Kommande

SÖDRA CENTRUM - JOHANNEBERG - Göteborg

Ebbe Lieberathsgatan 16 A

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
53,5  kvm
Antal rum:
2 rum
Byggår:
2018
Avgift:
3 614 kr/mån
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla
Emilia Karlstam

Assisterande mäklare

Emilia Karlstam
Tel: 076-0283935 E-post: emilia@christander.se Kontakta Emilia

Välplanerad och ljus lägenhet med balkong i soligt läge

Ljus och välplanerad lägenhet med balkong i soligt läge. Här bor du lyxigt bekvämt i en förening med gemensam takterrass, tvättstuga, garage och bilpool. Lägenheten har ett centralt läge med närhet till både grönområden och stadspuls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, gym och kommunikationer. Några minuter med spårvagn nås Korsvägen och Göteborgs innerstad med all service du kan tänkas behöva. Nära till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium samt massor av trevliga små restauranger på kort avstånd.

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med bra plats för avhängning i fyra garderober. Ett städskåp. Praktisk klinkergolv i grått och vitmålade väggar. Säkerhetsdörr med titthål. Porttelefon. Möjlighet till cykelförvaring på vägg.

KÖK och MATPLATS
Kök och vardagsrum i trevlig planlösning. Vitt kök från Marbodal med många lådor och skåp erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Bänkskiva i grå laminat och matchande stänkskydd ovan. Inbyggd mikrovågsugn och ugn samt induktionshäll och fläktkåpa, alla vitvaror i rostfritt utförande. Integrerad diskmaskin samt helintegrerad kyl och frys. Plats för matbord. Ljusa målade väggar och askparkett på golvet.

VARDAGSRUM
Vardagsrum med öppen planlösning med köket. Stora fönster och en glasad balkongdörr som ger ett fint ljus till hela lägenheten. Plats för soffgrupp med tillhörande möblemang för den som önskar. Sittbänk/TV-bänk längs ena väggen. Ljusa väggar och askparkett på golvet.

SOVRUM
Sovrum med plats för dubbelsäng. Garderob och linneskåp till förvaring. Ett fönster släpper in ljus. Ljusa väggar och askparkett på golvet.

BADRUM med TVÄTTAVDELNING
Fräscht helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Spegel med belysning och tvättställ med vit kommod med dubbelt eluttag i låda. Vikbara duschväggar i glas. Wc, handdukstork på väggen. Spotlights i taket. Grått klinkergolv och vit kakel på väggarna.

Fakta

Beteckning:
Krokslätt 33:6.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3, hiss finns.
Storlek:
2 rum. Boarea 53,5 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2018. Övriga utrymmen: Det finns två bokningsbara takterrasser på våning 5. På den ena finns en loungegrupp och TV, på den andra finns matplats och pentry. Samtliga bostäder har egen tvättutrustning men det finns dessutom en bokningsbar tvättstuga på innergården. Här finns också en cykelverkstad med verktyg, mekställ och cykeltvätt. I garaget finns cykelparkering. Lägenheten har vindsförråd.
Balkong:
Lägenheten har balkong.
TV- och internetanslutning:
Com hem. Obligatorisk avgift utgår för basutbud bredband, TV och fast telefoni.
Bilplats:
I föreningens garage finns 88 st garageplatser som går att hyra för 1 300 kr/mån varav 26 st är med laddplats för el/hybridbil och kostar 100 kr extra per månad. Till garageplatsen är det separat kö. Det finns även fyra mc--platser som kostar 375 kr/mån.

På vissa gator i området är det fri parkering. Det finns även avgiftsbelagda parkeringsplatser i närheten, för mer info se https://sodrafredriksdal.bostadsratterna.se/ovrig-information/garage-och-parkering

BILPOOL
Som medlem i föreningen ingår månadsavgiften för medlemskapet "Lagom" i bilpoolen "M" (tidigare Sunfleet) fram till och med april 2023. Närmsta bilpool finns i föreningens garage. För mer information samt priser se https://m.co/se/en-US/.

Ekonomi

Avgift:
3 614 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten.
Andelstal:
Andel i föreningen: 0.41900 %. Andel av årsavgift: 0.42 %.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 177 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: uppvärmt vatten efter egen förbrukning 67 kr, obligatoriskt tillägg för tv och bredband och telefoni 110 kr. Utöver detta tillkommer kostnad för hushållsel ( ca 250 kr/mån) och hemförsäkring (ca 100 kr/mån). Observera att dessa kostnader kan variera beroende på antalet personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 473 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1183 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Södra Fredriksdal. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Brf Södra Fredriksdal består av 256 lägenheter i tre flerbostadshus med 6-7 våningar samt garage under mark med 88 parkeringsplatser. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentreprenad av Skanska Sverige AB. Föreningen registrerades hos Bolagsverket 2014 och förvärvade fastigheten Krokslätt 33:6 i Göteborgs kommun i december 2016. Den totala lägenhetsyta är 11 524 kvm samt 1 449 kvm loft. Den sista lägenheten tillträddes i början av 2019. Mer information samt eventuella gemensamhetsanläggningar, servitut om finns i årsredovisningen.
Avgiftsförändringar: I nuläget finns det inga beslutade avgiftsändringar (enligt styrelsen 2020-09-01).
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Kommande renoveringar: I nuläget finns det inga beslutade underhållsåtgärder (enligt styrelsen 2020-09-01).
Övriga utrymmen: Det finns två bokningsbara takterrasser på våning 5. På den ena finns en loungegrupp och TV, på den andra finns matplats och pentry. Samtliga bostäder har egen tvättutrustning men det finns dessutom en bokningsbar tvättstuga på innergården. Här finns också en cykelverkstad med verktyg, mekställ och cykeltvätt. I garaget finns cykelparkering.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

424263-53

424263-50

424263-18

424263-29

424263-64

424263-14

424263-26

424263-01

424263-03

424263-06

424263-10

424263-34

Planritning

60748931_Ebbe Lieberathsgatan 16 A_2D

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep