Visas tor 15 apr

KVIBERG - Göteborg

Generalsgatan 6 - Våning 4

Visning

 • Tor 15 apr

  BOKAD VISNING - Välkommen att kontakta mäklaren för tidsbokning. Tel 0725-601133 eller camilla@christander.se

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
55  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
4 (3 tr)
Byggår:
2016
Avgift:
3 280 kr/mån
Pris:
2 395 000 kr, utgångspris
 • Balkong & Uteplats
 • Eget förråd utanför entrén
 • Tvättmaskin & Torktumlare
 • Nära kommunikationer
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Välplanerad tvåa med både balkong och uteplats

Väldisponerad tvåa med en trevlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Smakfulla materialval med genomgående ljust parkettgolv och vitmålade väggar. Helkaklat badrum med klinkergolv. Tvättavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Stora fina fönster bidrar till det generösa ljusinsläppet. Lägenheten har både balkong och uteplats med gott om plats för umgänge och avkoppling.

Bilder

6011385_1_03

Vardagsrum

Sovrum

Kontor

Balkong

Badrum

6011385_1_02

6011385_1_29

6011385_1_28

Planritning

60753001_Generalsgatan 6_2D

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

ENTRÈ och HALL
Välkomnande entré med plats för förvaring i garderober, skåp och städskåp. Ljus parkett på golvet och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr.

KÖK och MATPLATS
Vitt kök med gott om lådor och skåp erbjuder bra förvaringsmöjligheter. Bänkskiva i lättskött laminat med underlimmad ho och vitt kakel ovan. Köket är utrustat med induktionshäll och fläktkåpa ovanför, kombinerad kyl/frys, diskmaskin samt varmluftsugn och inbyggd mikrovågsugn. Samtliga vitvaror är i rostfritt utförande. Plats för stort matbord som rymmer dina middagsgäster. Ljus parkett på golvet och vitmålade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i trevligt öppen planlösning med köket. Rymligt och ljust med stort fönster och i anslutning till den trevliga uteplatsen. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

SOVRUM
Fint sovrum med plats för två. Bra förvaring i tre garderober. Fönster och utgång till den stora balkongen med plats för utemöbler. Ljust parkettgolv och vitmålade väggar.

BADRUM och TVÄTTAVDELNING
Fräscht helkaklat badrum med vikbara duschdörrar i klarglas, wc, spegelskåp med belysning och tvättställ med kommod. Vitt kakel på väggarna samt en fondvägg som matchar det svarta klinkergolvet. Dimbara spotlights i taket. Utanför badrummet finns egen klädvårdsavdelning med både tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovanpå tillsammans med ett vägghängt skåp.

BALKONG
Från sovrummet nås en fin balkong med plats för utemöbler och blommor.

UTEPLATS
Stor härlig uteplats vid entrén med gott om plats för umgänge och avkoppling.

FÖRRÅD
Eget förråd praktiskt placerat utanför entrédörren.

Fakta

Beteckning:
Göteborg Kviberg 741:175.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 4 (3 tr), hiss finns.
Storlek:
2 rum. Boarea 55 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Upplåten mark:
Det är oklart med vilken rätt uteplatsen/marken nyttjas.
Byggnad:
Byggnadsår: 2016.
Energideklaration: Energiklass E. Energiprestanda, primärenergital 129 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2019-06-03.
Övriga utrymmen: Föreningen har en övernattningslägenhet som medlemmarna har möjlighet att hyra. Cykelrum finns under höghuset och i garaget under hus två finns cykelställ. Det finns även vagn- och rullstolsrum i de olika husen. I anslutning till lägenhetens entré finns ett lägenhetsförråd.
Balkong:
Balkong
Uteplats:
Uteplats: Föreningen och förvaltaren har inte kunnat lämna uppgifter om ifall uteplatsen upplåts med bostadsrätt eller nyttjanderätt.
TV- och internetanslutning:
Föreningen har avtal med Telenor som har fiberanslutning till fastigheten.
Bilplats:
Det finns 57 garageplatser för bil (1 000 kr/mån) och 3 motorcykelplatser i föreningen. Till dessa är det separat kö och i dagsläget är det ca 6 personer i kö (enligt kontakt med styrelsen 2021-02-16). Det finns även gästparkering på Generalsgatan och Rustmästaregatan.

Ekonomi

Pris:
2 395 000 kr, utgångspris.
Avgift:
3 280 kr/mån. I avgiften ingår bostadsrättstillägg, värme, vatten, internet och kabel-TV.
Andelstal:
Andel av årsavgift: 0,70396 %. Andelstal: 0,0071700 Andelsprocent: 0,67268% Andelstal kapital: 0,0061900 Andelsprocent kapital: 0,55832%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 100 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: hushållsel 100 kr. Utöver driftkostnaderna tillkommer kostnad för hemförsäkring som i nuvarande hushåll är ca 91 kr/mån. Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Kvibergs Entré. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Brf Kvibergs Entré består av tre hus med totalt 133 bostadsrätter och 2 lokaler för kommersiell verksamhet. I den ena lokalen drivs det en godisaffär och i den andra lokalen finns en vård- och barnavårdscentral. I augusti började Ecokraft Sverige AB installera 282 solcellspaneler på föreningens två lägre hustak.
Avgiftsförändringar: Föreningen har inte några beslutade avgiftsförändringar i dagsläget (enligt kontakt med styrelsen 2021-02-16).
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Övriga utrymmen: Föreningen har en övernattningslägenhet som medlemmarna har möjlighet att hyra. Cykelrum finns under höghuset och i garaget under hus två finns cykelställ. Det finns även vagn- och rullstolsrum i de olika husen.

Området

I Kvibergsstaden finns ett rikt idrottsliv. I regementsområdet hittar man bland annat ett stort klättercentrum och i ett bergrum finns Bunkebergets Skatepark. I multisportarenan, Prioritet Serneke Arena, erbjuds längdskidor, beachvolleyboll, fotboll, handboll eller gymträning m.m. Anläggningen tillhandhåller även idrottsskola, föreningslokaler, skadeklinik, hotell, konferens, restaurang, bar och café.
På bekvämt promenadavstånd ligger Gamlestaden med ett varierat utbud av restauranger och butiker. Närmaste hållplats heter Belleuve och ligger ca 140 meter från huset, varifrån resan in till Göteborg C tar endast 9 minuter. Utöver tre spårvagnslinjer in till city har ni även två busslinjer (13 minuters restid).

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep