Visas sön 17 nov

Göteborg

Ebbe Lieberathsgatan 16C

Visning

 • Sön 17 nov kl. 14:00-14:30

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka här på hemsidan eller på camilla@christander.se

  Boka

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
54,5  kvm
Antal rum:
2 rum
Byggår:
2017/2018
Avgift:
2 916 kr/mån
Pris:
3 095 000 kr, utgångspris
 • Hörnlägenhet med bra månadsavgift
 • Balkong
 • Nära spårvagn
 • Nära Willys och ICA
 • Eget förråd
 • Garage under gården
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725-601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd (2017/2018) ljus hörnlägenhet med bra avgift och härlig balkong.

Nybyggd (2017/2018) hörnlägenhet med bra månadsavgift och härlig balkong. Ljust och fräscht med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Stort badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Kök med många lådor och skåp till förvaring. Ljus matplats vid fönster och utgång till balkongen.

Lägenheten har ett perfekt och centralt läge med närhet till både grönområden och stadspuls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, gym och kommunikationer. Några minuter med spårvagn nås Korsvägen och Göteborgs innerstad med all service du kan tänkas behöva. Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium samt massor av trevliga små restauranger på kort avstånd. I föreningen har man en gemensam takterrass med bland annat loungemöbler och sittgrupp. Bilpool från Sunfleet.

Sälj med nr 1

Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med bra plats för avhängning i två garderober. Klinkergolv och målade väggar. Säkerhetsdörr med titthål. Porttelefon.

KÖK och MATPLATS
Kök och vardagsrum i trevlig öppen planlösning. Kök med många lådor och skåp erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Bänkskiva i marmormönstrad laminat och matchande stänkskydd i ovan. Inbyggd mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och fläktkåpa. Integrerad diskmaskin samt helintegrerad kyl och frys. Spotlights över arbetsbänk. Städskåp, skafferi och garderob erbjuder extra förvaring. Närmast fönstret finns en sittbänk med lådförvaring. Ljus matplats vid fönstret och den glasade utgången till balkongen. Målade väggar och parkettgolv.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp med tillhörande möblemang. Målade väggar och parkettgolv.


SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Garderob till förvaring. Målade väggar och parkettgolv.

BADRUM med TVÄTTAVDELNING
Fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Spegel med belysning och tvättställ med kommod med dubbelt eluttag i låda. Dusch med vikbara duschväggar. Handdukstork på väggen. Spotlights i taket. Grått klinkergolv och vitkaklade väggar.

Fakta

Beteckning:
Flerfamiljshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 54,5 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2017/2018. Övriga utrymmen: Gemensam stor takterrass finns på våning 5 för föreningens medlemmar. Här finns loungegrupp och utemöbler. Här planeras det även att placeras en storbildstv. Tillgång till pentry och wc. Gemensam tvättstuga och cykelverkstad finns på innergården.
Balkong:
Rymlig balkong med plats för både utemöbler och blommor.
Bilplats:
88 garageplatser varav 5 platser planeras för bilpool. Går att hyra för 1 300 kr/mån utan el. Till garageplatsen är det separat kö men det finns plats ledig enligt info från förvaltaren 2019-11-04 BILPOOL Bilpool från Sunfleet finns lättillgängligt i garaget. Som boende i föreningen har man fritt medlemskap utan anslutningsavgift till Sunfleets bilpool tom 2023-04-30. För aktuell info om priser se www.sunfleet.com.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Pris:
3 095 000 kr, utgångspris.
Avgift:
2 916 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten.
Andelstal:
Andel i föreningen: 0,428%. Andel av årsavgift: 0,43%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 468 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: hushållsel 250 kr, bostadsrättstillägg 40 kr, obligatorisk avgift för basutbud tv, bredband, tele 110 kr och varmvatten 68 kr.
Kostnaderna varierar beroende på hushållets sammansättning och levnadssätt. Kostnad för hushållsel och varmvatten debiteras enligt egen förbrukning med avräkning i efterhand. Kostnad för hemförsäkring tillkommer.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1163 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Södra Fredriksdal. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 256 lägenheter i tre flerbostadshus. Byggnadsprojektet genomgörs som totalentreprenad av Skanska Sverige AB. Mer information samt eventuella gemensamhetsanläggningar, servitut mm finns i den ekonomiska planen.
Avgiftsförändringar: Inga beslutade avgiftsändringar, meddelat 2019-11-04.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Övriga utrymmen: Gemensam stor takterrass finns på våning 5 för föreningens medlemmar. Här finns loungegrupp och utemöbler. Här planeras det även att placeras en storbildstv. Tillgång till pentry och wc. Gemensam tvättstuga och cykelverkstad finns på innergården.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

6040707_1_01_MS

6040707_1_02

Takterrassen

424263-56

424263-66

6040707_1_27

6040707_1_29

6040707_1_30

6040707_1_31

Planritning

Karta

Karta

Sälj med nr 1


Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Blocket bostad
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Eminenta
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep