 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 84 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2021-02-26.
1 matförråd på vån 1 och 1 vindsförråd.
TV- och internetanslutning:
Bredband och grundutbud för tv från Comhem ingår i månadsavgiften.

Ekonomi

Avgift:
2 108 kr/mån. I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, el, internet och kabel-TV.
Andelstal:
Andel i föreningen är 0,0342. Andel av årsavgift: 3,59725%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 134 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 134 kr.
Antal personer i hushållet: 1. Observera att driftkostnader kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av säljaren.

Förening

BRF Berglärkan nr 11. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen upplåter 21 lägenheter med bostadsrätt samt 1 lägenhet med hyresrätt. Högst upp i huset finns föreningens inglasade takterrass med plats för stora sällskap. Här finns grill, kyl/frys, infravärme samt soffgrupp, bord och stolar. Det finns en fräsch tvättstuga med torkrum på våning 1 samt ett stort cykelrum bredvid entrén. Fullvärdesförsäkring finns och försäkringen ingår kollektivt bostadsrättstillägg för medlemmarna samt ansvarsförsäkring för styrelsen.
Föreningen tittar efter att förbättra ventilationen i lägenheterna, det är självdrag idag och har alltid varit så. På senaste årsstämman beslutades det om en uppfräschning av entrén dock ej beslutat ännu kring omfattningen. Taket behöver åtgärdas i framtiden, ej beslutat när. Man ska även undersöka om dränering behövs och när i så fall. Föreningen tillåter delat ägande. Inga planerade avgiftsändringar enligt styrelsen 2021-08-03.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.

Området

I populära och centrala Johanneberg har du nära till både service, restauranger och caféer, matbutiker och grönområden. Vackra Näckrosdammen är en fin plats för en picknick i det gröna. När du vill motionera finns Mossens idrottsplats och Fysiken nära till hands. Fysiken Gibraltargatan är ett av Göteborgs största med gym, fria vikter, gruppträning, yoga, CrossFit, Olympic Lifting och bollsporter. Götaplatsen, Avenyn, Korsvägen och Liseberg ligger på gångavstånd liksom flera av de stora skolorna.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep