Visas sön 23 jan

Västra Frölunda - Göteborg

Antenngatan 5A

Visning

 • Sön 23 jan
  kl. 13:10-13:30

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka tid

  Boka visning
 • Mån 24 jan
  kl. 16:00-16:30

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka tid

  Boka visning

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
52  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
5 av 7, hiss finns
Byggår:
2020
Avgift:
3 026 kr/mån
Pris:
2 495 000 kr, utgångspris
 • Inglasad balkong ca 14 kvm
 • Samlingslokal med övernattningsrum
 • Nybyggd 2020
 • Klädkammare & Skjutdörrsgarderober
 • Externt förråd
 • Busshållsplats utanför huset
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Kvadratsmart tvåa med stor inglasad balkong

Mycket fin och välplanerad lägenhet med öppen planlösning mellan kök och vardagsrum. Sovrum med plats för två och praktisk skjutdörrsgarderob samt klädkammare som erbjuder mycket plats till förvaring. Lägenheten har stora fina fönster och inglasad balkong om ca 14 kvm med gott om plats för umgänge och avkoppling. Badrum med dusch och kombinerad tvättmaskin/torktumlare. Här bor du lyxigt bekvämt i en nybyggd bostadsrätt 2020 och i en välskött förening med samlingslokal och övernattningsrum samt garage. 55+ vilket innebär att minst 1 person av de som köper bostadsrätten och lever under äktenskapsliknande förhållanden ska ha fyllt 55 år. Välkommen på visning!

Här bor du nära ett varierat utbud av både service och dagligvaruhandel så som fiskaffär, frisör, tandläkare och cykelaffär. Buss 185, 84 och 95 går utanför huset och närmsta spårvagnshållplats är Musikvägen som det tar 15 minuter att gå till.

Gamla Säröbanan är numera cykelbana och det tar 10 – 15 minuter att cykla in till Linnéstaden eller Slottskogen. Cykelbanan leder också ut till havet och på ca 15 minuter når du Askimsvikens badplats. Änggårdsbergen och Ruddalens fritids/idrottsanläggningar ligger inom promenadavstånd. Nära till Frölunda Torg köpcentrum som erbjuder shopping i över 200 butiker, restauranger och caféer.

Bilder

19-Balkong

17-Kok

16-Kok

13-Matplats

10-Vardagsrum

8-Sovrum

9-Sovrum

7-Tvattstuga

6-Badrum

18-Hall

19-Balkong

11684603_1-312-5_2D_web

3-Vardagsrum

4-Kok

2-Vardagsrum

1-Vardagsrum

5-Omrade

20-Omrade

Digitalt visitkort nytt foto

Planritning

11684603_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med plats för avhängning och förvaring i skjutdörrsgarderob med spegelglas.

KÖK och MATPLATS
Vitt kök med tyststängande lådor och skåp erbjuder gott om förvaring och arbetsytor. Bänkskiva i grå ton och vitt kakel i liggande sättning på väggen över bänken. Inbyggd mikrovågsugn, ugn, induktionshäll och fläkt. Integrerad diskmaskin och kombinerad kyl och frys. Extra förvaring och avlastningsplats i väggskåp.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med plats för både soffa, soffbord och TV-möbel. Stort fönster och utgång till den inglasade balkongen.

SOVRUM
Sovrum med plats för två. Bra förvaring i skjutdörrsgarderob med ELFA system samt klädkammare.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till sovrummet finns en praktisk klädkammare med hyllsystem och linneskåp.

BADRUM
Fräscht ljust helkaklat badrum med klinkergolv. Wc, spegelskåp med belysning och tvättställ med kommod. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare med en praktisk bänkskiva ovanpå och ett vägghängt skåp. Dusch med svängda vikbara duschväggar. Utfällbar torkställning på väggen.

BALKONG
Härlig inglasad balkong om ca 14 kvm i fint läge med gott om plats för umgänge och avkoppling. Här finns infravärme samt eluttag.

55+
Minst 1 person av de som köper bostadsrätten och lever under äktenskapsliknande förhållanden ska ha fyllt 55 år.

Fakta

Beteckning:
Antenngatan 5A-5B.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 5 av 7, hiss finns.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 52 kvm. Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningens ekonomiska förvaltare. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2020.
Energideklaration: Energiklass C. Specifik energiprestanda 63 kWh/kvm år. Energiprestanda, primärenergital 83 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2020-01-16.
Förråd finns i källaren.

Ekonomi

Pris:
2 495 000 kr, utgångspris.
Avgift:
3 026 kr/mån.
Andelstal:
Andel i föreningen: 2.11%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 702 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 185 kr, hushållsel 193 kr, varmvatten efter egen förbrukning 104 kr, telia triple play - bredband och tv & fast telefoni 220 kr.
Antal personer i hushållet: 2. Observera att driftkostnaderna kan varier beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 483 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1208 kr som betalas av säljaren.

Förening

Brf Radiotorget Järnbrott. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen har den 3 juni 2019 förvärvat fastigheten Järnbrott 16:2 i Göteborgs kommun. Lagfart erhölls den 20 december 2019. Föreningen har tecknat avtal med Seniorgården AB (Entreprenören) för uppförande av föreningens hus. På föreningens fastighet har det uppförts ett flerbostadshus i 5-7 våningar med totalt 40 bostadsrättslägenheter, total boarea ca. 2 628 m2. Föreningen disponerar över 25 parkeringsplatser i garage och det är 1 person i kö 2021-12-24. Garageplats kostar 1100 kr/mån och 1450 kr/mån med el.laddning 3,7 kW för el.hybrid. 350 kr ingår för laddning. Överstigande faktureras separat. 2 st. platser för laddning 11 kW för ren elbil är på gång att installera. I föreningens fastighet finns upplåtet servitut avseende starkström till förmån för Göteborgs Energi Nät AB.

Inga beslutade avgiftsändringar enligt styrelsen 2021-12-24

I fastigheten finns gemensamhetslokal som kan bokas utan kostnad och övernattningsrum som kan bokas för 200 kr/natt. I fastigheten finns undercentral för fjärrvärme och vatten, el-central/elrum, fläktrum och telerum. Det finns även två hissar, hisschakt, entréer, trapphus och postboxar. Utrymme för källsortering av sopor samt fastighets- och rullstolsförråd. I garaget finns cykelförvaring.

Föreningen får godkänna medlemskap för fysisk person som fyllt 55 år. Om äkta makar eller sammanboende under äktenskapslika förhållanden förvärvar bostadsrätten är det tillräckligt om en av parterna fyllt 55 år.

Föreningens E-postadress: ordforanden@brfradiotorget.se
Föreningens Hemsida: https://radiotorget.smartbrf.se/.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, ekonomisk förvaltare, årsredovisningen samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep