Nyproduktion

Trädgårdsstaden - Skövde

Brf Staketet Snödroppen - Etapp 2 - Swebostad

Visning

 • Kontakta mäklaren för visning.

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättsradhus
Boarea:
106 kvm
Antal rum:
4 - 5 rum
Avgift:
4 500 kr/mån
Pris:
1 995 000 - 2 295 000 kr
Prel. inflyttning:
Sommaren 2019
Byggbolag:
Swebostad AB

Brf Staketet Snödroppen Etapp 2 - Trädgårdsstaden i Skövde

Etapp 2 slutsåld - välkommen att boka ett radhus i etapp 3!
Välplanerade BR-radhus med härlig tomt och två uteplatser. 106 kvm fördelade på 4–5 rum och kök. Planlösningen är flexibel och kan anpassas till 3 eller 4 sovrum på övervåningen efter era önskemål. Uteplats och lättskött trädgård. Smarta nyckelfria kodlås. Möjlighet att välja till en balkong. Parkering med el-laddning framför huset. Klart sommaren 2019.

Interiören har hög standard, smakfulla materialval och golvvärme på hela entréplan. Goda umgängesytor med en mycket ljus och trevlig planlösning i kök och vardagsrum. Kvalitetskök från Vedum med vitvaror från Electrolux. Sovrumsavdelning på övre plan med 3–4 sovrum alt. med allrum. Helkaklade badrum på varje plan, varav det ena med egen klädvårdsavdelning.

Egen parkering med eluttag för laddning av elbil/elcykel finns invid huset. Samtliga hus och gemensamhetsutrymmen utrustas med smarta nyckelfria kodlås och belysning. Varje radhus har ett eget rymligt förråd om 6 kvm på den egna tomten.

Husen är energieffektiva med frånluftsvärmepump, golvvärme på hela entréplan och radiatorer på övre plan. Mekanisk frånluft genom värmepump.

Radhusen säljs till fast pris, dvs först till kvarn och ingen budgivning.

Trädgårdsstaden i Skövde
Trädgårdsstaden ligger strax öster om Skövde centrum, alldeles invid handelsområdet Stallsiken. Områdets karaktär är mysig och småskalig bebyggelse binds samman med traditionella gator, förgårdar och trädgårdar. Här blandas små flerfamiljshus med kvarter med radhus, parhus och friliggande villor. Målsättningen är även att det skall finnas olika boendeformer, hyresrätter, bostadsrätter och eget ägande. Det möjliggör att man kan bo och leva i stadsdelen, även om man exempelvis får ändrade familjeförhållanden. Trädgårdsstaden i Skövde kommer att inrymma ca 1200 bostäder i huvudsak 1-2½ våningar.

Bekvämt och bekymmersfritt boende med vacker natur inpå knuten och närhet till det mesta med en nybyggd grundskola och busshållplats runt hörnet. I kvarteret Staketet finns lekplatser och gemensamma grönytor för trevligt umgänge. Området bjuder in till sköna promenader, shoppingrundor på stan eller trevligt sällskap med vänner och familj vid huset.

Stallsikens handelsområde erbjuder redan nu aktörer som Plantagen, Biltema, MediaMarkt och Willys samtidigt som det pågår en utveckling av området.
I Trädgårdsstaden finns idag en förskola och 2018 ska en grundskola årskurs F-6 samt ytterligare en förskola öppnas. Det finns även plats för annan offentlig/kommersiell närservice som kan komma at efterfrågas. I närområdet ligger även en ridskola.

Goda kommunikationer med buss och från Trädgårdsstaden till Skövde Resecentrum tar det knappt 20 minuter. Bussarna avgår med ca 20-minuters intervaller. Skövde centrum med stort utbud av service och affärer samt goda pendlingsmöjligheter med tåg.

Skövde är känt för sitt breda utbud av fritidsaktiviteter och har ett stort utbud av idrott, skidspår, bad och andra aktiviteter. Härliga promenad- och naturområden, bland annat på Billingens fritidsområde som sedan 2013 är ett certifierat Vasaloppscenter för skidor, cykel och löpning.

Bilder

fasad_ost3

fasad_vast2

Allrum sov

Bad tvätt

Matplats

Kök 4

page_2

page_3

page_5

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Preliminär inflyttning:
Sommaren 2019.
Pris:
1 995 000 - 2 295 000 kr.
Månadsavgift:
4500 kr/mån.
Bostäder:
Bostadsrättsradhus.
Storlek:
Boarea 106 kvm. Antal rum 4 - 5.
Etapp:
Etapp 2.

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep