Visas ons 11 aug

Hisings Kärra - Göteborg

Lillekärr Norra 88

Visning

 • Ons 11 aug
  kl. 17:00-17:30

  BOKAD VISNING - Välkommen att boka visning på mäklarens hemsida www.christander.se där det även finns en digital visning av lägenheten som du kan se när du vill. Den digitala visningen ligger under dokument och länkar samt överst innan bilderna..

  Boka

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
64,4  kvm
Antal rum:
2 rum
Våning:
3 (2tr)
Byggår:
1975
Avgift:
4 039 kr/mån
Pris:
1 795 000 kr, utgångspris
 • Inglasad balkong i västerläge
 • Stort vardagsrum
 • Sovrum i fritt läge utan insyn
 • Klädkammare
 • Parkeringsplats finns till lägenheten
Camilla Christander

Ansvarig mäklare

Camilla Christander
Tel: 0725601133 E-post: camilla@christander.se Kontakta Camilla

Ljus fin tvåa med inglasad balkong i västerläge

Ljus fin tvåa med inglasad balkong i västerläge. Stort kök med kyl och frys i fullhöjd och mycket plats till förvaring i lådor och skåp. Trevlig matplats vid fönster och utsikt över gården. Vardagsrummet är ljust och rymligt med plats för soffgrupp, TV möbel och matsalsbord för den som önskar. Sovrum i fritt läge utan insyn med plats för dubbelsäng med sängbord och skrivbord för den som vill ha en hemarbetsplats. Kaklat badrum med dusch, WC, tvättställ med kommod samt ett väggskåp. Lägenheten har bra förvaring med garderob, städskåp och klädkammare. I HSB Brf Hisings Kärra bor du i en förening nära ICA, kommunikationer och grönområden. Välkommen på visning!.

Virtuell visning

Virtuell styling

Bilder

11-Balkong

8-Kok

5-Kok

6-Kok

4-Matplats

12-Vardagsrum

15-Matplats

9-Sovrum

11442896_1-178-16_photo_web

11442896_2-178-16_photo_web

1-Badrum

2-Badrum

3-Ovrigt

16-Hall

14-Balkong

17-Fasad

18-Fasad

11442896_3-178-16_photo_web

Planritning

11435571_1-312-5_2D_web

Sälj med oss

Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Beteckning:
HSB Brf Hisings Kärra.
Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 3 (2tr) av 4, hiss finns.
Storlek:
2 rum. Boarea 64,4 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen. Uppgift angående boarean är baserad på säljarens uppgifter samt kontrollerad med föreningen. Denna area kan av olika skäl vara felaktig. Den köpare som anser arean vara av betydelse för köpet bör därför vidta en uppmätning.
Byggnad:
Byggnadsår: 1975.
Energideklaration: Energiklass F. Specifik energiprestanda 162 kWh/m² år. Energiprestanda, primärenergital 180 kWh/m² år. Energideklaration är utförd, 2019-12-12.
.
Bilplats:
Till lägenheten hör en parkeringsplats med motorvärmaruttag med en obligatorisk kostnad på 50 kr/mån.

Ekonomi

Pris:
1 795 000 kr, utgångspris.
Avgift:
4 039 kr/mån. I avgiften ingår bostadsrättstillägg.
Andelstal:
Andel i föreningen: 0,20835%. Andel av årsavgift: 0,20835%.
Driftkostnad:
Driftkostnaden är ca 200 kr/mån i nuvarande hushåll fördelat på: individuell mätning samt debitering av el 200 kr.
Inre reparationsfond:
Inre reparationsfond finns om 4 689 kr, senast kontrollerad 2021-06-23.
Pantsättning:
Bostadsrättslägenheten är pantsatt.
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 476 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1190 kr som betalas av säljaren.

Förening

HSB Brf Hisings Kärra. Föreningen är ett privatbostadsföretag (äkta).
Allmänt om föreningen: Föreningen innehar fastigheterna Kärra 61:1 och 87:1 i Kärra. Fastigheterna är upplåtna med tomträtt och tomträttsavtalen är bundna till 2024-12-31. Det finns i dessa fastigheter sammanlagt 460 lägenheter och 11 lokaler, 166 st p-platser och 255 garage. I fastigheten finns bostadshus med adresserna Lillekärr Norra 2-128. Föreningen äger att hus med fastighetsbeteckningen Härmanö 2:109 på anläggningen Gullholmsbaden. Föreningen hyr ut huset till medlemmarna under sommaren och resterande del av året administrerar Gullholmsbaden uthyrningen.

Det finns tvättstuga med digitalt bokningssystem, grovtvättstugor, barnvagnsrum, cykelrum samt extra förråd för uthyrning som just nu är uthyrda. Föreningslokal på Nr 92 som används till medlemsmöten samt hyrs ut till barnkalas och lugnare mottagningar. Gym för föreningens medlemmar över 18 år finns på Nr 106. Bastu finns på Nr 48. Snickeriverkstad finns på nr 44. Mer information finns på föreningens hemsida (www.hisingskarra.se), stadgar samt årsredovisning.

Föreningen är ansluten till fibernät med leverantör A3/Alltele Bredband för att få tillgång till anslutningen måste man beställa den via expeditionen och det kostar 95 kr/mån som debiteras på avgiftsavin.

För att bli medlem i föreningen krävs också att man är medlem i HSB. För mer information: https://www.hsb.se/goteborg/medlem/privatperson/om-medlemskapet/.
Avgiftsförändringar: Ingen beslutad avgiftsändring enligt styrelsen 2021-07-05.
Kommande renoveringar: Föreningen har en ny underhållsplan och planeringen framåt är: Takrenovering/byte, utomhusprojekt, fasadrenovering, betonglagningar, dränering och solceller. Man planerar även ett traditionellt stambyte inklusive nya badrum alternativt en relining av stammarna med planerad start 2026.

Övrigt

Informationen i objektsbeskrivningen är inhämtad från säljare, årsredovisning samt stadgar och kontrolleras av fastighetsmäklaren endast om omständigheterna ger anledning till detta. Köparen har undersökningsplikt. Vi ansvarar ej för att uppgifterna från dessa källor är korrekta utan råder dig som köpare att kontrollera fakta som är av vikt för dig.

Budgivning

Öppen budgivning innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren och normalt även till övriga spekulanter. Spekulanterna ges då möjlighet att lägga nya bud. Observera att det är säljaren som bestämmer om ett lämnat bud ska redovisas till övriga spekulanter och det är därför inte säkert att alla bud redovisas öppet. En spekulant kan inte räkna med att få information av mäklaren om hur en budgivning fortskrider. Om bud tex redovisas på mäklarens hemsida är det därför inte säkert att alla bud redovisas. Samtliga bud finns däremot redovisade i budgivningslistan. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Säljaren är inte heller bunden av ett löfte att sälja bostaden eller att sälja till det pris som anges i marknadsföringen. På samma sätt är en spekulant inte bunden av sitt bud. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.
Vid en sluten budgivning får spekulanterna viss tid på sig att lämna sina bud och buden lämnas vanligtvis skriftligen. Mäklaren redovisar buden för säljaren, men den som har lämnat bud får ingen information om övriga bud. Sluten budgivning är förhållandevis ovanligt.

Karta

Karta

Sälj med oss


Vi hjälper dig med din bostadsförsäljning
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Independia
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep