Visas sön 25 apr

Göteborg

Ebbe Lieberathsgatan 14B

Visning

 • Sön 25 apr
  kl. 14:00-14:30

  BOKAD VISNING - Max 2 personer per sällskap. Välkommen att boka tid på mäklarens hemsida: www.christander.se

  Boka

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
39  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
5 i hissen
Byggår:
2020
Avgift:
2 413 kr/mån
Pris:
2 595 000 kr, utgångspris
 • Nybyggd 2020
 • Badrum med klinkergolv och komfortvärme
 • Sovrum med plats för dubbelsäng
 • Helintegrerad kyl/frys och diskmaskin
 • Gemensam bastu och gästlägenhet i föreningen
 • Nära Willys, ICA och Nordic Wellnes
 • Ca 150 meter till spårvagnen
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Smart planerad tvåa byggd 2020

Nybyggd tvåa 2020 med flera tillval i JMs fina nyproduktion Brf Atlas. Mycket välplanerade kvadratmeter med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, sovrum med plats för dubbelsäng, badrum med komfortvärme i golvet och hall med praktiskt klinkergolv. Köket från Vedum har vitvaror från Siemens och erbjuder gott om plats till förvaring i skåp och lådor. Helintegrerad kyl/frys och diskmaskin ger ett enhetligt och stiligt intryck. Sovrummet har plats för dubbelsäng och den smarta skjutdörrsgarderoben med Elfa system för praktisk förvaring. Helkaklat badrum med klinkergolv och komfortvärme samt kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Hallen är optimalt planerad med klinkergolv och garderob med spegelskjutdörrar som tillval. Utöver de smarta skjutdörrsgarderoberna med Elfa system finns externt förråd till lägenheten i källaren.

Brf Atlas har en gemensamhetslokal och gästlägenhet som föreningens medlemmar kan boka. Bostaden har ett centralt och populärt läge med närhet till både grönområden och stadspuls. Gångavstånd till mataffärer så som Willys och ICA Maxi, gym och kommunikationer. Några minuter med spårvagn nås Korsvägen och Göteborgs innerstad med all service du kan tänkas behöva. Nära till evenemangsstråket med Världskulturmuseet, Universeum, Liseberg och Scandinavium och trevliga restauranger.

Virtuell styling

Bilder

11283284_11-328-16_photo_web

11283284_10-328-16_photo_web

11283284_19-328-16_photo_web

11283284_14-328-16_photo_web

10-Kok

9-Kok

14-Matplats

8-Kok

11283284_4-328-16_photo_web

12-Sovrum

1-Badrum

6-Badrum

7-Ovrigt

6040707_1_30

6029805-25

6078379-73

6078379-70

6040707_1_31

6040707_1_29

FB_insta_twitter_linkedin_square

Referenser hemnet

Planritning

11268460_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Bakom säkerhetsdörren med titthål möts ni av vitmålade väggar och praktiskt klinkergolv. I hallen finns en praktisk garderob med spegelskjutdörrar och Elfa system.

KÖK
Köket från Vedum har vitvaror från Siemens och erbjuder gott om plats till förvaring i skåp och lådor. Helintegrerad kyl/frys och diskmaskin ger ett enhetligt och stiligt intryck. Mikrovågsugn, induktionshäll, ugn, integrerad diskmaskin och en spiskåpa från Franke. Vitmålade väggar och ekparkett.

VARDAGSRUM
Vardagsrummet har öppen planlösning mot köket och plats för både soffa, soffbord och tv. Ekparkett och vitmålade väggar.

SOVRUM
Lägenhetens sovrum har plats för dubbelsäng och här finns en praktisk garderob med skjutdörrar för förvaring. Vitmålade väggar och ekparkett.

BADRUM med KOMFORTVÄRME
I det stilrena helkaklade badrummet finns en kombinerad tvättmaskin och torktumlare från Siemens, dusch med öppningsbara dörrar, handfatskommod med eluttag, wc, en torkställning och skåp för förvaring.
Ovanför tvättstället finns en snygg spegel med belysning och touchfunktion. Klinkergolv med komfortvärme ger en extra lyxig känsla.

Fakta

Beteckning:
Krokslätt 33:7.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 5 i hissen, hiss finns.
Storlek:
2 rum. Boarea 39 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2020.
Energideklaration: Energiklass D. Specifik energiprestanda 60 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 79 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2021-01-05.
Övriga utrymmen: I föreningen finns en gemensamhetslokal på gården, gästlägenhet med pentry, wc och dusch, cykelparkering i källaren och på gården, barnvagns- och rullstolsförråd och extra lägenhetsförråd för uthyrning.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play.
Bilplats:
Föreningen disponerar över 63 garageplatser och 3 mc-platser. En garageplats kostar 1 300 kr/mån och en garageplats med el kostar 1 800 kr/mån. Mc-plats i garage kostar 500 kr/mån. Separat kö.

Ekonomi

Pris:
2 595 000 kr, utgångspris.
Avgift:
2 413 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten.
Andelstal:
Andel i föreningen: 0,53 %.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 430 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 100 kr, obligatoriskt tillägg, telia triple play 220 kr och varmvatten efter egen förbrukning ca 110 kr. Hushållsel efter egen förbrukning tillkommer och är i nuvarande hushåll ca 150 kr/mån. Observera att driftkostnaderna kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Atlas.
Allmänt om föreningen: Brf Atlas består av 146 lägenheter med en total boarea på 8 661 kvm samt fyra lokaler. Föreningens adresser är Ebbe Lieberathsgatan 14A-14D och Falkenbergsgatan 4A-4F. Byggnadsprojektet genomfördes som totalentreprenad av JM AB.
Avgiftsförändringar: Det finns inga beslutade avgiftsförändringar enligt kontakt med den ekonomiska förvaltaren 2021-02-12.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Övriga utrymmen: I föreningen finns en gemensamhetslokal på gården, gästlägenhet med pentry, wc och dusch, cykelparkering i källaren och på gården, barnvagns- och rullstolsförråd och extra lägenhetsförråd för uthyrning.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig. Nyproducerade bostäder är ofta belägna i expansiva områden, vilket innebär att omgivningarna kring föreningens fastighet och de blivande bostadsrätterna kan komma att förändras. Förvärvare av en nyproducerad bostadsrätt rekommenderas därför att kontakta kommunen för vidare information om det finns byggplaner för intilliggande fastigheter.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep