Kommande

Flatås Park - Göteborg

Svängrumsgatan 83

Visning

 • Kontakta mäklaren för visning.

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
35  kvm
Antal rum:
1 rum
Våning:
4 av 5, hiss finns
Byggår:
2018
Avgift:
2 152 kr/mån
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725-601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nyproducerad lägenhet med balkong och påkostade tillval

Nybyggd, inflyttningsklar lägenhet med välplanerade ytor, påkostade materialval och balkong. Nu har du chansen att flytta in i en lägenhet där ingen annan bott!

Inredningen är genomgående smakfull och modern med extra tillval.
Snyggt ekparkettgolv i vit mattlack och ljusa målade väggar tillsammans med stora fönsterpartier skapar en härlig rymd och ett generöst ljusinsläpp. Kvalitetskök från Marbodal med ljus matplats vid fönster. Helkaklat badrum med egen kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har en härlig balkong med gott om plats för umgänge och avkoppling.

Här bor man i ett lugnt och trivsamt område med närhet till både stad och natur. På nära avstånd ligger Frölunda Torg med all service samt både Ruddalen och Slottsskogens natur. Goda kommunikationer med både buss och spårvagn. Välkommen att trivas!.

Sälj med nr 1

Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med skjutdörrsgarderob med städskåpsdel. Parkettgolv och ljust målade väggar som är genomgående i hela lägenheten.

KÖK och MATPLATS
Kök och vardagsrum i en trevligt öppen planlösning. Kvalitetskök från Marbodal med luckor Arkitekt plus Ask. Bänkskiva laminat grå betong med kakel Centro Carrara på väggen ovan. Bänkbelysning infällda spotlights under väggskåp med dimmer. Vitvaror i rostfritt med kombinerad kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn samt fläkt och inbyggd mikrovågsugn. Ljus matplats vid fönster. Parkettgolv och ljust målade väggar.

VARDAGSRUM
Vardagsrum i öppen planlösning med köket. Rymligt vardagsrum med plats för soffa och tillhörande möblemang. Stort fönster med glasad balkongdörr gör rummet ljust och luftigt. Parkettgolv och ljust målade väggar.

SOVALKOV
Sovalkov med plats för säng och tillhörande möblemang. Garderob och linneskåp mot ena väggen. Parkettgolv och ljust målade väggar.

BADRUM
Fräscht helkaklat badrum med takdusch. Spegelskåp med belysning matchas med tvättställ med svart kommod. Vägghängd WC stol. Vikbara duschväggar i frostat glas med takdusch. Kombinerad tvättmaskin och torktumlare. Grått klinkergolv och vitt kakel på väggarna.

BALKONG
Härlig balkong med söderläge och plats för både umgänge och avkoppling.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 4 av 5, hiss finns. Våningsplan 13 av 14 där 10 är entréplan. (Våningsplan 4 av 5.).
Storlek:
1 rum. Boarea 35 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 2018. Fjärrvärme med vattenburna radiatorer. FTX-system. Övriga utrymmen: Till lägenheten finns ett separat förråd, beläget i källaren. Det finns även cykelförråd, barnvagnsrum och föreningslokal. I området finns också två miljöhus. Två innergårdar med plantering mm. På innergården finns även en cykelservicestation.
Balkong:
Balkong
TV- och internetanslutning:
Telia Triple Play. TV-paket Lagom, IP-telefoni och bredband 100/10 Mbit. En multimediacentral finns i varje lägenhet.
Bilplats:
61 garageplatser. Går att hyra för 1 250 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö.9 parkeringsplatser. Går att hyra för 700 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Ekonomi

Avgift:
2 152 kr/mån. I månadsavgiften ingår värme, kallvatten, Telia triple-play.
Andelstal:
Andel i föreningen är 0,45173000%.
Driftkostnad:
Förbrukning av varmvatten och hushållsel kommer att mätas separat för varje lägenhet och faktureras efter uppmätt förbrukning en gång per kvartal. Således betalas varmvatten och hushållsel för tre månader på månadsavin för januari, april, juli och oktober. Beräknad kostnad för hushållsel är 119 kr/mån och varmvatten 73kr/mån, enligt den ekonomiska planen.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1163 kr som betalas av köparen.

Förening

Flatås Park.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, förvaltare, ekonomisk plan samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

435933-11

6001847-16

6001847-20

Planlösning

6001847-25

6001847-22

6001847-11

6001847-13

6001847-34

6001847-31

6001847-01-BM

6001847-06_6001847-04 hög

6001847-08

6001847-27

6001847-30

topplista

Karta

Karta

Sälj med nr 1


Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Blocket bostad
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Eminenta
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep