Kommande

Eriksberg - Göteborg

Monsungatan 108

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
51  kvm
Antal rum:
2 rum
Byggår:
2019
Avgift:
2 190 kr/mån
 • Vattenutsikt
 • Nybyggd 2019
 • Stor balkong i väster
 • Marbodalkök
 • Delvis inglasad balkong
 • Badrum med komfortvärme i golvet
 • Plats för dubbelsäng
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725-601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd välplanerad tvåa i HSB Brf Skaftö. Med bästa läge utan några hus utanför ser du ut över älven och vattnet. Stor balkong i fritt läge med både öppen och inglasad del. Smakfulla materialval och stora fönster för fint ljusinsläpp. Genomgående ekparkettgolv och klinkergolv i hall och badrum. Sovrum med skjutdörrsgarderob. Helkaklat badrum med kombinerad tvättmaskin och torktumlare.

NÄROMRÅDET
I populära Eriksberg bor du med närhet till kajpromenaden och havet.
I närheten finns Färjenäsparken, en av de största parkerna i Göteborg efter Slottsskogen. I parken finns en idrottsplats med skatebana, fotbollsplan, basketplan, utomhusgym och löparbanor.

SERVICE
Du hittar all tänkbar service på promenadavstånd och det finns flera träningsanläggningar i närområdet. I Eriksberg finns t ex en vårdcentral, servicebutiker, caféer, restauranger, frisörer, tandläkare och privatpraktiserande läkare. Eriksbergs köpcenter med Coop, Systembolaget, Handelsbanken och några specialbutiker ligger en kort promenad bort. I Sannegårdshamnen ligger Ica Kvantum i samma lokaler som bland annat Steinbrenner & Nyberg och Storken. För dig som gillar träning finns nyöppnade SATS Eriksberg, Friskis & Svettis m.fl.

KOMMUNIKATIONER OCH PARKERING
Flera bussar trafikerar Eriksberg.
Älvsnabben, som har 30-minuterstrafik, lägger till vid Dockepiren på Eriksberg. Med bil tar du dig enkelt ut på de stora lederna och via broarna eller motorvägarna vidare i alla väderstreck. Parkering finns i nära anslutning till området och garage finns under huset.

Sälj med nr 1

Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Rymlig hall med möjlighet till avhängning och förvaring i garderob. Svart klinkergolv och ljusa målade väggar.

KÖK
Kök och vardagsrum med öppen planlösning. Trevligt Marbodalkök i vinkel med mörka luckor med dämpning och rostfria handtag. Bänkskiva i laminat med grått kakel ovan. LED-spotlights över arbetsbänk.Helintegrerad kombinerad kyl/frys och inbyggd ugn och mikro. Induktionshäll och integrerad fläkt samt integrerad diskmaskin. Vitvaror i vitt utförande. Ekparkettgolv och ljust målade väggar.

VARDAGSRUM
Ljust vardagsrum med stora fönster och utgång till balkongen i bästa västerläge. Ekparkettgolv och ljust målade väggar.

SOVRUM
Ljust sovrum med plats för dubbelsäng och sängbord. Vit skjutdörrsgarderob med gott om plats till förvaring. Ekparkettgolv och ljust målade väggar.

BADRUM med KOMFORTVÄRME
Helkaklat badrum med klinkergolv med komfortvärme. Kombinerad tvättmaskin/torktumlare med arbetsbänk i laminat och väggskåp ovan. Vikbara duschväggar i grått glas, handfat med kommod och spegelskåp med belysning. Vägghängd wc samt handdukstork. Svart klinkergolv och vitt kakel.

BALKONG
Stor balkong som är både inglasad och öppen så man kan följa årets säsonger. Här finns plats för både utemöbler och blommor.

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3, hiss finns.
Storlek:
2 rum. Boarea 51 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 2019. Flerfamiljshus. Övriga utrymmen: Gemensamma utrymmen i föreningen: 1 gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet, 2 st cykelrum, garage, fläktrum, elcentral och fjärrvärmecentral.
TV- och internetanslutning:
Obligatorisk avgift för informationsöverföring från Telia utgår med 220 kr/mån.
Bilplats:
25 garageplatser i källarplan. Går att hyra. Till garageplatsen är det separat kö, 12 personer i kö 2019-03-06. Anmälan görs till HSB på 010-442 20 37.

Ekonomi

Avgift:
2 190 kr/mån. I avgiften ingår värme.
Andelstal:
Andel av insats: 1,41239%. Andel av årsavgift: 1,51153%.
Driftkostnad:
Obligatorisk avgift för informationsöverföring från Telia utgår med 220 kr/mån. Kostnad för hushållsel samt kall- och varmvatten debiteras efter egen förbrukning. Dessa kostnader varierar med brukarbeteendet men bedöms enligt den ekonomiska planen att vara ca 300-500 kr/mån för hushållsel och ca 150-300 kr/mån för varm- och kallvatten.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1163 kr som betalas av säljaren.

Förening

Brf Skaftö.
Allmänt om föreningen: Föreningen består av 47 lägenheter och en hyreslokal i två flerbostadshus. Byggnadsprojektet genomförs som totalentreprenad av HSB Produktion i Göteborg HB. Mer information samt eventuella gemensamhetsanläggningar, servitut mm finns i den ekonomiska planen.

För att bli medlem i föreningen krävs också att man är medlem i HSB.
Som ny medlem betalar du en medlemsandel i HSB. Är ni flera personer i ett hushåll som vill bli medlemmar betalar varje person sin medlemsandel men den årliga medlemsavgiften betalas alltså enbart av en person i hushållet, så kallad A-medlem. För mer information: https://www.hsb.se/goteborg/medlem/privatperson/om-medlemskapet/.
Övriga utrymmen: Gemensamma utrymmen i föreningen: 1 gemensamhetslokal med övernattningsmöjlighet, 2 st cykelrum, garage, fläktrum, elcentral och fjärrvärmecentral.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, ekonomisk plan samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

Egen

ang_8642

ang_8646

ang_8637_Shivam

ang_8656

ang_8692

ANG_8735

ang_8696

ang_8725_ang_8716

ANG_8703

ANG_8711

ANG_8707_ANG_8687

ANG_8707

ANG_8748

310977_76_1

310977_63_1

IMG_3773

IMG_3763

318037-44

334372_04

334372_05

kajen

Planritning

Karta

Karta

Sälj med nr 1


Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Blocket bostad
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Eminenta
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep