Kommande

Kvarnbyn - Mölndal

Kvarnbygatan 47

Visning

 • Kontakta mäklaren för visning.

Snabbfakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet
Boarea:
78  kvm
Antal rum:
3 rum
Våning:
6 av 6, hiss finns
Byggår:
2017/2018
Avgift:
4 046 kr/mån
Mia Mörner

Assisterande mäklare

Mia Mörner
E-post: mia@christander.se Kontakta Mia

Nybyggd taklägenhet med högt, fritt läge och dubbla balkonger.

Tillfälle att förvärva en fantastisk taklägenhet i attraktiva Kvarnbyn. Lägenheten är belägen högst upp i huset på vån 6 av 6 med ett fint läge och med dubbla balkonger, varav en är inglasad, som bidrar med ett fint ljusinsläpp i hela lägenheten och möjlighet att njuta av sol från morgon till kväll.

Inredningen är genomgående smakfull, modern och påkostad. Snyggt ekparkettgolv och ljusa väggar tillsammans med stora fönsterpartier som skapar en härlig rymd och ett generöst ljusinsläpp. Klinkergolv i hall och i badrum. Genomtänkt och påkostat kvalitetskök från Marbodal. Helkaklat badrum med golvvärme för extra komfort, handdukstork samt egen klädvårdsavdelning med tvättmaskin och torktumlare. Lägenheten har både en stor balkong om ca 13 kvm med gott om plats för umgänge och avkoppling samt en inglasad balkong om ca 4 kvm med fritt läge och vacker utsikt.

OMRÅDE
Här bor i en småstadsidyll med vackra Kvarnbyn inpå knuten och på bekvämt gångavstånd till Mölndals centrum med all service och med goda pendlingsmöjligheter med både bil, buss och tåg. Välkommen att trivas!.

Sälj med nr 1

Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

Värdering

Vill du sälja din bostad eller boka värdering?
Fyll i dina uppgifter så kontaktar en mäklare dig

Skicka

Fakta

Typ:
Bostadsrättslägenhet.
Våningsplan:
Våningsplan 6 av 6, hiss finns.
Storlek:
3 rum. Boarea 78 m². Boareauppgift enligt säljaren och bostadsrättsföreningen.
Byggnad:
Byggnadsår: 2017/2018. Flerfamiljshus. Fjärrvärme. Från- och tilluftsventilation. Övriga utrymmen: Till varje bostadslägenhet hör ett källarförråd. På källarplan finns förråd, cykelförråd, barnvagns- och rullstolsförråd. Föreningen förfogar även över ett hobbyrum/styrelserum(28 kvm), två gemensamma tvättstugor med grovtvätt, en gemensamhetslokal (53 kvm) samt en gästlägenhet (33 kvm). Soprum/återvinningshus för hushållssopor och källsortering finns i särskilda byggnader inom området.
Balkong:
Balkong: Stor balkong om 13 kvm med kvällssol, nås från vardagsrummet och vetter in mot den trevliga innergården. Här finns gott om plats för utemöbler och trevliga tillställningar i goda vänners lag. Balkong, inglasad: Från köket når man ut till en härligt inglasad balkong om 4 kvm med fint ljusinsläpp och förmiddagssol.
TV- och internetanslutning:
Fastigheten är ansluten till fiber via ComHem.
Bilplats:
69 garageplatser. Går att hyra för 900 kr/mån. Till garageplatsen är det separat kö. 12 parkeringsplatser. Går att hyra för 300 kr/mån. Till parkeringsplatsen är det separat kö. 12 carportplatser. Går att hyra för 600 kr/mån. Till carportplatsen är det separat kö. Gästparkeringar kommer att finnas i området.
Tillträdesdag:
Enligt överenskommelse.

Ekonomi

Avgift:
4 046 kr/mån. Värme och kallvatten ingår i avgiften.
Andelstal:
Andel i föreningen är 1,03410000%. Andel av årsavgift är 1,03410000%.
Driftkostnad:
Utöver månadsavgiften betalar respektive bostadsrättsinnehavare för sin egen förbrukning av varmvatten som är beräknad till ca 195 kr/mån, samt för Tv/tele/data, grundutbud, som är beräknat till ca 154 kr/mån. Kostnad för hushållsel och hemförsäkning tillkommer.
Pantsättning:
Föreningen tar ut en pantsättningsavgift om 465 kr.
Föreningens avgifter:
Föreningen tar ut en överlåtelseavgift (engångsavgift) om 1163 kr som betalas av köparen.

Förening

Kvarnbyfallet.

Budgivning

Vi använder budgivning. Det innebär att du som spekulant lämnar ditt bud till den ansvarige fastighetsmäklaren, som löpande redovisar det högsta budet till säljaren. Vid tillträdet lämnas budgivningslistan med namn, telefonnummer, bud och tidpunkt till köpare och säljare.

Säljaren har alltid fri prövningsrätt och behöver inte sälja till den som lagt det högsta budet. Innan köpekontraktet är undertecknat av bägge parter har inget bindande avtal träffats. Om någon spekulant lämnar ett bud efter avslutad budgivning, men innan köpekontraktet undertecknats, är mäklaren skyldig att framföra detta bud till säljaren som tar ställning till om budet skall beaktas.

Bilder

392054_kvarnbyg_00007

Planritning

371915_Kvarnbygatan_47_3D

Karta

Karta

Sälj med nr 1


Camilla Christander - Nr 1 på Fastighetsmäklarnas topplistor
Vi nöjda kunder

 • Hemnet
 • Blocket bostad
 • Booli
 • GLC Flytt
 • Guldhedens flytt
 • Homemaid
 • Anticimex
 • Eminenta
 • Mood house
 • Hemfrid
 • SBAB
 • Handelsbanken
 • SEB
 • NORDEA
 • DanskeBank
 • Bluestep