Kommande

Göteborg

Ahrenbergsgatan 4D

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
48,5  kvm
Antal rum:
2 rum
Byggår:
1950
Avgift:
3 468 kr/mån
 • Ljus gavellägenhet
 • Sovrum mot den grönskande gården
 • Kök med ljus matplats vid fönster
 • Klädkammare och skjutdörrsgarderob
 • Badrum med fönster
 • Nära matbutiker & service
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Välplanerad gavellägenhet i populära Munkebäck

Välplanerad gavellägenhet i populära Munkebäck nära service, kommunikationer och natur. Munkebäck är ett expansivt område med mycket nybyggda bostäder blandat med charmig äldre bebyggelse. Här bor du i en ljus och luftig lägenhet med bra förvaring i garderober och klädkammare. Stort sovrum in mot gården med plats för dubbelsäng. Helkaklat ljust badrum med fönster. Lägenhetens alla rum har ljusa väggar och trägolv. Läs mer nedan.

Bilder

6017921-24

6017921-35-

Till hemnet banner nytt foto

6017921-51

6017921-01_k

FB_insta_twitter_linkedin_square

6017921-55

6017921-53

Digitalt visitkort nytt foto

6017921-54

Planritning

60748901_Ahrenbergsgatan 4D_2D

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med gott om plats till förvaring i väggfast skåp, snygg hatthylla med spegel och krokar samt tillhörande bänkskåp.

KLÄDKAMMARE
I anslutning till hallen finns den praktiska klädkammaren med många hyllor och klädstång för hängning.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med stort fönster in mot den grönskande gården. Här finns plats för både soffgrupp och läshörna/skrivbord för den som önskar.

KÖK med MATPLATS
Kök med ljusgrå köksinredning med många skåp och lådor till förvaring. Matchande grått kakel ovan bänkskivan. Kyl och frys, spis med ugn och fläkt ovanför, inbyggd mikrovågsugn och diskmaskin. Ljus matplats vid fönstret.

SOVRUM
Stort ljust sovrum med gott om plats plats för dubbelsäng. Här finns mycket plats till förvaring i en snygg skjutdörrsgarderob.

BADRUM med FÖNSTER
Ljust helkaklat badrum med dusch och handdukstork. Spegel ovanför vitt tvättställ med kommod och två lådor. Ovanför WC finns ett extra väggskåp i vitt till förvaring. Vitt kakel på väggarna som bryts av snyggt mot ett grått klinkergolv.

Fakta

Beteckning:
Flerfamiljshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Storlek:
2 rum varav 1 sovrum. Boarea 48,5 kvm. Boareauppgift enligt bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 1950.
Energideklaration: Energiklass E. Energiprestanda, primärenergital 105 kWh/kvm år. Energideklaration är utförd, 2017-04-25.
Övriga utrymmen: Tvättstuga, torkrum och torktumlarrum finns i källaren i B-huset. Det finns förråd till lägenheten i källaren och på vinden, båda i samma uppgång. Vindsförrådet kan försvinna om vinden byggs om till lägenhet.
TV- och internetanslutning:
ComHem.
Bilplats:
Föreningen förfogar över 20 parkeringsplatser och 4 garage. Kostnaden för en parkeringsplats är 400 kr/mån. Till platserna är det separat kö.

Ekonomi

Avgift:
3 468 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten och kabel-TV.
Andelstal:
Andel i föreningen: 2,39074 %. Andel av årsavgift: 2,26 %.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 150 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: försäkring 150 kr. Kostnad för hushållsel och bredband tillkommer. Observera att driftskostnaderna kan variera beroende på antal personer samt brukandet av bostaden.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Plåtbockaren. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar fastigheten Kålltorp 87:3 i Göteborg med tomträtt. Nuvarande tomträttsavgäld sträcker sig fram till 2027. Byggnadens totalyta är 2 204 kvm, varav 2 053 fördelas på 43 lägenheter. Av dessa lägenheter är alla upplåtna med bostadsrätt. Delat ägande tillåts med minsta andel 25 % enligt information från styrelsen. Föreningens ekonomiska förvaltning sköts av Husjuristerna AB.

Se mer information i föreningens årsredovisning och på deras hemsida.
Avgiftsförändringar: Inga planerade avgiftsförändringar enligt förening- 3/5-19.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Kommande renoveringar: Dagvattensystemet kommer bytas ut men datum är ej satt.
2004 gjordes relining av avloppsstammar.
Övriga utrymmen: Tvättstuga, torkrum och torktumlarrum finns i källaren i B-huset.

Området

I populära Munkebäck bor du nära service, kommunikationer och natur. Bra läge med välsorterad ICA-butik på nära gångavstånd. I området finns även restauranger, caféer, gym samt närhet till vacker natur och rekreationsområden i Härlanda tjärn och Delsjöområdets naturreservat. Goda kommunikationer till innerstaden med både buss och spårvagn.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep