Ebbe Lieberathsgatan 16C
Kommande

Göteborg

Ebbe Lieberathsgatan 16C

Visning
  • Kontakta mäklaren för visning.
Snabbfakta
Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
53,5  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
3 i hissen
Byggår:
2018
  • Ljus och luftig planlösning
  • Sovrum med plats för två
  • Kombinerad TvättmaskinTorktumlare i badrummet
  • Balkong med plats för utemöbler och blommor
  • Gemensam takterrass och pentry
  • Tvättstuga i föreningen
  • Nära Willys, ICA och Nordic Wellnes
  • Ca 150 meter till spårvagnen
  • Garage & Bilpool under gården
Camilla Christander
Ansvarig mäklare
Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Välplanerad och ljus lägenhet med balkong

Ljus och välplanerad lägenhet med balkong. Här bor du lyxigt bekvämt i en förening med gemensam takterrass, tvättstuga, garage och bilpool. Lägenheten har ett centralt läge med närhet till både grönområden och stadspuls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, gym och kommunikationer. Några minuter med spårvagn nås Korsvägen och Göteborgs innerstad med all service du kan tänkas behöva. Nära till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium samt massor av trevliga små restauranger på kort avstånd.

Detta är en kommande försäljning, välkommen att kontakta fastighetsmäklare Camilla Christander för med information.

Bilder
6050479_127
Fasad
424263-43
424263-56
6056300-45
6056300-48
6056300-60
6078379-70
6040707_1_30
6040707_1_29
6078379-73
6040707_1_31
Digitalt visitkort nytt foto
Planritning
12053463_1-312-5_2D_web
Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med bra plats för avhängning garderober. Praktiskt och snyggt klinkergolv.

KÖK och MATPLATS
Kök och vardagsrum i trevlig planlösning. Kök med tyststängande lådor och skåp erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Bänkskiva i laminat och matchande stänkskydd i laminat ovan. Inbyggd mikrovågsugn, varmluftsugn, induktionshäll och fläktkåpa. Integrerad diskmaskin samt helintegrerad kyl och frys. Spotlights över arbetsbänk. Städskåp, skafferi och garderob erbjuder extra förvaring. Närmast fönstret finns en sittbänk för social samvaro och med lådförvaring. Vid fönster finns även plats för ett matbord som rymmer flera middagsgäster. En glasad dörr leder ut till balkongen.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med plats för soffgrupp, bord och TV-möbel. För den som önskar en hemarbetsplats finns rum för skrivbord.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Garderober till förvaring.

BADRUM med TVÄTTAVDELNING
Fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Spegel med belysning och tvättställ med kommod. Vikbara duschväggar. WC, handdukstork på väggen. Spotlights i taket.

BALKONG
Härlig balkong med lats för både möbler och blommor.

Fakta

Beteckning:
Krokslätt 33:6.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3 i hissen, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 53,5 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Övriga utrymmen:
Förråd finns.
Byggnad:
Byggnadsår: 2018.
Energideklaration: Energiklass C. Specifik energiprestanda 76 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 69 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2021-02-01.
Övriga utrymmen: Det finns två bokningsbara takterrasser på våning 5. På den ena finns en loungegrupp och TV, på den andra finns matplats och pentry. Samtliga bostäder har egen tvättutrustning men det finns dessutom en bokningsbar tvättstuga på innergården. Här finns också en cykelverkstad med verktyg, mekställ och cykeltvätt. I garaget finns cykelparkering.
Balkong:
Balkong med plats för både utemöbler och blommor.
TV- och internetanslutning:
Com hem. Obligatorisk avgift utgår för basutbud bredband, TV och fast telefoni.
Bilplats:
I föreningens garage finns 89 st garageplatser som går att hyra för 1 300 kr/mån varav 26 st är med laddplats för el/hybridbil och kostar 100 kr extra per månad (förbrukad el debiteras utöver hyran). Till garageplatsen är det separat kö. Det finns även fyra mc-platser som kostar 375 kr/mån.

På vissa gator i området är det fri parkering. Det finns även avgiftsbelagda parkeringsplatser i närheten, för mer info se https://sodrafredriksdal.bostadsratterna.se/ovrig-information/garage-och-parkering

BILPOOL
Som medlem i föreningen ingår månadsavgiften för medlemskapet "Lagom" i bilpoolen "M" (tidigare Sunfleet) fram till och med april 2023. Närmsta bilpool finns i föreningens garage. För mer information samt priser se https://m.co/se/en-US/.

Ekonomi

Andelstal:
Andel i föreningen: 0,417 %. Andel av årsavgift: 0,42 %.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 711 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 150 kr, preliminär hushållsel ca 250 kr, obligatoriskt tillägg (tv, bredband, tele) 110 kr och preliminärt uppvärmt vatten ca 201 kr.
Observera att driftkostnader kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 525 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1313 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Södra Fredriksdal. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen:
Brf Södra Fredriksdal består av 256 lägenheter i tre flerbostadshus med 6-7 våningar samt garage under mark med 89 parkeringsplatser. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentreprenad av Skanska Sverige AB. Föreningen registrerades hos Bolagsverket 2014 och förvärvade fastigheten Krokslätt 33:6 i Göteborgs kommun i december 2016. Den totala lägenhetsyta är 11 524 kvm samt 1 449 kvm loft. Den sista lägenheten tillträddes i början av 2019. Mer information samt eventuella gemensamhetsanläggningar, servitut om finns i årsredovisningen.

Det finns två bokningsbara takterrasser på våning 5. På den ena finns en loungegrupp och TV, på den andra finns matplats och pentry. Samtliga bostäder har egen tvättutrustning men det finns dessutom en bokningsbar tvättstuga på innergården. Här finns också en cykelverkstad med verktyg, mekställ och cykeltvätt. I garaget finns cykelparkering.

Föreningens hemsida: https://sodrafredriksdal.bostadsratterna.se/

Planerad byggnation längs Ebbe Lieberathsgatan, se Göteborgs Hemsida för mer information:
https://goteborg.se/wps/portal?uri=gbglnk:gbg.page.bb7386fd-1152-47cb-9da4-d06bd7780a77&projektid=BN0152/19.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Markägare: Föreningen äger marken.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, föreningens hemsida, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande fastigheter. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta