Visas sön 1 sep

Södra Centrum - Göteborg

Mölndalsvägen 89 B

Visning

 • Sön 1 sep kl. 12:30-13:00

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka här på hemsidan eller på camilla@christander.se

  Boka

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
78  kvm
Antal rum:
3 rum
Byggår:
2018
Avgift:
3 908 kr/mån
Pris:
3 695 000 kr, utgångspris
 • Nybyggt område med bostadsrätter
 • Nära ICA Maxi & Willys
 • Nordic Wellnes gym runt hörnet
 • Spårvagn och buss ett stenkast från bostaden
 • Garage under huset
 • Telia Triple Play - Bredband, TV & Telefoni
 • Badrum med komfortvärme i golvet
 • Tvättmaskin och torktumlare i badrummet
 • Externt förråd på samma våning
 • Stor inglasad uteplats
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725-601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Nybyggd trea med stor inglasad uteplats

Välkommen till en nybyggd välplanerad trea med stor inglasad uteplats. Toppmodernt vitt kök från Marbodal med ljus matplats vid fönster och grönskande utsikt. Det stora vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsmöbler. Sovrummen är smart placerade i varsin del av lägenheten. Helkaklat badrum med tvättavdelning. Till lägenheten hör ett förråd, bekvämt beläget på samma våningsplan.

Sälj med nr 1

Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Beskrivning

HALL
Välkomnande hall med mycket plats till förvaring i stor skjutdörrsgarderob med ELFA inredning och spegeldörrar. Infällda dimbara spotlights i taket. Ljus askparkett på golvet och ljusa väggar.

KÖK
Ljust kvalitetskök från Marbodal som erbjuder gott om förvaring i skåp och lådor. Vit skåpinredning med kromad grepplist. Bänkskiva i laminat med ljust, stående kakel på väggen ovan. LED-bänkbelysning med dimmer. Rostfria vitvaror med stor kyl och frys, integrerad diskmaskin, induktionshäll och varmluftsugn samt fläkt och mikrovågsugn. Gott om plats för matbord vid två stora fönster med grönskande utsikt. Ljus askparkett på golvet och ljusa väggar.

VARDAGSRUM och MATSAL
Det stora vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matsalsmöbler för den som önskar. Stora fönster med utgång till den inglasade balkongen gör rummet ljust och luftigt. Ljus askparkett på golvet och ljusa väggar.

SOVRUM 1
Rymligt sovrum med gott om plats för dubbelsäng och tillhörande möblemang. En hel vägg med skjutdörrsgarderober med ELFA inredning och vita dörrar. Ljus askparkett på golvet och ljusa väggar.

SOVRUM 2
Trevligt sovrum med plats för både säng och skrivbord.

BADRUM med KOMFORTVÄRME
Helkaklat badrum med dusch och tvättavdelning. Infällda dimbara spotlights i taket. Tvättställ med vit kommod matchas med spegel med belysning ovan. Kommoden har inbyggd och trådlös ljudanläggning. Takdusch med vikbara duschväggar i klarglas. Torkställning på vägg i polerat rostfritt stål. Tvättmaskin och torktumlare med praktisk arbetsbänk och väggskåp ovan. Ljusgrått klinkergolv med komfortvärme och vitt kakel på väggarna.

INGLASAD UTEPLATS
Härlig uteplats med plats för både utemöbler och blommor. De glasade partierna skjuts lätt åt sidan varma sommardagar och under årets svalare dagar kan du njuta av uteplatsen som ett extra rum.

FÖRRÅD
Till lägenheten hör ett förråd som ligger på samma våning som lägenheten.

Fakta

Beteckning:
Flerbostadshus.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 1, hiss finns.
Storlek:
3 rum varav 2 sovrum. Boarea 78 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Upplåten mark:
Uteplatsen/marken om ca 12 kvm är upplåten med bostadsrätten (ingår i bostadsrätten).
Byggnad:
Byggnadsår: 2018. Övriga utrymmen: I föreningen finns cykel- & barnvagnsrum, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd.
Uteplats:
Uteplats: Inglasad uteplats om ca 12 kvm med gott om plats för stora sällskap att trivas.
TV- och internetanslutning:
Föreningen har tecknat ett förmånligt avtal med Telia om tjänster för bredband, TV och telefoni - Telia Triple Play. Grundutbud på TV kanaler och bredband med hastighet 100/100 Mbit per sekund ingår i den obligatoriska avgiften 220 kr/mån. En digitalbox per lägenhet för TV ingår och ska vara kvar i lägenheten vid flytt. Bostadsrättshavaren tecknar avtal med Telia som kan kontaktas på telefon 90 200.
Bilplats:
30 garageplatser. Går att hyra för 1 300 kr/mån. I dagsläget är det 5 i kö. 2 MC-platser (garage). Går att hyra gör 400 kr/mån. 5 cykelboxar. Går att hyra för 70 kr/förråd/mån. Till samtliga platser är det separat kö.

Ekonomi

Pris:
3 695 000 kr, utgångspris.
Avgift:
3 908 kr/mån. I avgiften ingår värme och kallvatten.
Andelstal:
Andel i föreningen: 1,92%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 644 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: telia triple play - bredband, tv och fast telefoni som föreningen tecknat förmånligt avtal med telia för 220 kr, varmvatten efter egen förbrukning 204 kr och hemförsäkring inkl bostadsrättstillägg 220 kr.
Kostnaderna varierar beroende på hushållets sammansättning och levnadssätt. Hushållsel tillkommer efter egen förbrukning och är i nuvarande hushåll ca 149 kr/mån. Kostnaderna varierar beroende på hushållets sammansättning och levnadssätt.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1163 kr som betalas av köparen.

Förening

Brf Södra Nova. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: I Brf Södra Nova finns 63 lägenheter upplånas med bostadsrätt. Det finns även 3 hyresrättslokaler. Till föreningen hör adressen Mölndalsvägen 89 A-E. Huset färdigställdes 2018 och garantitiden för byggnadsarbeten är fem år. För vitvaror, blandare/vs-armaturer och ytskikt som målning och tapet är garantitiden två år. Under denna tid har du rätt att få eventuella funktionsfel åtgärdade såsom fel på värme, ventilation och el. Garantibesiktningen görs cirka två år efter slutbesiktningen och är planerad till hösten 2020.
Avgiftsförändringar: Inga beslutade avgiftsändringar enligt föreningen 2019-07-22.
Föreningen tillåter inte en juridisk person som köpare.
Övriga utrymmen: I föreningen finns cykel- & barnvagnsrum, städrum samt fastighets- och rullstolsförråd.

Området

Här i Södra Centrum bor du i ett nybyggt område med bostadsrätter. Nära till allt du behöver så som service och kommunikationer. Ett par hundra meter från lägenheten finns ICA Maxi och Willys. För dig som gillar att träna finns Nordic Wellnes gym runt hörnet. Vill du äta en god bit mat finner du flera restauranger i närheten liksom ett cafée med eget bageri. Till City eller Mölndals Centrum kommer du smidigt och enkelt med spårvagn, buss eller cykel. Välkommen att trivas!.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

6029805-10ny

6029805-9ny

6029805-11

6029805-14ny

6029805-13

6029805-17

6029805-15

6029805-4

6029805-5

6029805-6

6029805-8

6029805-19

extra

6029805-21

6029805-23

6029805-24

6029805-25

6029805-26

20170828_152903

424263-66

Bakgrund hemsida

Planritning

Karta

Karta

Sälj med nr 1


Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Blocket bostad
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Eminenta
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep