Visas sön 8 aug

Högsbo - Flatås - Göteborg

Distansgatan 23 D

Visning

 • Sön 8 aug
  kl. 15:30-16:00

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka visning på mäklarens hemsida www.christander.se där det även finns en digital visning av lägenheten som du kan se när du vill. Den digitala visningen ligger under dokument och länkar samt överst innan bilderna

  Boka
 • Mån 9 aug
  kl. 16:00-16:30

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka visning på mäklarens hemsida www.christander.se där det även finns en digital visning av lägenheten som du kan se när du vill. Den digitala visningen ligger under dokument och länkar samt överst innan bilderna

  Boka

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
41  kvm
Antal rum:
1 rum
Byggår:
2016
Avgift:
2 606 kr/mån
Pris:
1 995 000 kr, utgångspris
 • Egen uteplats med eftermiddagssol
 • Takhöjd om ca 2.90 i alla rum utom badrum
 • Sovalkov med plats för två
 • Badrum med golvvärme
 • Klädkammare inne och förråd på entréplan
 • Ledig odlingslott i föreningen
 • Utegym
 • Gemensam grillplats
 • Nära bushållsplats
 • Ca 20-25 minuter till Chalmers & GU
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Välplanerad gavellägenhet med stor uteplats och eftermiddagssol

Ljus välplanerad gavellägenhet med stor uteplats om ca 16 kvm med eftermiddagssol. Modernt fullutrustat kök med kyl/frys, diskmaskin, induktionshäll och micro. Mysigt vardagsrum med utgång till uteplatsen. Helkaklat stort ljust badrum med golvvärme. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Bra plats till förvaring i klädkammare samt förråd. Här bor du nära kommunikationer och service. Busshållsplats utanför huset och ca 20-25 minuter till Chalmers & Göteborgs Universitet. Ca 500 meter till spårvagnshållsplats.

Virtuell visning

Virtuell styling

Bilder

11476420_4-178-16_photo_web

10-Kok

12-Vardagsrum

9-Vardagsrum

11476420_3-178-16_photo_web

2-Hall

7-Badrum

6-Badrum

11476420_4-178-16_photo_web

11476420_2-178-16_photo_web

13-Terass

14-Omrade

3-Fasad

11476420_1-178-16_photo_web

11474911_2-178-16_photo_web

Buss

11474911_3-178-16_photo_web

frilagd camilla

FB_insta_twitter_linkedin_square

Planritning

11438931_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och garderob till förvaring.

KÖK med MATPLATS
Kök och vardagsrum i öppen planlösning med plats för matbord. Vitt kök med många lådor och skåp erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Bänkskiva i laminat med kakel ovan. Kyl/frys, glaskeramikhäll, ugn och fläkt. Inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin.

VARDAGSRUM
Vardagsrum som erbjuder plats för soffa, soffbord och TV. Flera fönster och en glasad balkongdörr ger ljus och luftighet. Från vardagsrummet kommer du ut på uteplatsen med eftermiddagssol.

SOVALKOV
Mysig sovalkov med plats för två.

BADRUM med GOLVVÄRME
Fräscht helkaklat badrum med fönster samt kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Spegelskåp med belysning och tvättställ med kommod. Vikbar duschvägg. Klinkergolv med golvvärme och kaklade väggar.

KLÄDKAMMARE
I hallen finns en klädkammare som erbjuder mycket plats till förvaring, inredd med klädstång och hyllor.

UTEPLATS
Stor uteplats om ca 16 kvm med eftermiddagssol och plats för både utemöbler och blommor.

FÖRRÅD
Eget förråd bekvämt placerat i entréplan.

Fakta

Beteckning:
Järnbrott 145:2.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 1, hiss finns.
Storlek:
1 rum. Boarea 41 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Upplåten mark:
Uteplatsen/marken om ca 16 kvm är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten).
Byggnad:
Byggnadsår: 2016.
Energideklaration: Energiklass D. Energiprestanda, primärenergital 94 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2019-05-09.
Övriga utrymmen: För föreningens medlemmar finns cykelrum och barnvagnsrum, gemensam tvättstuga, styrelserum, sophus och återvinningscentral. Föreningen har även ett gästrum som medlemmarna kan boka. Gästrummet ligger på Distansgatan 23 A och här finns fyra sängplatser samt pentry och wc/dusch i anslutning. Det finns gemensamma grillplatser, odlingslotter för den som är intresserad samt ett utegym. Förråd om ca 2 kvm finns i entréplan.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play.
Bilplats:
35 parkeringsplatser på mark (ca 420 kr/mån) varav 8 st har motorvärmare (ca 473 kr/mån). Separat kö gäller.

Ekonomi

Pris:
1 995 000 kr, utgångspris.
Avgift:
2 606 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen: 1,14567%. Andel av årsavgift: 1,18657%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 810 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 130 kr, hushållsel 250 kr, obligatoriskt tillägg (bredband/tv/telefoni) 230 kr och varm- och kallvatten (debiteras efter egen förbrukning) 200 kr. Observera att driftskostnader kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är inte pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av säljaren.

Förening

HSB Brf Famnen. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: HSB Brf Famnen registrerades hos bolagsverket 2014. Föreningen äger fastigheten Järnbrott 145:2 med adresserna Distansgatan 23 A-D som består av 70 bostadsrättslägenheter och två gemensamma lokaler. Den totala bostadsarean är 3 623 kvm.

För att bli medlem i föreningen krävs också att man är medlem i HSB. För mer information: https://www.hsb.se/goteborg/medlem/privatperson/om-medlemskapet/.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Övriga utrymmen: För föreningens medlemmar finns cykelrum och barnvagnsrum, gemensam tvättstuga, styrelserum, sophus och återvinningscentral. Föreningen har även ett gästrum som medlemmarna kan boka. Gästrummet ligger på Distansgatan 23 A och här finns fyra sängplatser samt pentry och wc/dusch i anslutning. Det finns gemensamma grillplatser, odlingslotter för den som är intresserad samt ett utegym.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep