Kommande

Högsbo - Flatås

Distansgatan 23 B

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
78,3  kvm
Antal rum:
3 rum
Byggår:
2016
Avgift:
4 339 kr/mån
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Välplanerad stor 3:a med balkong i bästa västerläge

Ljus välplanerad lägenhet med balkong i bästa västerläge. Modernt fullutrustat kök med stor kyl och frys, diskmaskin, induktionshäll och micro. Vid fönstret finns en ljus matplats för 6-8 personer. Vardagsrummet är rymligt med plats för stora sällskap att umgås och trivas i. Två ljusa fina sovrum. Helkaklat fräscht badrum med tvättmaskin och torktumlare. Från vardagsrummet kommer du ut på den härliga balkongen med eftermiddagssol.

Här bor du i ett nybyggt hus nära kommunikationer och service.

Detta är en kommande försäljning, välkommen att kontakta mäklaren för mer information.

Bilder

hus

Planritning

Distansgatan 23B

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Beteckning:
Järnbrott 145:2.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 5, hiss finns.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 78,3 m². Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2016.
Energideklaration: Energiklass D. Energiprestanda, primärenergital 94 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2019-05-09.
Övriga utrymmen: För föreningens medlemmar finns cykelrum och barnvagnsrum, gemensam tvättstuga, styrelserum, sophus och återvinningscentral. Föreningen har även ett gästrum som medlemmarna kan boka. Gästrummet ligger på Distansgatan 23 A och här finns fyra sängplatser samt pentry och wc/dusch i anslutning. Det finns gemensamma grillplatser, odlingslotter för den som är intresserad samt ett utegym. Källarförråd.
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play.
Bilplats:
35 parkeringsplatser på mark (ca 420 kr/mån) varav 8 st har motorvärmare (ca 473 kr/mån). Separat kö gäller.

Ekonomi

Avgift:
4 339 kr/mån. I avgiften ingår värme.
Andelstal:
Andel i föreningen: 2.08669 %. Andel av årsavgift: 2.03490 %.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 734 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 104 kr, varm- och kallvatten (debiteras efter egen förbrukning) 400 kr och obligatoriskt tillägg (bredband/tv/telefoni) 230 kr. Hushållsel tillkommer efter egen förbrukning och är i nuvarande hushåll ca 300 kr/mån. Observera att driftskostnader kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av säljaren.

Förening

HSB Brf Famnen. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: HSB Brf Famnen registrerades hos bolagsverket 2014. Föreningen äger fastigheten Järnbrott 145:2 med adresserna Distansgatan 23 A-D som består av 70 bostadsrättslägenheter och två gemensamma lokaler. Den totala bostadsarean är 3 623 kvm.
Avgiftsförändringar: Föreningen har beslutat att höja årsavgiften med 5 % fr.o.m. juli 2020 (enligt kontakt med styrelsen 2020-05-11).
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Övriga utrymmen: För föreningens medlemmar finns cykelrum och barnvagnsrum, gemensam tvättstuga, styrelserum, sophus och återvinningscentral. Föreningen har även ett gästrum som medlemmarna kan boka. Gästrummet ligger på Distansgatan 23 A och här finns fyra sängplatser samt pentry och wc/dusch i anslutning. Det finns gemensamma grillplatser, odlingslotter för den som är intresserad samt ett utegym.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep