Visas sön 19 sep

Majorna - Göteborg

Fixfabrikens Gata 12

Visning

 • Sön 19 sep
  kl. 13:40-14:00

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka visning på mäklarens hemsida Christander.se

  Boka visning

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
47  kvm
Antal rum:
2 rum
Byggår:
2021
Avgift:
2 965 kr/mån
Pris:
3 195 000 kr, utgångspris
 • Fräscht och bekvämt - Nybyggt 2021
 • Sovrum med plats för två
 • Badrum med tvättmaskin & torktumlare
 • Sovrum med skjutdörrsgarderob
 • Föreningslokal finns
 • Promenadavstånd till spårvagnen
 • Eget förråd på vinden
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Kvadratsmart tvåa - Klar för inflyttning

Välkommen till en kvadratsmart tvåa klar för inflyttning i Balders fina nyproduktion Brf Bränneriet i Majorna. Kök och vardagsrum i öppen planlösning med utgång till en stor härlig uteplats. Kök från Marbodal med integrerad diskmaskin och rostfria vitvaror från Siemens. Sovrummet rymmer säng för två och här finns smart förvaring i skjutdörrsgarderob. Helkaklat modernt badrum med tvättmaskin och torktumlare. Den stora uteplatsen erbjuder plats för både loungmöbler, matplats och blommor.

I Brf Bränneriet i Majorna bor du nytt och fräscht med närhet till det mesta och ett stort utbud av caféer, konditorier och restauranger. Några hundra meters promenad från bostaden finns älven och Röda sten samt Mariaplan med plaskdammen som är populärt varma sommardagar. Bra kommunikationer med hållplats för spårvagnen vid Sannaplan eller Ostindiegatan en kort promenad från bostaden.

Bilder

17-Vardagsrum

16-Vardagsrum

12-Vardagsrum

13-Vardagsrum

Planlösning Diakrit

9-Kok

8-Kok

11-Matplats

3-Sovrum

4-Sovrum

7-Sovrum

6-Sovrum

2-Badrum

19-Terass

14-Terass

15-Terass

18-Fasad

20-Fasad

1-Fasad

Bron & Stena

6061501-69

6061501-67

Bron kvällsbild

frilagd camilla

FB_insta_twitter_linkedin_square

Planritning

Planlösning Diakrit

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med plats för avhängning.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning med köket. Två fönster och glasad dörr till balkongen gör rummet luftigt. Trägolv från Kährs i mattlackad Ask och ljust målade väggar.

KÖK
Modernt kök i öppen planlösning med vardagsrummet. Ljusgrå köksinredning från Marbodal med gott om förvaring i skåp och lådor. Vitvaror från Siemens med kyl/frys, induktionshäll, integrerad diskmaskin, varmluftsugn och mikrovågsugn i rostfritt. Trägolv från Kährs i mattlackad Ask och ljust målade väggar.

SOVRUM
Sovrum om ca 10 kvm med plats för säng för två. Praktisk skjutdörrsgarderob erbjuder plats till förvaring. Trägolv från Kährs i mattlackad Ask och ljust målade väggar.

BADRUM
Stort och rymligt badrum med dusch. Tvättställ med kommod och spegelskåp med belysning. Tvättpelare med tvättmaskin och torktumlare från Siemens. Vitt kakel på väggarna och grått klinkergolv.

UTEPLATS
Från vardagsrummet kommer du ut på den stora uteplatsen som erbjuder gott om plats för både loungemöbler, matplats och blommor.

Fakta

Beteckning:
Sandarna 28:3 Göteborg.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 1, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 47 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2021. Förråd utanför lägenheten.
TV- och internetanslutning:
Fastighet är ansluten till fibernätet och Telias tjänster för bredband, tv och telefoni -Telia triple play med bredband: 100/100, Tv: Lagom, Telefoni: IP.

Ekonomi

Pris:
3 195 000 kr, utgångspris.
Avgift:
2 965 kr/mån.
Andelstal:
Andel av insats: 0,5880%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 604 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: hushållsel debiteras preliminärt av föreningen och avräknas i efterhand mot verklig förbrukning 300 kr, varmvatten debiteras preliminärt av föreningen och avräknas i efterhand mot verklig förbrukning 98 kr och tv och bredband och telefoni obligatorisk avgift genom föreningen 206 kr. Du som bostadsrättsinnehavare behöver teckna en hemförsäkring. Normalt tecknas även bostadsrättstillägg, men i detta fall har föreningen tecknat ett kollektivt tillägg.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten Bostadsrätten är inte pantsatt idag men kan vara det vid tillträdet. Lån med lägenheten som säkerhet löses i sin helhet på tillträdesdagen.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Bränneriet i Majorna.
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 134 lägenheter med adress Fixfabrikens Gata 10-14 och Walter Bengtssonsgata 21-39, 414 50 Göteborg. Gemensamhetslokal, soprum, gemensamma barnvagns- och cykelrum finns. Föreningen har gemensamt el-abonnemang och debiterar respektive bostadsrättshavare för dennes förbrukning, inga separata abonnemang behövs för respektive lägenhet, Föreningen är medlem i gemensamhetsanläggning Göteborg Sandarna GA:4 som avser utförande och drift för ändamål parkering. Föreningen disponerar över 50 garageplatser i fastigheten varav 40 ospecifierade med preliminär månadsavgift 1 400 kr och 6 fasta el-laddplatser 1 700 kr/mån + elförbrukning.
Ingen beslutad avgiftsändring men en prognos i den ekonomiska planen på en ökning av årsavgiften med 2% per år

Föreningen har tecknat kollektiv bostadsrättstilläggsförsäkring som gäller för skador på av bostadsrättshavare bekostad fast inredning samt egendom som tillhör bostadsrättsförening, men för vilken bostadsrättshavaren har underhållsansvar. Vi rekommenderar dock att man själv ser över skyddet avseende bostadsrättstilläggsförsäkring genom sin hemförsäkring. Detta beroende på att det är möjligt att få ett mer förmånligt skydd via sin hemförsäkring, beroende av vilket bolag man har sin hemförsäkring i. Se vad bostadsrättstilläggsförsäkringen som föreningen upphandlat innehåller på föreningens hemsida: https://brfbranneriet.brfnet.se/.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, ekonomisk plan samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande fastigheter. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep